Yahşi Batı

odinhan
odinhan

4 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Açıkçası hiç beğenmedim,iyi bir senaryo ve fikir çok kötü bir mizah anlayışı ile donatılmış..10/3
karizmatik062915
karizmatik062915

16 Ocak 2010 tarihinde eklendi
yazık ya:(
yine cem yılmaz yine fiyasko...
herşey çok güzel olacak diye bir filmi var onu izleyin bence...
cem yılmazın ilk filmi...
ayse-melek
ayse-melek

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
eğer bir dram filmine gidiyorsanız ağlamayı,korku filmine gidiyorsanız gerilmeyi,aksiyon filmine gidiyorsanız heycan duymayı bekelrsiniz.ve doğal olarak bi komedi filmindede doyasıya gülmeyi.peki bu filmde doyasıya güldükmü'ben şahsen anca ikinci yarıda az biraz sayılı bir kaç sahnede gülebildim.salondaki diğer izleyicilerde aynı şekilde.bu filmde gülme öğesini çıkartıp atarsak o zaman film anlamsız kalıyor.ne gülüyosunzu ne ağlıyosunuz ne haycanlanıyorsunuz bom boş anlamsız ekrana bakıyosunzu sadece.görsel analamda çokiyi iyide para harcanmış ve o dönemi çok başarılı yansıtmışlar bir türk filmi olduğunu unutuyor insan bu konuda çok başarılı buldum.ama senaryoda aynı başarıyı yakalayamamışlar.konu olarak çok zayıftı.zafer alagöz iyiki vardın:)
gslicadi91
gslicadi91

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
cem yılmazın en beğendiğim filmi hokkabazdı.onun dısında oyunculuğunu beğenmiyorum.yahşi batı filmine gelince framını izledim.gitmedim gitmeyide düşünmüyrum.ha baya yüksek puan almış, demmkki giden arkdaslar cok bğnmiş tabiki sygım sonsuz.ama benim komedide aradığım doğallık birzda.bn cem yılmazı cok yğmacık buluyorum.ve ülkemizde komedi filmi üzerinde cok çalışılmalıve bunu en güzel yapanlardan biride yılmaz erdoğan diye düşünüyorum.
orsau
orsau

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz filmlerinin içinde en kötüsü, çok başarısız. Espirilerinden soğuk duş altında buldum kendimi. Hollywood sektörünü eleştiriyoruz ama şunu kabul etmeliyiz Hollywood olmasa filmlere malzeme bulamıyoruz. Ayrıca filmde bir çok yerde Batının Doğuya bakışı tarzında aşağılık kompleksi güdülmüş. Film bütünüyle anlamsız kalıyor. Sonu havada kaldı. açıkçası nerde o eski yşilçam filmleri...onlardaki replikler eleştirilse de birden fazla izlenebiliyor ve her defasında ağızda ayrı bir tat bırakıyor. Bu filme 3/10 veriyorum. Cem Yılmaz ve ekibi kusura bakmasın, Ozan Güven sözünde dursun bir daha komedi filminde yer almasın, tabi yşi batı komediyse!!!
Aykut A
Aykut A

