Ejder Kapanı
3,6

10e434
10e434

12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Cok sinemaya giden birisi değilim..Karambole girdim bu filme..sahneler arası geçişler çok hızlı bazı arkadaşlar çalıntı senaryo felan demiş bunun hakkındada bilgim yok ama eglenceli bi filmdi begenerek izledim..Emege saygı diyeceğim ama genelde para için çekildiği için diyemiyorum..Ama genede güzel heyecanlı bir filmdi..
ahmetcindemir
ahmetcindemir

11 Şubat 2010 tarihinde eklendi
o Uğur Yücelin hastanede yatakta hemşireye ^^ben hemen çıkmam lazım dışarda bir seri katil var bunu ancak ben durdurabilirim ^^ deyişiçok komikti o göbekle o role hiç gitmemişti. düşünemedim Yüceli bir katilin peşinde. aynı adanalı dizisindeki göbekli adanalı gibi.
Kardeşim adamlar öyle bir film çekince gidiyo kilo veriyor forma giriyor rolüne uygun bir hal alıyor bizde ise göbekli süper kahramanlar (Yahşi Batıda ki
cem yılmaz da dahil sözde özel hafiye ama göbeği önünde gidiyor. bi de şu haritada ejderi çiziş sahnesi bitirdi beni dedim bir ara dinazoru bulacak ama üstün çizim yeteneğiyle buldu:) Kenana bişey diyemem ama uğur yücel çok kötü durmuştu o rolde.
drvsard
drvsard

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
sinema okullarında kötü senaryodan iyi film olmaz derslerinde gösterilmeli
raga75
raga75

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Kötü, çok kötü hatta kötü ötesi, bu filmi yaparken, emek harcamış herkesin emeğine yazık olmuş, olanda bizim paralara oldu :)))
gokhantelli
gokhantelli

5 Şubat 2010 tarihinde eklendi
senaryonun alıntı olduğu açık.... ama yinede iyi film yapmışlar
k-esrasolak
k-esrasolak

4 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Filmi az önce izledim,eve gelip yorum yazmak istedim.Uğur Yücele ait kişisel bir site bulamadığım için eleştirilerimi burdan yazacağım.Umarım okur...Filmin şu anda aklıma gelen ilk anımsaması "karanlık" oldu.Evet,çok kasvetli ve ıslak bir film olmuş.Keşke o kadar izbe ve sıkıcı ortamlarda çekilmeseydi.Zaten konu ağır;kan ve işkence üzerine kurulmuş sahnelerle dolu bir film.Birde emniyet odalarının,ya da pavyonun,ya da dolaşılan mekanların neredeyse tamamının loş ortamda çekilmesi içimizi daralttı.Bu kadar harika bir konu,böylesine muhteşem oyuncular bu kasvetli görüntülerin arasında 2. planda kalmış.Sahneler arasında geçişler çok hızlıydı.Sonradan çözülsede bazı kısımlar, pekçok sahne havada kalmış.Özellikle son sahneden daha kuvvetli bir uğur Yücel damgası mutlaka gerekirdi.Mesela yürürken üzüntüsünden ağlama,ya da can havliyle haykırma gibi.Bunlar benim acizane fikirlerimdir.Uğur Yücel hayranı olarak tüm bunları önceden öğrenmiş olsaydım,yinede giderdim. Bu Muhteşem oyuncuyu izlemek için verilen her kuruşa değer.Türünde yapılanların en iyisi.Ama şu kasvetli sahneler olmasaydı,emek daha çok belli olurdu.Yinede teşekkürler ve ustaya saygılar....
jiyannesrin
jiyannesrin

4 Şubat 2010 tarihinde eklendi
izlemedim.ama o senaryo başkasına ait ve emek çalınmışsa izlemem o filmi....
didemk1984
didemk1984

4 Şubat 2010 tarihinde eklendi
gayet güzel hazırlanmış bir polisiye filmiydi,izlenilebilir..tek kusuru kamera çok fazla döndüğü için benim midem bulandı bir süre kendime gelemedim
pulpi
pulpi

2 Şubat 2010 tarihinde eklendi
film oldukça güzeldi hareketliydi ama bence basit bir polisiye filmdi... başroldeki herkes muhteşem oynuyordu... tek kötü yani film amerikan formatından çıkmış gibiydi... izlenmesinden yanayım... iyi seyirler
aydinson83
aydinson83

2 Şubat 2010 tarihinde eklendi
tek kelimeyle şok oldum..uğur yücel i duyunca çok iyi bir filmdir diye düşünmüştüm ama berbat bir filmdi..gitmeyin bence..hem paranıza hem vaktinize yazıkk
yavuzkasimay
yavuzkasimay

2 Şubat 2010 tarihinde eklendi
film kötü, hem de çok kötü.
1)uğur yücelin oyunculuğu kötü.
2)sürükleyicilik "sıfır"
3)görsel efektler 3. sınıf ve fransada gelen ekip ortaya hiçbirşey koymamış. öyle kovalamaca sahnesi vs. yok.
4)kostüm tasarım inanılmaz kötü.
5)sürekli gözümüze gözümüze sokulan çekim açıları basit ve aşırı fazla. sadece makyaj ile filmi kotarmaya çalışmışlar.
6)kenanın haricinde bütün oyunculuklar vasat.
7)senaryoda çok fazla açık var ve sürpriz! son da etkileyici değil.
8)cinayetler üzerinden harita üzerinde ejder resmi çizme konusu sondan bir önceki komedi.
9)son komedi eski türk filmlerinden kalma uğur yücelin hidayete eriş sahnesi(kullandığı jargondan konunun orada gideceği belli oluyor). kenan ile berrakın cilveleşme sahnesini de "sıvamak" niyetine kullanabiliriz. iyisi mi gidin görün.
m-guney53
m-guney53

2 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Film altyazılı olması gerekiyor çoğu yeri hiç anlamadım.sesler çok kötü.
avukatburcu
avukatburcu

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
cumartesi günü arkadasımla gittim hiçde pişman olmadım..ceyda düvenciye verilmiş yol fazla hafif geldi bana zaten kenan imirzalıoğlu ve uğur yücelin rolleri ağırlıkta çok keyif aldım ejder olayı falan mantıklı geldi cinayet çözüm anı falan..bence gidin ben beğendim pişman olmassınız büyük ihtimal..şiveleri pek beğenmedim keşke doğal konuşsalarmış..berrak tüzünataç yine harikaydı..bide nejat işlere çok az rol verilmiş ona şaşırdım daha çok filmde yer alır diye tahmin ediyordum çünkü oda çok iyi bir oyuncu..bence kadro genel oalrak güseldi
muhammed-forever
muhammed-forever

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en iyi Türk filmi.Yabancı film kurgusunda yapılmış.Bu film senaryosuna benzer birçok yabancı film yapıldı ve beğenmeyenler eminim o filmleri beğenmişlerdir sırf yabancı diye
dilekcabukel
dilekcabukel

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
tek tavsiyem filme gidecekseniz buradaki yorumların hiçbirine aldanmayın bence zamana yada paraya yazık olabilecek bir filim değil o kişinin zaman harcayabilmesine bağlı bir olay. ben beğendim yok çok saçma yok amerikan filimlerinden alıntı yok aksiyon yok yok komedi yok yok oyuncular berbat bunlara kanmayın en güsel karar kendinizin özgür iradesiyle vermiş olduğu kararınızdır.gitmek isteyen arkadaşlara iyi seyirler.