Paranormal Activity 2

dussokagisakini
dussokagisakini

9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
ilk filmi hiç beğenmemiştim. bu filmi de sinemada da izlemem vereceğim para yanar. :)
bizimdevlet
bizimdevlet

28 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Tamamen fiyasko diyemem ama beklediğim gibi değildi.Ayrıca bizim gittiğimiz sinemadada sansürlendiğini duydum.Arka fonda 2. filmde müzik olur diye düşünmüştün ama yine yoktu.Hayal kırıklığı diyebilir.Korkuttu ama çok değil.Türk filmlerine atılan iftiraların fiyaskosu!Konu yine aynı!!Dikkat edin...
InsomniA-2
InsomniA-2

1 Kasım 2010 tarihinde eklendi
öncelikle burda yorumları okuyan arkadaşların bu yorumlar üzerinden haraket etmemeleri gerektiğini şiddetle tavsiye ediyorum..Ya biz aynı isimde farklı filmlermi izliyoruz arkadaşlar. Bide izlemeğiniz film hakkında lütfen çaydırıcı yada ikna edici yorum yapmayın beğendiysen beğendin beğenmediysen beğenmemişsindir arkaaşım..Biri yazmış sakın sakın sakın gitmeyin diye niye ? soruyorum ona neden yani ? ya bend izledim filmi burdaki yorumların çoğu alakasız. arakdaşlar gönül rahatlığı ile gidin gayet iyi iş çıkarmışlar ilk yarı az sıkıyo ama ikinci yarı yine güzel.
GrkM-74
GrkM-74

2 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Hi korkun deil. Grsel efekt 0, ekim 0, oyuncular 0. iren. 2/10
Nebuchadnezzar-2
Nebuchadnezzar-2

20 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Cuma günü ilk işim bu filme gitmek ama yalnız hiçbir arkadaşım olmadan yorumlara kulak asmadan.Gerçekten çok iyi bir korku filmi.ilk filmde baya bir tırsmıştım.Bu filmi beğenmeyenler bana örnek korku filmi göstersinler o zaman.Ben bi tane daha göstereyim R.E.C VE R.E.C 2
sulusoy
sulusoy

3 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Evet şimdi bakana kadar Paranormal Entitynin farklı bir film olduğunu bilmiyordum. Filmi alırken adam bana bu filmin 2.siyle aynı olduğunu söylemişti. O zaman o yorum Entity için olsun ama sonuçta pek farketmez P.Activity ve Entity ikisi de çok kötüydü, 2.sinden de birşey beklenmez..
Figen Bilgin
Figen Bilgin

7 Mart 2011 tarihinde eklendi
inanmayanlar beğenmez tabii.. ne bekliyorlardı ki konu belli .. gerildim mi seyrederken:evet..olmuş demektir.3.merakla bekliyorummmm.
Emin G.
Emin G.

9 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Yaparak a katılıyorum çok güzel film korkarak izlediğim ender film lerden.
MAJALYPTICA
MAJALYPTICA

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
ben 1 izleyemedimki 2 izliyeyim ya korku olan herşeye bayılıyorum ya özellikle sinemadaki çıglıklar çok heyecan verici oluyor ya bu yüzden evde izlemek istemem
hazar34
hazar34

2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
ilk filmi izlediğimde he ? ne oldu bu mudur yani ? dedim.ne ara bittin be mübarek.filmin sonu o da ne ! bir adam ekrana yapıştı cin onu fırlatmış sonra ekrana bakıp hööööö bütün film bunu mu bekledik biz.bu tarz türk filmlerine kötü diyenlere sorarım bu film onlardan çok mu iyi bence musallat ın çeyreği bile olamaz.
yaman88
yaman88

22 Ekim 2010 tarihinde eklendi
bu şeye film diyemiyorum...
Handecan
Handecan

23 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Gayet de güzeldi bence.
Brokoli
Brokoli

23 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Ben 14 yaşındayım ve benim gerçekten hem sevip hem de en gerildiğim filmdir.bence büyükler için rec küçükler için de paranormal activity gençler için bi film.bazı yerlerinde ani patlamalardan dolayı zıpladım bazı yerlerde güldüm kısacası çok eğlendim.bu arada 1.filmle 2.film baya ii bağlanmış.bence 2.fiilm 1.ye göre daha çok korkunçtu.Hele son 20dk sı gerilim tavan yapıyo.ve sonuna bakıldığında 3 te gelecek sanırım aynı zamanda bu film teknik açıdan da daha başarılıydı birinci filmde 1 kamera varken bu filmde 6 kamera var.son olarakda her geceden sonra bir oh çekiyorsun iyi seyirler :D:D:D
mucuk07
mucuk07

9 Kasım 2010 tarihinde eklendi
ilk filmi evde izlemiş beğenmiştim. Korku manasında insanı içine alıyordu. Aynı tarzda film olmuş. Lakin ilk filmi izlemeyenler için kısa bir özet geçseydi iyi olurdu. Tarzı çok değişik bir film. Bana hitap etti açıkçası.
secilatalayy
secilatalayy

16 Haziran 2011 tarihinde eklendi
hiç korkmadım diyebilirim gülerek izlediğim bir film çekim berbat oyunculuk zaten yok konuda saçma tavsiye etmiyorum