Yahşi Batı

hakub
hakub

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
film güzeldi ama daha komik olabilirdi veya doğalı filmin böyle olmasıydı biz cem yılmaz olunca her sahnesinde gülmeyi planlayarak gittiğimiz içinn... ama cem yılmaz sonuçta 10 numara :) yahşi doğu geliyo olabilir :P
ensaribya
ensaribya

28 Ocak 2010 tarihinde eklendi
film gülmeyi bileneydi..sinemamızın müthiş rengi teşekkürler cem yılmaz..arogda da gayet başarılı idi..buda öyleydi...'şerif lloyd' karakterinin türk sinemasındaki 'ali şen' ile benzerlikleri farkedilince daha da keyifli oldu:D...bu adam bu işi biliyor...sinemada kendi tarzını yakaladı...film kesinlikle herkese hitap etmiyo..bu da bir gerçek..film kötü demek çok komik bence..beğenmemiş olabilirsinz ama film gerçekten kötü değil..tarzım değil demeniz daha doğru olur...cem yılmazın büyük emeğine tekrar saygı diyorum..8.5/10..
mr-alagoz
mr-alagoz

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bence çok eğlenceli bir filmdi eleştiri yaparken biraz emeğe saygı gösterelim adam çok emek vermiş filmi beğenmeyenlerin çoğunun izlemeden yorum yazdığına adım gibi eminim yabancı filmlere verilen puanlar neden türk filmlerinden esirgeniyor 7.2 bu film için çok düşük bence
demirokemlak
demirokemlak

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
burda yahşi batı için bi komedi kilometretaşına komik değil diyenler recep ivediğe gülen adamlardır :P yahşi batı süperdi ...
makara27
makara27

22 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bence cok eglencelı bır fılmdı :) cem yılmazı sevenler ıcın tavsıye edılır :)
zdsalbury
zdsalbury

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Güzel Filmdi..Niye diyecek olursanız yabancı filmlere gösterdiğimiz toleransı Türk filmlerine neden göstermediğimizi anlayamıyorumda ondan..İlk defa birisi yahu bizim Türkler Vahşi Batıya gitse neler olurdu diye düşünmüş ve Dekoruyla,Castıyla,kısacası emeğiyle güzel bir film yapmış...Ama Gözünün üstünde kaşı var muhabbeti hemen başlamış...İtalyanlar Westernlere öykünerek bu işe başlamışlar ve Amerikalıları geçmişlerdi...Fransız ve İspanyol sinemasıda aynı yoldan gitti ve küçümsenmeyecek bir gişe elde ettiler..Uzun süre Western uyarlamaları ve komediler sayesinde Amerikan sinemasıyla başettiler maalesef sonra nefesleri kesildi,çünkü Hollywood sermayesine karşı durmak kolay değildi.Şimdilerde bir kaç yerli yapım biraz iş yapınca hemen en acımasız eleştiriler başlıyor..Bırakın biraz ayağa kalkıp yürüsünler,eksiklerini daha sonra yavaş yavaş düzeltirler..15 dakika boyunca denize veya boş duvara bakan insanları ıkına sıkına seyrettiğim filmlerdense bu film hoşuma gitti..Devamını çeksin yine giderim..Amerikalılara şerbet satması,Brodbackteki kovboylarla dalga geçmesi ve Uğur Polata o rolü için şapka çıkarıyorum..Orta Anadolu şivesi,Yağlı güreş,kısacası istedin mi gülecek çok şey bulursun...Onun için Türk filmlerini o kadar kolay eleştirmeyin...
itchyandscratchy
itchyandscratchy

16 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Anlamıyorum yaa bizim insanlarımız ne kadar terbiyeliymişte haberimiz yokmuş.Sokakta yürürken bile çok daha fazla küfür duyuyorsunuz komedi filminde duyunca aaa çok küfürlü olmuş gibi yorumlar yapıyosunuz.yazık.
Filmde kufurler yerlı yerınde ve abartı yoktu.espiriler zekiceydi anlamayanlar oldugu için filmi 2-3 kez Ön Yargısız izlemelerini tavsiye ediyorum.
ayrıca film bekleneni veremedi diye yorumlar var sizin beklentiniz nedir acaba?
cmylmz gibi büyük bir yetenekle aynı generasyonda oldugumuz için kendimizi şanslı hissetmeliyiz ama herzmanki gibi cmylmzı gömdükten sonra değerini anlıyacağız...
jamesbond-2
jamesbond-2

16 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Çok eğlendim ve güldüm.Cem Yılmazı tebrik ediyorum hep böyle fimler yapmaya devam etsin.İzleyecek arkadaşlara tavsiye ederim kesinlikle gülmek ve keyifli vakit geçirmek için birebir.8/10
elezer
elezer

