Yahşi Batı

urper
urper

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Evet gora da harikaydı ardından arog ile saçmaladı hatta filme gitmeden dvd de izlediğimde iyiki gitmemişim demiştim amam bakıyorum sağlam sponsorlar ve kostüm mekan kuvvetiyle cem yılmaz sadece kendini tekrarladı 2 ci yarıdan sonra gerçekten iyi espriler yakalasada filme gidenlerin genel kanaati küfür güldürüyor güzelde küfür ediyor en iyi sahneler bunlardan oluşuyor filmin geneline bakarsanız ozan güven ve özkan uğur hemen hemen hiç güldürmüyor zafer algöz tek başına 10 numara demet evgar da fena değildi sonuçta evde izle dvd sini al aman gitmedimde çok şey kaybetmedim diyebiliriz cem yılmazın bir gazate röpörtajında da dediği gibi bu filmden çok para kazanacağım evet anca para kazanırsın fakat izleyici kaybedersin o ayrı ...
orki56
orki56

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Büyük beklentilerle gidildiği taktirde hayal kırıklığı yaratabilecek bir film.Cidden çok emek ve para harcandığı belli.İlk yarısı sıkıcı olsa da,2. yarıda film daha akıcı ve daha komik bir hale geliyor.Özellikleivedikfacialarından sonra üzerinde çalışılmış ve emek harcanmış şeyler görmek güzel.Ara bölümü de güzel olmuş bence,gidenler hak verecektir.Baştan sona güldürmese de eğlenceli bir film olmuş.Oyunculuk derseniz,Zafer Algöz güzel oynamış.Demet Evgar ı çok sevmeme rağmen vasatı aşamamış.Kızılderili esprileri çok başarılı olmuş hakikaten,sinemada gidilesi bir film,7,5/10
ufukdumlu
ufukdumlu

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filme 7 verdim ama belden aşşağı espiriler ve herkezin anlayamayacağı ivedik kadar iğrenç olmuyan ince espiriler içeriyor.Avatr`a girecektim ama yer bulamadım keşke hiç girmeseymişim televizyonda izlenmekten öteye gidememiş bir yapım`yani işin kısası cem yılmaz arog gora yahşi batı derken üçlemesini tamamlamış.
Ben Cem Yılmaz dan artık drama macera yada farklı şeyler bekliyorum zaten eşek yüküyle para kazandı bizlerden
ilsalaron
ilsalaron

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu film bana göre (eğer bir sıralama yapılsa) Gora ile Arog arasında duruyor. Bana göre halen Cem Yılmazın absürd komedilerinden Gora en iyisidir maalesef Arogta en kötüsü Yahşi Batıda ortalarda bir yerlerde. İlk önce şunu belirteyim film kesinlikle güldüryor, güldürmüyor diyenler sanırım apayrı film izlemişler. Zafer Algöz çok başarılı, tabii Cem Yılmaz, Özkan Uğur, Ozan Güven rollerinde adeta döktürüyor filmin galiba en zayıf halkası Demet Evgar bana göre çok başarısız filme de hiç uymamış. Bu filmin iki ana problemi var ve bu problemler filmde çok ciddi can sıkıyor hatta onun için ben bu film 6 verdim. Bir gereksiz olur olmadık yerde (sırf Recep İvedik'î geçmek için sanırım başka anlam getiremiyorum çünkü) yoğun cinsel ağırlıklı küfürler (üstelik te yaş sınırı 7 olan bir filmde) ben sizi bilmem ben son derece rahatsız oldum. İkincisi de sırf sponsor olan Cola Turka'yı memnun etmek için filmde sürekli onların reklamının yapılması filmin inanın bana en az yarım saati Cola Turka'yı pohpohlamakla geçti. Biz Cola Turka reklamını izlemeye geldik yoksa Yahşi Batı'yı anlamak mümkün değil. Sonuç olarak 6/10.
araf
araf

vasat...
ss-tezcan
ss-tezcan

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
arkadaşların yorumlarını okudum... küfürlü bulup olmamış diyen arkadaşlara katılmıyorum... bazıları cem yılmaz filmlerinden sahne gösterilerindeki etkiyi bekliyorlar. bence beklentileri bu çerçeveden baktıkları için karşılanmıyor. fil gayet güzeldi, güldükte. hele barış çubuğunu içtikleri sahnede gözlerimden yaşlar geldi...izleyin derim.
husogenc35
husogenc35

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Film bende tamamen hayal kırıklığı yarattı. Filmden çıktıktan sonra aklımda sadece 1-2 sahne kalmıştı. Cem yılmazı sadece film ekonomisine yaptığı katkıdan dolayı tebrik ediyorum.6/10
muratcomoglu
muratcomoglu

