Yahşi Batı

decimus2170
decimus2170

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
olmaz olmaz nooloomaazzz...Bir Film bu kadar komık olamaz hayatım boyunca sınemda ızlediğim en komık filmdi..Cem yılmaz sen ınsan olamazsın gerçeten muhteşem birisin zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadan film bitti...Umarım devsmı gelır bU ülkede bu filmı yapacak tek adam sendın ve oyle de oldu..Teşekkürler Cem Yılmaz
ayhunasam
ayhunasam

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmi izledim arkadaşlar çok güzeldi izlenmesi gereken bir film cem yılmaz ve zafer alagöz müthiş oynamışlar.ve filimde büyük emek var bir kasaba kurulmuş bir evde veya dışarda çekilen filim değil espiler on numaraydı 10/10
desqur
desqur

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Başta şunu söylemek istiyorum. Kapasiteniz yetmiyorsa Cem yılmaz izlemeyin diyorum. Yorumlara baktığım kadarıyla siz filme konsantre olmuyorsunuz. filmden kıl tüy çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Filme gitmeyenlere şunu söylüyorum kesinlikle gidin izleyin. Film süper bu olumsuz yorum yapanların amacını anlamadım.
Cem yılmaz düşmanları diyorum ben buna.
10 üzerinden 9 alır bu film benden ;)
ecolaiser
ecolaiser

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmi değerlendirmesini iki yönden yapmak stiyorum ilki dekor kostüm:Film mekan olarak son derece inandırıcı, daha önce bir arkadaşın dediği gibi set kurduğunu bilmesek gitti amerikada çekti diyebiliriz, kostümlerde son derece iyiydi.
Senaryo olarak son derce eğlenceli bir konuya sahip osmanlı amerikaya gittinde sudan çıkmış balık gibi oluyor.sonra da o suda balık avlamaya başlıyor.komik bir filmdi zafer algöz muhteşemdi tek problem bütünlük problemiydi.Bu işi Cem yılmazdan daha iyi yapan maalesef yok.
Stefan Kologlu
Stefan Kologlu

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filme 8 puan vericektim ama bazılarına inat 10 verdim.
Sevgili Cem Yılmaz ! Allahın varsa artık şu beklentileri karşıla da hep beraber rahatlıyalım. Ne beklentiymiş arkadaş yaa...
Yaw 10 lira verdim 2 saat gayet de komik bi film izledim .
Ayrıca,film eleştirmeni gözüyle gidicekseniz boşa para harcamayın. Öyle beklentiyle filan da gitmeyin. Kafanızı boşaltıp da giderseniz iyi vakit geçirirsiniz.
Gelelim filme: Konu gayet orjinal, çekimler kaliteli; belli ki hem para hem de emek harcanmış. Evet filmde baya bir küfür var ama hepsi yerinde kullanıldığından sırıtmıyor. Yani küfürle güldürdü filan hikaye.
Haa unutmadan, sevgili Woody Allenci kardeşlerim, bu filme gidip kendinize de bize de eziyet etmeyin lütfen :)
Melih Tuğrul
Melih Tuğrul

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Önemli olan neye baktığın değil ne gördüğündür, diyipte avcunu açınca ben yan sandalyeye yatarak kahkahaya boğuldum, salonda benden başka gülen yok ve ben ona da baya bi güldüm ahaha :)çok sağlam çoook çok ince espriler var ama çok küfürlü demeyin, yeterli seviyede ve yerinde kullanmış küfürleri. Mutlaka gidin, kaçırmayın derim yeni yıla mutlu mesut girersiniz :)
freaking
freaking

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle çok başarılı bir film olduğunu düşünüyorum. Bu filme "sadece küfürle güldürüyor" demek çok büyük bir haksızlıktan başka birşey değil bence. Espriler çok başarılı ve ince esprilerdi. Ama bundan daha ötesi, bir "film" yaptığı için teşekkür ediyorum Cem Yılmaza.. Ayrıca her filminde bu kadar farklı senaryolarla ve birçok yenilikle karşımıza çıkması da takdir edilmesi gereken ayrı bir nokta sanırım. Emeklerine sağlık..
kabakozlu
kabakozlu

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
ince esprilere yer vermiş hoş bir film izlenebilir küfür ön planda
juve-baby
juve-baby

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmi dün izledim, tipik yeniyıl gecesinden sonra ilaç gibi geldi, film zaman zaman durgun olsada çok başarılıydı bence, Ozan Güvenle süper bi ikiliydi Cem..Zafer Algöz ise filmin kilit ve en komik adamıydı,bayıldım..ama filmde en güzel şeyler ise kostümler ve mekandı, çok gerçekçi idi, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, sırf onun için bile gidilir...İzleyin kesinlikle pişman olmazsınız..özellikle DVD menüsü olayına bittim :D ..***..
mtbaris
mtbaris

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmi ve dünyadaki bazı şeyleri anlayabildiğime inanan biri olarak cem yılmazı ve bu filmi beğenmeyenleri hiçbir zaman anlayabileceğimi sanmıyorum.mükemmel film.söylenilecek hiçbirşey bırakmamış.helal olsun
bugra-s88
bugra-s88

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Dün akşam gittim filme ve uzun zamandır böyle eğlenmemiştim bir filmde. Cem yılmaz gerçekten güldürüyor. Yaptığı espriler ise zeka ürünü. Küfürlü olmuş diyenler çıkacaktır elbette. Küfürler saçma sapan yerlerde değil iyi oturtmuş onları da. 9 veriyorum kendisine
seloman-1985
seloman-1985

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel flimdi herkese tavsiye ediyorum
spawn198706
spawn198706

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
01.01.2010 18:30 seansına girdik walla tek kelimeyle süper gülmekten karnıma ağrılar girdi mutlaka izleyin :)) 9/10
hazarakbas
hazarakbas

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bu film tek kelimeyle muhteşem arog ve gora yı beğenenler bu filme 2 kere giderler gülmekten karnıma ağrılar girdi insanların kahkahalarından birçok sahneyi kaçırdım cem yılmazın çağ atladığı film
dodanlinewt
dodanlinewt

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Sinema budur ! Cem Yılmaz Tüm imkanları kullanarak bize müthiş bir yapım hediye ediyor ! Senaryosu, hikayesi olan bir film. Espirileri yerinde, tadında, tuzunda. Prodüksiyonu harika. Sinema sektörünün içinden olan biriyim. Bu filmi teknik olarak eleştirecek insan yok ! İddialıyım ! Bu filme gidin ve Cem Yılmaz ile ekibini ödüllendirin. Cem Yılmazın en iyi filmi.