yurdanur2
1 değerlendirme
26 Ocak 2010 tarihinde eklendi
yorumumu dikkate alın, iyi bir film eleştrimeniyim. algılama düzeyimde gayet iyi ama film berbattı bence. çok karanlık ve karmaşık. kenan imirzalıoğlunun tüm filmlerine gözüm kapalı gittim hep ama bu film ona yakışmamış.tek kelime değmez verilen paraya
Film "izlenebilir" nitelikte. Ancak gerçekten çoğu Türk filminde de olduğu gibi ve benim Türk filmlerine önyargılı bakış edinmeme sebep olan gülünç ve aşırı saçma, abartı sahneler yüzünden verdiğim paraya acımama sebep olmuş da bir film aynı zamanda. Aslında bu tarz "maganda" filmlerini sevenler, Deli Yürek, Kurtlar Vadisi tarzı asmak kesmek, kelle uçurmak, racon kesmek, erkekliğin kitabı temelleri üzerine kurulu türlerden hoşlananlar bu filme de bayılacaklardır. Filmin Testere filmine olan kamera çekimleri, yöntemleri ile benzerliği de gözümden kaçmadı.
Kadroya bakıp iyimser bir beklentiyle gittiğim bu filmden hiçde keyifli bir şekilde ayrılmadım. Dexterdan esinlenilmiş gibi geldi bana, dexterı seyredenlerin bu filmi seyrettiklerinde birebir aynı olan yerleri farkedeceklerdir.
Bu filmdi tek iyi olan Uğur Yücel ve Kenan İmirzalıoğlunun başarılı oyunculukları, nejat işler filmde yok denecek az zaten toplasanız 4 dk. bile oynamamış. 10/6
ugur yucel oturmus kafama göre bır senaryo yazayım demıs ve boyle berbat bır fılm ortaya cıkmıs kenanın oyunculugu bıle bu fılmın kurtulmasına yetmemıs yazık ınsanlara boyle fılm yaparak kandırmaya
fragmanına takılıp ta sinemada hayal kırıklıgı yasamamak için bi metod olması lazım....bir film bukadarmı yavas olur??yarıda kalkacaktım ama param bosa gitmesin diye oturdum...
Bu kadar büyük oyuncular neden bir Amerikan filmi çekelim 2-3 rakı sahnesi , bir de pavyon şarkıcısı koyalım derler anlayamam. Hele o aksiyon sahnesi. Hele o final yok mu 50 aksiyon filminde yapılmadı mı ?
dün izledim film gerçekdende abartıkları kadar yoktur ceyda düvenci nejat işleri resmen süs diye koymuşlar güzel film ama basında söylediği gibi değil aksiyon sahnesi görmesek bunu resmen aksiyon diye yedirecekler açıkcası ben begenmedim keşke avatara gitseydim dedim beyzanın kadınları gibi birşey olmuş film 2.3 sahnesinden sonra anlıyorsunuz katilin kim oldugunu ne umutlarla gitmiştim ama fısss inanmayan olabilir ama yinede gidin türk filmi kazansın bir yerde ama inanın yabancı filmlerin tadı bambaşka
ya filmde katil sürprizdir tahmin ediyorum..ve aşağıdaki arkadaşta yorumunda katilin kim olduğunu yumurtlamış ya..dikkat edin abi yorumlara..filmi anlatmayın yorum yapın ya...
kesinlikle izlemeyeceğim bir film bizim oyuncularımızın artık kendilerine bakmaları lazım sherlock holmes da robert downey jr i izliyoruz o yaşta o vücut uğur yücel iyi oyuncuda o kısa boyu ve kilosuyla her kızdığında gülesim geliyor hele o fragmanda sandalye atması yok mu öldürdü beni gülmekten. nejat işler zaten profesyonellikten nasibini almayan itici ve bence karizmatik olmayan bir adam. kesinlikle izlemeyeceğim.