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle Arog ve Gora dan kötü.Kostüm dekor ve teknik olarak daha iyi olabilir ama birkaç zeki espri dışında filmin ne konusunu beğendim neden işleniş tarzını.Sahneler kopuk kopuk ve bazı mantık hatalarıda var.Cem Yılmaz filminden 30.dakikadan sonra sıkılabileceğim aklımdan bile geçmezdi ama bu filmde oldu.Küfürler çok fazla ve gereksiz.Salonda bir sürü çocuk vardı.Bi yaş sınırlaması konabilir filme.Neden herkes iyi olduğu işi yapmıyor?.Stand-up yapsın Cem Yılmaz yine.
hamitkati
hamitkati

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
çok komik değil belki ama ince esprilerle gülümsetebiliyor ,çok komik olmasada eğlenceli bir film her eğlenceli fil gülme krizine sokacak anlamına gelmiyor tabi bu dediklerim filmde cem yılmaz yerine başka biri oynasa yapacağı gişe 100 bini geçmez buda şu anlama geliyor ,iyi veya kötü ama işin içinde cem yılmaz varsa en az 2 milyon kişinin izleyeceği garantisi vardır ,hem kötü diyip hem izleyenler çoğunlukta olacak gibi 6.5 puan
fidel-2
fidel-2

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Dün filme gittim..Tipik cem yılmaz filmi tavsiyem son cmylmz standupn takıp izleyin daha çok gülersiniz :) cem yılmaz evet komedi muhteşem ama film işini yapamıyor..Bol küfür vaar bi kaç tanesi yerindeydi ama bazıları ee ne gereği vardı dedirtiyor...Çoğu yerde komedi zamanlaması kaçmış ondan espri olduğundan gülemiyorsun..Sinemada izlerken bi ara 20dak boyunca hiç gülünmedi hatta offlanmaya bile başlanıldı..evet aynen kovboy kasabası gibi çekimler güzel sanat yönetmeni muhteşem görüntüler ii..ama senaryo kötüürecep ivediği geçemk için arog da yaptığı küfürsüz durumu bu filmde es geçmiş..
boyracih
boyracih

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
çok bi şey beklemeden gittim ve çok bir şey bulamadım malesef.çok emek harcanmış fakat sinemasal olarak vasatın altında.ergen muhabbeti sıradan bir komedi olmuş.
levengineer
levengineer

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
sponsor edinip para kazanmak adına kola olayının eklenmesi,arogta filmin birden bire futbolla anlamsız yere uzatıldığı sahnelerin yerini bu filmde yağlı güreşin vs. alması ve haricinde filmde kalan sahnelerin ve olayların çok basit olması bu filmi kötü yapmaya yetmiş..."vakit kaybı" diye nitelendirilen filmlerden biri...
egemendag
egemendag

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Arog,Gora ve Yahşi Batı...Cem Yılmaz gene benzer çizgisini sürdürüyor..Bundan sonrada seri devam edecek.Beklentileriniz fazlaysa hayal kırıklığına uğryabilirsiniz.Fakat bu hafta vizyona giren filmlere baktığınızda içlerinden en iyisi diybiliriz.Yılbaşı sonrasında sakin bir hafta sonu sinema keyfinde tercih edilebilir.Seyretmezsenizde çok şey kaybetmemiş olursunuz. Puan :6 (10)
volkanick
volkanick

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Yer yer sıkıcı bile olsa genel anlamda komik ve izlenilebilir bir film.Filmde yönetmenlik açısından bir hüsran var bence çünkü en azından hikaye akıcı bir şekilde anlatılamamış.Yerli yersiz kullanılan küfürler zaman zaman kulağı tırmalasada,tarihe yapılan göndermeler ve bize karşı olan önyargıların dile getirilmesi ve cevaplandırılması güzel olmuş.Cem Yılmaz açısından bakıldığında arog ve goradan daha iyi bir iş çıkardığı söylenebilir ama hala ilk filmi Her Şey Çok Güzel Olacak ın sıcaklığını yakalayamadığını görüyoruz.Sağlam bir prodüksiyonu olan film kendisine bu imkanları sağlayan sponsorları tatmin etmeyide başarıyor.Zaten Cmylz nin reklamcılıktaki başarısı tartışılmaz.
harerd9
harerd9

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu film G.O.R.A. ve A.R.O.G.la kıyaslanmamalı. Western filmlerinin o müthiş görselliği, kostümler, amerikan kasaba yaşamı ve tarzı, film başlarken oyuncuların isimlerinin aktığı efektler kesinlikle çok başarılıydı. Espri doyumuna gelince; çok güleceğiniz, Cem Yılmaz yaratıcılığını taşıyan 4-5 çok sağlam espri var. Küfürler tam tadında. Ama bu film kesinlikle bir komedi filmi olsun diye çekilmemiş.