Ejder Kapanı
3,6

tunatanyolac
tunatanyolac

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Senaryo, kurgu, aksiyon sahneleri ne kadar hollywood vari olsa da film Türk sineması adına iyi bir ilerleme. Oyunculuklar Berrak dışında gayet iyi. Cesetler, yara ve kan olayları gayet gerçekçi ve ilerleme kaydedildiğini fark ettiriyor.
cenabettinbey
cenabettinbey

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
film güzel.. Türk sineması adına mutluluk verici.. Artık bu tarz filmler yapılması gerekiyordu.. hep dram hep komedi nereye kadar?

dikkatimi geçen bir nokta, film ile ilgili bu sayfada oyuncuların isminin yanına parantez içinde mesleklerinin yazılmış olması.. normalde filmde canlandırdığı karakterin ismi yazılmaz mı?
keremzan
keremzan

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
nejat işler için gidecektim ama geri planda kalıyormuş. falan da filan :P

nedir bu ? mantığa bakar mısınız?

nejat işler tabi arka planda kalacak.. adamın rolü bu.. seri katil ;)

ozaman senin mantığına göre Seven filminde de Kevin spacey geRi planda kalmış :)
______________________________________
filme gittim.. idare eder işte..
ugur-cihat
ugur-cihat

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
klasik katil kim filmi oyuncu kadrosu filme vizyona girdiği ilk gün gitmeme neden oldu ama açıkçası aradığımı bulamadım . üstelik beni hayal kırıklığına uğratan uğur yücel in yetersiz performansı . kısacası sanki bişeyler eksik aceleye gelmiş bi film
memoli-2
memoli-2

22 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmin ilk yarısı oldukça tatminkar.ilk yarıda Nejat İşleri 2-3 dakika görüyoruz fakat ikinci yarıda herşeyin ona bağlanacağını düşünüyoruz fakat öyle birşey olmuyor ve ben en büyük hayal kırıklığımı yaşıyorum.Klasik seri katil filmi hiç bir orjinallik yok.Oyunculuklara gelince Uğur Yücelde Kenan İmirzalioğluda muhteşem.Keşke Nejat İşlere bu filmde daha fazla rol verilseydi ve daha ilginç bir son hazırlanabilseydi.6/10
sevketkop
sevketkop