Cem Yılmazın en çok güldüğüm filmi oldu bu filim. Özellikle erkekseniz ve aşırı elit bir yetişme tarzınız yoksa espirilerin tümünü anlıyor ve gülüyorsunuz. Çekim dekor prodüksyon çok iyiydi gerçekten çok emek harcanmış. Küfür varmı var ama yerinde ve zamanında kullanılmış tabiri caizse cuk oturmuş.
ya böle cem yılmazı eleştirenleri hiç anlamıyorum yani adam güldürüyo ve parasınıda alıyo bedavayamı yapsın işini naapsın yani daha şovunu izlemeden adama komik diil diyenler var ama hiç düşünüomusunuzki adam orda çıkıp koca salonu aynı anda güldürüyo?peki okadar kişiyi söylediği her lafla güldüren bi tanıdığınız daha yoktur heralde ve bu açıdan bakarsak adam parayı hak ediyo ve asıl recep ivedike gülüp cem yılmazın filmlerine küfürlü diyen adamlara hiç aklım ermiyo .Recep ivedikide izledim ve ondada güldüm ona bi lafım yok ve ayrıca Cem yılmazında şovunda sölediği gibi yurtdışında bi film yapsalar ve filmin alayı küfür olsa beyenirsiniz ayrıca bizim insanımız genelde küfürle gülüyomu ?gülüyo yani burda küfürde kullanılabilir
Beklenti ve karşılaştırma niyetiyle izlemedim. Posta arabasının olduğu kısım komikti. Filmin ortaları biraz sündürülmüş. Sona doğru biraz komikti diyebilirim. Küfür olayına gelince tabii ki küfür her yerde güzel değildir ama gül dalında, küfür yerinde güzeldir. Yani ben sinemaya gittiğimde hayattan birşeyler görmeye gidiyorum. Sahte yapmacık diyaloglar dinlemeye değil. Ayrıca Aşkı Memnu mudur nedir küfürden daha beter birşey. Her odada bir olay var. Odaların dili olsa utancından dilini yutar.
Öncelikle film salt bir komedi değil. Guy Ritchie filmlerinede salt komedi diyemeyiz ancak herkesi çok eğlendirir. Cem Yılmaz filmleride aynı şekilde. Gönül rahatlığıyla filmi izleyebilirsiniz. İyi seyirler...
Dip Not: Küfür konusunda birçok kişi görüş bildirmiş ancak, Hollywood yapımlarında Al Pacino, Jonny Depp veya Cristian Bale küfür edince karizmatik ve gerçekçi Cem Yılmaz ve türevi Türk aktörler edince ahlaksız oluyor. Arada bir fark yok. Filmler artık gerçekliğe önem veriyor kimse sinirlendiğinde "Aman Tanrım!" veya "Kahretsin" demiyor... ;)
Gayet güzel ve keyifli bir film idi.Konu yoktu görüşüne katılmıyorum.Önyargılı olmamak lazım.Senaryo belki çok kuvvetli değil ama pek ala da sevimli ve sürükleyici bir konusu var filmin.Sonuçta bu bir mizah filmi ve konu da buna göre.
Dekorlar,çekimler süper.Western ortamını gayet başarılı bir biçimde vermeyi başarmışlar.Demek ki işi bilenler yapınca ve bütçe de kuvvetli olunca ortaya çıkan iş de ona göre oluyor.Filmde sırıtan bir kaç kişi dışında rollerdeki performanslar,oyunculuklar da gayet başarılı idi.
Keyifle izlenen ve aldığınız biletin hakkını veren bir film bence.
Bence film gora ve arog a göre çok güzel. ben güldüm açıkcası. salona baktığımda onlarda aynı yerlerde gülüyorlardı.Demekki film iyi. bence recep ivediğe göre çok güzel.ayrıca küfür var diyenler içinse diğerleri gibi apışarası gibi laflar geçmiyor.Tehlikeli aslar diye bir film vardı baştan sona küfürdü onu izlerken kimsede ses seda yok. bence çok güzel. bir çizme üzerine kurulmuş olması kötü ama uzun zamandır izlediğim TÜRK filmleri içerisinde en iyisi. teşekkürler cem yılmaz.
arogtan çok iyi,goradanda bir gömlek üstün diyorum.espiriler kaliteli ve ince,özellikle erkek izleyicilerin çok daha farklı algılıyabilecekleri,ince espirilerde var.beğenmiyenlere saygı duymak lazım.malesef recep ivedikteki gibi tip komedisi ve banallik yok bu film de cem yılmazı kutluyorumm.çook iyiydi
Filme gittim. Eğlendim mi? Evet eğlendim hem de çok. Küfür varmıydı evet vardı ama yerli yerindeydi. Eski filmlerine yapılan ufak çapta göndermeler de güzeldi. Bu filmde gerçekten güldüm. Pek çok şeyi tiye almayı başarmış. Gerçekten de ince esprilerle dolu olan bu komedi filmine kesinlikle gidiniz. Sanat filmi aramayın bu komedi filmi. Ona göre izleyin. Heee mantık arayanlara da şunu diyeyim. Bir komedi filmi, korku filmi ya da bilimkurgudan mantık beklemek devrini geçin artık.
Çok kaliteli bir yapım. Kim ne derse desin bana göre Cem Yılmaz komedileri diğer sözümona komedi yapan Ata Demirer, M.Ali Erbil, Şafak Sezerin komedi filmlerine açık ara fark atıyor. Bana göre onların yaptıkları komedi bile değilya neyse... İnsanların beğenisine saygı duymak diyelim. Bu fark gişede olmasada beğenide kendini ispatlıyor... Espriler yaratıcı, oyunculuklar çok iyi, mekanlar kostümler tek tek tasarlanmış daha ne olsun bilmiyorum.İyiki varsın Cem Yılmaz sayende kaliteli filmler izliyoruz. 8/10
Filmde çok ince espriler vardı. Dikkatli seyrederseniz gözden kaçırmayacağınıza eminim. Cem Yılmazı tebrik etmek gerek. Detaylar düşünülmüş ve harika bir film çıkarmış. Argo var biraz tabiki; ama dikkat ettim de en çok gülünen yerler argo kullanılan yerlerdi. Küçüğü de büyüğü de gülüyorlardı. Aşırıya kaçmadıkça komedide olması gerek sanırım.
Filmi çok beğendim.Görüntü,ses,oyuncular,kostümler,espriler..vs 10 numaraydı.Benim en çok hoşuma giden cmylzn bazı sahnelerde Amerikaya yaptığı tatlı sert göndermelerdi çok yerinde olmuş vee vee Uğur Polatın gay kovboy tiplemesi süperrr olmuştu orda resmen koptum :)Bu film arogdn çok daha iyi olmuş hatta goradan bile.Daha derli toplu,espriler daha iyi,ne anlattığını bilen bir film ; arog gibi bölük pörçük olmamış.Ne diyelim cmylmz ın ve tüm ekibin ellerine sağlık 10/9
bu adamın zekasına hayranım verdiğim para helal olsun.espriler süper,oyuncular süper.çok eğlendim ve güldüm.küfürlerde gayet dozunda yerli yerine oturtulmuş. 8/10