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmi dün izleme fırsatı buldum. Ben beğendim 10 üzerinden 10 yada 9 puan değil ama kesinlikle de 5-6 puanda asla değil. Sanırım beğenilmeme sebepleri Cem Yılmazın filmlerindeki beklentilerin yüksek olması...Yorumları okuyup, beklentilerimi de yüksek tutmayınca açıkçası filmi beğendim. Bir kere filme emek harcanmış ve işin kolayına kaçılmamış. Zaten Arog ve Gora filmlerinde Cem Yılmaz gerek efekt gerekse kostüm ve müzik konularında oldukça başarılıydı ve bu başarı bu filmde de aynen devam etmiş. Filmi bir an Cem yılmaz filmi olarak değerlendirmeyip bizlerin yaptığı western filmi olarak baktığımızda oldukça da başarılı. Son söz genel olarak izlenimim oldukça başarılı bir film ve puanım 10/8 ...
nex-khan
nex-khan

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filme bugun nisanlim (25) ve baldizlarim (18 ve 16) ile forum ist. da gittim. Film alisilmis cem yilmaz komedilerinden ozellikler taşısa da, daha farklı.Filme buradaki yorumları okuyarak gittim ve ilk sahnesinde bel altı olarak basladi film. Not:7.5dan 8.->İyi yanları:-Kıyafetler, yasanan yerler ve efektler-Hikayesi-Zafer Algöz-Laf oyunlarından olan espriler-Kızıldereliler ve yaglı gures esprileri->Kotu yanları:-13+ degil 16+ olmalı bence...-Çok küfür ve bel altı espri var.-18 yasindan kucuk hatun kisilerin anlayamayacagi cok fazla erkek esprisi var.-Bazı espriler cok soguk.Gulmek icin film arıyorsanız ve terbiyesizlik sizi rahatsız etmezse, gidin ve gulun.Ben biraz rahatsız oldum ama bircok yerine de guldum.
bianconero2010
bianconero2010

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
film beğenilmeyebilir saygı duyarım ama "çok kötü" diyenleri anlayamıyorum bu derece uç yorumu hakeden bir film değil bence.türkiye standartlarına göre oldukça iyi film bence bazı espriler gerçekten basitti senaryo biraz daha iyi olabilirdi belki birazda fazla uzun tutulmuş gibi geldi bana onun dışında eleştirilecek bir yön göremiyorum.kadro kalitesiyle, oyunculuklarla, çekimleriyle gayet iyi film.cem yılmazında işi zor tabi gora süperdi çıta bu kadar yüksek olunca yakalaması zor oluyor.buna çok kötü dersek recep ivediğe ne diyeceğiz o zaman :) benden helalinden 8 puan alır.
hkn-ertugrul
hkn-ertugrul

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
şu yorumlara bakınca bir kanıya vardım.biz gülmek için bir şeyin apaçık söylenmesini istiyoruz altında hiçbir şey aramak istemiyoruz saf espri direk bu bakımdan da recep ivedik hep daha fazla tercih ediliyor ama bence cem yılmazdaki espriler cidden çok ince çok sivri çok da orijinal espriler.buraya yorum yazanlarının çoğunun kaçırdığını sanıyorum o esprileri.ayrıca epey geniş kültürde istiyor filmden anlamak için.kötü karakterler yan karakterler hepsini bilmek lazım anca öyle anlaşılıyor film.arog ve gora kadar gülmesemde sonuçta bir sinema stand up değil,verilen emek 10 numara oyunculuklar 10 numara sırf güldürmedi diye hakarete varan yorumlar yapmaya gerek yok.9/10
alipeker51
alipeker51

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Dün bu sayfaya girdim, yorumları okudum, %80 yorumlar, film berbat, paranıza yazık, küfür dolu falan filan, moralim bozuldu, gitmekten vazgeçmiştim, sonra aniden, ya dedim 2 saat bir stres atsak yüzümüz gülse yeter, şaheser beklemiyoruz zaten, sinema hoş vakit geçirmektir dedim ve gittim. Gittiğimde gördüm ki, film gayet güzel, konusu da var, küfürler de yüz kızartıcı aileyle izlenmeyecek falan filan degil, ben ki her filme her espiriye kolay kolay gülmem, gayet güldüm eğlendim güzel vakit geçirdim. Daha ne beklersiniz ki? Filme güzel vakit geçirip biraz yüzünüzü güldürmek için gidin. Ben para verdim en iyisini istiyorum gülmekten ölmek için gidiyorum her salise gülmek için gidiyorum diye gidip herşeyi eleştirirseniz, zaten hiçbir şeyden zevk alamazsınız. Tek söyleceğim, yorumları okumayın, gidin izleyin ya, hiç yoktan vakit geçirirsiniz sevdiklerinizle.
edifice-2
edifice-2

11 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Cem yılmaz espirilerini sevenler için çok keyifli, geri kalan insanlara ise gereksiz gibi gelecek bir film.. hernekadar espiriler genelde bel altı olmasına rağmen, filme epey emek harcanmış.. ben genel anlamda başarılı buldum.. bir de bu filmi sinemada izleyin yoksa tv de küfürleri keserler, geriye de bişey kalmaz..:) işin yoksa şimdi 10 dakka ara..:):)
otrivine
otrivine

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
oldukça iyi vakit geçireceğiniz bir film.