arkan61
28 Ocak 2010 tarihinde eklendi
uyari: böyle Kaliteli yapima haksiz yorumlar yapiliyor dikate almamanizi diliyorum filmi izlemeyenler icin.
cok kaliteli bir polisiye Filmi öncelikle, yok türkiyenin ilk seri katil filmi yok degil tartismasina girmeyin, gereksiz.
Filmde okadar cok vurdu kirdi aksiyon yok zaten bir filmde bunlar ölcü degildir.
Genel olarak Bir polisiye gerilimi türünden bir film ejder kapani,gerilimli sonuna kadar sürükleyici arasira espirili,oyunculuklar süper . nejat isler bir konuk oyuncu gibiydi, ama rölü önemli. ilk bastan katilin kim oldugu belli ama sonunda cok büyük süprizler var , gidin izleyin türk sinemasinin bu yilki basarili filmlerinden birisi,
elestirilerinizi daha da bilincli sekilde yaparsaniz daha iyi olur , filmi izlemeden önce burda elestirilere baktimda " okadar kötü filmmi yapmislar harbiden" diye teredütte düstüm, onun icin öyle laf olsun diye dikat cekmek icin filmi bos laflarla elestirmeyin lütfen, daha bilincli elestiriler bekliyorum, buraya basit elestiriler yakismiyor
ya aşırı olumsuz yorumları anlamıyorum..etwallah eleştirin ama biliosanız yapın, film türkiyede türünün ilk örneği adamlare denemişler gayette hoş olmuş ewet aksaklıkları ve kopuklukları var ama yinede keyifli...
filmi bu akşam izledim..tek kelimeyle süper diyebilirim..Bence de Nejat İşler bırakın arka planı pek ortalıklarda yoktu film boyunca.ama yine de izlenmeye değer 10/10..benden helal olsun :)
Righteous Kill kokusu geldi biraz ama izlerken filmi sonlara doğru originalliğini korumayı başardı...başından sonuna kadar dikkatle izleyeceğiniz başarılı bir film...öyle sıradan türk filmi olduğunu zannetmeyin sakın...izleyin pişman olmazsınız...iyi seyirlerr