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filme ilk gün gittim.ilk seans değil ama 4 seansında girdim. İlk gün gidiyim dedim cem yılmazdır ne yapsa yeridir dedim . önceki filmlere göre dedim çok güleceğim 2010 a gülerek başlayacağım dedim. Hiç te öyle olmadı . bu kadar mı igrenç olur bir film. Filmden çıkınca cem yılmaz markası beni çok şaşırttı.nerde o arog gora hokkabazdaki o komedi gerçekten güldüren bir komedi nerde bu filmde hiç biri yok dedirtti bana . Neden yaptı bu filmi anlamadım. Filmde ; poposundan bardak çıkarken ozan güvenin bunun tabagıda olacaktı dediği sahne , dvd seçeneğini Türkçeye çevirildiği sahne , bir de demet evgar ile ilk karşılaştıkalrı yerde Osmanlıdaki karakterlerinin taklitlerini yaptıkları sahneleri ne
güldüm.onun dışında hiçbir yerine gülmedim filmin. Ancak bol bol küfür vardı.artık vazgeçelim bu küfürle güldürme sanatından .bol küfür demek çok komik çok gülelim anlamına gelmez . küfür de olmayacaktır diye illaki bir kaide yoktur o da hayatın içinde olan bişeydir .önemli olan yerinde olmasıdır.mesela dvd seçenegindeki sahne tam yerindeydi öbür sahnelerdeki küfürler sırf güldürmeye çalışmak için yapılmıştı bana göre . Bir de ; cola turka artık ne kadar destek olmuşsa filme hep colanın reklamı yapıldı.o da saçmasapan bir şekilde.sanki cola bayıltan bir içecekmiş gibi gösterilmiş.içen bayılıyordu filmde.. Yani cola içirtip bayıltalım paraları alalım tüyelim böle bi ucuz saçma senaryo görmüşümdür ama böylesini hiç görmedim..bir de ; film başındada bir hikaye gibi anlatıyolar filmi.zafer algoz orda vs.. çizmeleri hediye ediyo başkan onlara. Sonra o çizmeyi satmaya çalışıyor.hikayedeki çizmeyle o çizme arasında hiçbir alaka yokken aynı çizmeyi satmasınada bir anlam veremedim.bir baglantı kurulmuş tamam ama madem böyle bir baglantı kurulacaktı o nargile sahnesindeki oyuncuların başka olması daha anlamlı ve iyi olurdu bana göre.bir de ; çak muhabbetini hiç begenmedim çok ucuz geldi bana sürekli kullanmalarına hiç anlam veremedim. Hiç gülmedim çok basit geldi. Durmadan o adamın gelip yanlarına fısıldayarak fırtına öncesi sessizlik dediği sahnelerde çok saçmaydı hiç gülmedim. Bir kere kullanıyosunuz bari bu tür kelimeleri cümleleri oyunculukları karakterleri bari sürekli kullanmayın ki suyu kaçmasın.Bir de cem yılmaz hep filmin sonlarına göğüs kabartıcı duygular verdirmekten vazgeçsin. Yok futbol oyunları arogdaki gibi yok goradada cekuyu kurtarması bu filmde güreş müsabakaları vs .çok benzer şeyler bunlar.Bir de her filmde önceki filmin karakterlerine göndermeler var . arogda yerindeydi güzeldi . ama bu filmde gerçekten komutan logar dan bahsetmesi filan hiç yerinde değildi çok saçma ve gereksiz buldum.bence artık cem yılmaz böyle benzer şeyler yapmaktan vazgeçsin. Bu arada Film çekim teknikleride çok başarısızdı . sağolsun bilgisayar. o da olmasa hiç bişey göremeyecekmişiz filmde .yok sanal yagmurlar .kasabanın ortasından o çalı geçmeler vs. cem yılmaz demet evgar öpüşüyolar kamera yukarıya doru giderken aynı cem yılmaz balkonda .çok başarısız buldum ömer Faruk sorak ı . gorada başarılıydı ama bu filmde aksine çok başarısızdı.güzel düşünülmüş detaylar vardı tamburadan kovboy parçası çalmak. İşte barda türk kahvesi içmeler bunun gibi düşünülmüş güzel detaylar vardı fakat iyi işlenememişti.tabi bunda en büyük pay ömer Faruk sorakın.Filmlerdeki oyunculuklara karakterlere gelince zafer algözün oyunculugu o şivesi gene filmin gemisini yürütenlerden. Demet evgar da iyiydi bana göre son yılların en iyi kadın oyuncusu . her role çok yakışıyor.burdada hakkını vermiş rolünün. hızlı silah çekmeler yabani tavır çok başarılıydı.Filmde cem yılmaz babasında oynatmış.eski sevgilisinede ufak rol vermiş.bir de mahşeri cümbüşteki dilekte cırtlak sesiyle fena değildi.idare ederdi. Ama maalesef bir iki ikişinin ii performansıda filmi kurtaramıyor maalesef.Yani uzun lafın kısası zamanınıza yazık paranıza yazık.lütfen samimi yorumlar yazalım .herşeye güzel demeyelim demeyelimk i güzel kaliteli filmler çıksın .çünkü bu tür filmlere güzel filan dersek devamı gelir kesilmez. Zaten devam niteliği taşıyor bu film. Bu filmler bizm için yapılıyor.bizm izlememiz için. Adamlar ucuz komedi yaparak para kazanmasınlar.bizde zamanımızı heder etmeyelim bu filmlerle. Tabi güzel diyecek lere anlayışla karşılaşıyorum.ama burada yapılan yorumlarda şunuda göz önünde bulundurmanızı istiyorum.burada herkes yorum yapabilir.yani filmin izlenmesi daha çok gişe yapması için filmde oynayanlar vs burdada yorum yapabilir.muhakkakta yapacaktır.filmi öveceklerdir . çünkü kimse yogurdum eşki demez . yani kısacası buradaki yorumları bakarken onlarında yorum yapabileceğini aklınızdan çıkarmayın .gerçekten kimseyi kandırmayalılm. Ne dogruysa onu yazalım . Bir de Salonda herkes güldü Allah alllah nasıl komedi olmaz anlayışı da yanlış. Haliyle para veriyosunuz cem yılmazın stand upındaki dediği gibi verdiğiniz paranın kuruşu kuruşuna karşılığında gülmek istiyosunuz haliyle gülüyosunuz. Çünkü para vermişsiniz ve onun karşılıgında çok güzel film bekliyosunuz
ozlemkaraoglan
ozlemkaraoglan

