Paranormal Activity 2

sezin1982
sezin1982

20 Eylül 2010 tarihinde eklendi
ilk bölüm süper ötesi olmuş ... amma 2 çok kötü yaptılar... tamamen acele yapılmış bir iş... çok kötü izlenmeye değmez... 4/10
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

9 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi sakın evde izleme hatasına düşmeyin..Tam sinemada izlemelik bir korku..Sinemada Fragmanını izlerken bile tırstım..Filmin tamamını yaşamak için gün sayıyorum :)
MAJALYPTICA
MAJALYPTICA

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
ben 1 izleyemedimki 2 izliyeyim ya korku olan herşeye bayılıyorum ya özellikle sinemadaki çıglıklar çok heyecan verici oluyor ya bu yüzden evde izlemek istemem
Föamreurk
Föamreurk

9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
1.sini telefonda izlemiştim açıkçası 1azıcık bile gerilmedim veya korkmadım. sinemada izlemem daha iyi olurdu belki ama artık gazı kaçtı 2nin dvdsini alayım bari :D belki korkarım
sulusoy
sulusoy

3 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Evet şimdi bakana kadar Paranormal Entitynin farklı bir film olduğunu bilmiyordum. Filmi alırken adam bana bu filmin 2.siyle aynı olduğunu söylemişti. O zaman o yorum Entity için olsun ama sonuçta pek farketmez P.Activity ve Entity ikisi de çok kötüydü, 2.sinden de birşey beklenmez..
husa
husa

11 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
sanki biraz abartılı bi film fazla beyenmedim
Emin G.
Emin G.

9 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Yaparak a katılıyorum çok güzel film korkarak izlediğim ender film lerden.
eddarosam
eddarosam

9 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
çok gereksiz bir filmin devamından başka bişey beklemiyorum hatta beklemiyorum bile :)
Prens-Zuko
Prens-Zuko

9 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
2. Filmin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. İyikide ilk filmin çıktığı günün akşamı gitmişim çok güzeldi ;)
zeynepzynp
zeynepzynp

8 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
bu saçma filmin ilkini izleyerek büyük hata yaptım.bidaha yapmayacağım.