Yahşi Batı

b-burcoglu
b-burcoglu

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
"Bi kola içermiyiz", "kola getir bana", kola,kola,kola... replikleri biraz fazla göze battı maalesef..Uzun metraj kola turka reklamı en iyi böyle yapılırdı heralde. Cem Yılmazın en vasat filmi diyebilirim..6/10
Demirtas
Demirtas

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz maalesef sinemada artık düşüşe geçmiş durumda. Türkiyenin bana göre en zeki komedyeni olarak Ondan çok daha kaliteli yapımlar bekliyoruz. Yahşi Batı A.R.O.G. faciasından sonra Cem Yılmaz için kendini affettirme filmi olabilirdi, olmalıydı ancak maalesef olamamış. Bir A.R.O.G. kadar kötü değil ama maalesef vasatı kesinlikle aşamıyor. Güldüren 4-5 espiri dışında maalesef beklentileri karşılamıyor. Cem Yılmaza tavsiyem yeni bir film yapacağına, DVDsi rekorlar kıran sahne gösterisini sinemalarda gösterime soksun. Eminim bu son yaptığı filmlerden daha çok izlenir.
wolverine12
wolverine12

11 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz Muhteşem Bir Film Yapmış goradan hatta arok tan daha iyi ve güzel çok eğilendim zafer algöz muhteşemdi uğur polat muhteşemdi tüm oyuncular muhteşemdii
KuRŞuN87
KuRŞuN87

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
paranız çoksa izlenebilcek bir film.ama bende para ne gezer diyorsanız evinizde oturup sıradan tv programları izleyin hem paranız cebinizde kalır hem de evinizde istediğiniz gibi vakit geçirirsiniz.seçim sizin :))
ceydanamal
ceydanamal

8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
ayrıca ben arog filminde küfür olmadığından değil filmde ne sanat ne film konusu ne de komedi kısacası bir filmde aradığım hiçbirşeyi bulamadığım için beğenmemiştim! hatta beğenmek için zorladım kendimi ama yok hiçbişey yoktu! komedi filmi diye çekiliyorsa bir film amaca hizmet etmeli. e buda sanat filmi değildi sonuçta..tabiyki güldürmesini bekliycez veya güzel bir konu..(eleştiren arkadaşlar için yazıyorum)
bu arada küfür gülme ölçütü değildir küfürsüzde güldürülebilir tabiyki ama arog onuda başaramamıştı.. gora aroga göre çok daha komikti.. bu üçlüde en çok gora derim. ama yahşi batı da idare edebilecek düzeyde.. cmylmz lık olmasada orta düzeyde hoş bir filmdi. çekim kaliteside gayet güzeldi.. arog gibi!
gokhanyaliniz
gokhanyaliniz

7 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmin yapım amacı, harika bir sanat film ortaya çıkarmak değil. Amaç para kazanmak ve sponsor tatmin etmek olunca, işte kolayı (cola mı yazsaydım) da biz bulduk palavrasını attırıyor. Sponsor sanata mı sponsor yoksa filmin yapımcısına bu ilk önce tartışılmalı. Bunun dışında filmde güldüm, beni güldürense yine Türklük gururumu okaşayan Amerikaya ve mevcut dünya düzenine yapılan ince göndermeler oldu, eğlendim. 1881 yılında iki Türkün Amerikada başına gelenleri anlatan film daha baştan kendini belli etmişti. bu iki kafadar Paristen Londraya nasıl gemiyle gittilerse artık ya da transatlantikle Amerikaya gidiyorsan niye Doğu Amerikaya gitmek yerine, Amerikanın batısına gidip, neden batıdan doğuya gelesin. Hiç bilemiyorsan New Yorka, Bostona, Baltimorea iner, ordan da Washingtona gidersin. Bu filmde mantık ararsınız, sanat ararsanız yok ama eğlence istiyorsanız kesinlikle bulursunuz. Film vasat, saçma ve gişede iş yapar.
dejavu1487
dejavu1487

6 Ocak 2010 tarihinde eklendi
açıkcası hokkabaz we arogdan sonra çok fazla bi beklentim yoktu gülme konusunda we beklediğim gibi çıktı.film için gerçekten çok uğraşılmş we çokta kaliteli olmş ancak filmde çok ciddi kopukluklar wardı konsntre olmak filme imkansz..
nskmourinho
nskmourinho

6 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Film eglendirme amacını tamamiyle yerine getiriyor.Bazı bölümlerde film düşmüyor,konudan kopmuyor değil ama espriler o kadar ustaca ki saygı duymadan edemiyor insan.Puanı su anda cok dogru 7.5/10
olmezali1987
olmezali1987

5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
edep sınırlarını aşmış ama ben eğlendim. biraz daha küfürsüz olsaydı çok iyi olabilirdi.
cecily-2
cecily-2

5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmde çok küfür var diyenlere katılmıyorum bence gora ile kıyaslandığında bu film daha masum kalır.Ayrıca Puritanlar vb. gibi bilgi gerektiren espriler kullanması hoş olmuş ancak bence güldürme açısından yeterli değil.Üzerinde daha fazla çalışıp, gerçek anlamda zaman harcayıp(görüntü kalitesi veya oyuncuların emeğinden söz etmiyorum) tam anlamıyla dolu dolu bir senaryo ile seyirci karşısına çıkacağı günleri görmeyi dört gökzle bekliyorum.Umarım devam filminde de Çinle alakalı klişelerle kendini sınırlamayıp, bilinen durumları sergilemekle yetinmez.
meliksah18
meliksah18

5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Beğenmedim maalesef.İlk defa bi Cem Yılmaz filmini fazla beğenmedim.Dekor,kostüm,hikaye hepsi var ama komedi çok az.
erkin311
erkin311

5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
cem yılmazın ince espirilerini anlayanlar için çok güzel bi film, özellikle kelime oyunları çok iyi ....
sinema
1 ziyaretçi
5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmde Cem Yılmazın zekasına yakışır çok ince espiriler vardı tabi bunu anlamayanlar film için kötü diyebilir mesela yerli MALı espirsini koca salonda 3-5 kişi anladı. yani sen espiriyi anlama ondan sonra filmde hiç gülmedim de suç kimde acaba !!
erhancetin
erhancetin

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmden gelen yorumları dikkate alarak beklentimi düşük tutarak gittim ama bu halde bile pek beğenemedim.vasattı bana göre.Uğraşmış etmiş fakat goradan ve arogdan sonra daha iyi bir film olmalıydı.saygılarımla...
Ismail S
Ismail S

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
yine bir Cem Yılmaz klasiği...Gora kadar iyi sayılmaz, ama güldürmeyi eğlendirmeyi başarıyor...ince espriler mükemmel...kola esprisi yer yer reklam olsa da, iyiydi...ben bu adamın filmlerine giderim...izlemenizi de tavsiye ederim... :))