5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
çok kötü bir film.küfürden filmi izleyemedim.bir de 7 yaş üstü almış gerçekten hayret ettim.hala gidecek olan varsa çocuklarını götürmesinler derim.cem yılmaz artık bu işi bıraksın olmuyor,battıça batıyor.
flamen-tusering
flamen-tusering

3 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Kadro olarak kan değişikliğine gitmesi lazımdı cem yılmazın. olmamış.
noyedi
noyedi

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
kostüm ve dekor dışında pek bişey beklemeyin filmden. bel altı bikaç espri ve 10 dk ara esprisi dışında fazla bişey yok. tavsiye etmiyorum
alpero86
alpero86

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bence arog ve gora yanında biraz daha sıradan kalmış..ilk yarı oldukça sıradan 2.yarı daha toparlanmış özkan uğur ve şerif karakterleriyle ancak daha çok espri beklerdim biraz sönük olmuş diğer 2 filmine göre belkide kıyaslama yapmamak lazım..ama insan kıyaslamadan edemiyor güzel espriler var yine ama bol değil sayısı azalmış ve çok gülemedim..hayran kitlesinin düşeceğini tahmin ediyorum bu film ile ki bunun çindeki vb devamı olursa gişe hasılatı çok çok düşük olur diye düşünüyorum..
teoberk3131
teoberk3131

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz bu tabirden hiç hoşlanmıyor ama içimden de başka bir şey gelmiyo : olmamış
oguzhanaltay
oguzhanaltay

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmin tanıtım yazısını baştan aşağı okuyup da dişe dokunur bir tek cümleye rastlayamamanın getirdiği hayal kırıklığı ne acı! 'Mizah'ı terk edip 'komedi' yapmaya başlayalı beri sadece sululukla vakit öldürüyoruz.
cursed-xes
cursed-xes

8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bence bu adam sadece stand up yapmalı çektiği filmler iyi olmamakla beraber sadece vakit kaybı yahşi batı da berbat bir film olmuş 10 üzerinden bir veriyorum oda emeğe saygı.
ufuk-marina
ufuk-marina

27 Aralık 2009 tarihinde eklendi
cem yılmazın filmleri komedi filmi değil bence,tamam filmleri eğlenceli güzel fakat abartıldığı tarzda bir komedi filmi değil,ayrıca hep aynı kadro artık milleti baydı ve sıktı,bence sinemada izlenecek bir film değil.
xyster7
xyster7

7 Ocak 2010 tarihinde eklendi
cem yılmazın sinemada git gide çuvallamasını seyretmeye başladık. yorumlara katılıyorum, komedi olmasaymış inanın daha hoş bir film olabilirmiş. western olması ve buna bağlı atmosfer çok hoştu fakat içinde mizah yoktu. tekrarlayan espiriler ve gereksiz yere sürekli bişeylere atıf hiş hoş değildi. tamam sonuçta bu filmden öyle felsefi bişeyler beklemiyoruz ama dövüş sahnesinde street fightera da atıf olmasın yani. içi o kadar boş bir filmki çıktıktan sonra neye güldük diye düşününce birşey bulamayabilirsiniz. aynı olaylar bir western film havasında olsa, film güldürmeye çalışmasa, klasik westernin durağan sahneleriyle araya serpiştirilen hoş esprileri olsa gerçekten ortaya çok güzel bir film çıkabilirmiş. son sözüm şudur ki bu filmde cem yılmaz yerine şafak sezer oynasa buradaki puanı 3.5 falan olurdu heralde.