Recep İvedik 3
1919 Puanlama

funda7772
funda7772

17 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bu filmi izlerken gülmekten başka ne beklentiniz olabilirki zaten? hayır yani bu bir komedi filmi ve kim ne derse desin türklerin komedi anlayışına en yakın fimlerden biri recep ivedik!
sessizciglik-85
sessizciglik-85

17 Şubat 2010 tarihinde eklendi
muhohoyyyy:) bu gülme tarzını hepimizin belleğine yerleştiren ve gülmenin aslında ruhun gıdası olduğunu çoktan hesaplamış şahan abimiz ve bu işi süper yapıyor bence....gelelim recep ivedik 3e karakter olarak baz alındığında bence hepimizin olağan durumlara verilebilecek tepkilerin tam zıttını yaptığı için kahkahalara boğuyor bizi mesela tiyatroda elinde patlamış mısır millete ikramlar sonra sahneye çıkmalar:)) dahiliye ve piskoloji(piskolog) doktoruyla olan muhabbetleri:)hiç kimseden çekincesi falan yok ne olduğunu biliyor,zaman zaman kendini eleştiriyor,hassas bi kalbe sahip ve o artık yanlızlıktan sıkılmış :))) devamı gelirmi bilmem ama hayata biraz farklı bakan recep ivedik karakterini ben olumsuz eleştitilere rağmen beğeniyorum fırsatınız varsada sinemada seyredin toplu olarak gülmenin keyfine varın derim ben;)
soneria
soneria

17 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Üçlemenin en berbat ve en amaçsız filmi. Ayrıca filmde hiç kalite hiç özen yok. Salonda gülenler büyük çoğunlukla çocuklardı oda küfürlü sahnelere. Bence izlemeye değmez gereksiz bir film...
e-ergener
e-ergener

17 Şubat 2010 tarihinde eklendi
tartışmasız serinin en iyi filmi
CannibaL-2
CannibaL-2

17 Şubat 2010 tarihinde eklendi
@hsnkrdgbaba ayıp yaa :) karşılaştırıp daha iyi dedigin film yahşi batı yaa :) adam orda mükemmel bi film çekmiş.. şahan burda komedi videosu çekmiş.. evet gulmek icin guzel ama film deil video yaa.. gir gül ve çık o kadar...
Mus-t
Mus-t

16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
hsnkrdg, "bu filmi yahşi batıyla karşılaştırmaya bile kalkmayın" diyince güzel bi giriş yapıcak sandım :) Evet bu filmi yahşi batıyla karşılaştırmaya bile kalkmayın çünkü yahşi batıdaki emek ve özen unsuruna bu filmde rastlamak mümkün bile değil. 1. 2. 3. film derken kalitesizleşen senaryo üstüne ancak tv filmi olabilicek bi şey çıkmış ortaya. Eskiden şahan gökbakara sempatim vardı, Recep ivedik 2yle birikte azaldı 3. filme bitti!
milies
milies

16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bence film güzel.gülmekten yorulduk gerçekten:)
altunaytek
altunaytek

16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
hiç beğenmedim.. gülmek için gittim, film bitiminde kendime sordum; neresi komikti, nerede güldüm?? diye...
birtek filmin sonunda saçlarına güldüm o kadar.
1 /10
arcgoktas
arcgoktas

16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
prenses ve kurbağa recep ivedik ten daha çok sinepuan almış :) o kadar da deil...
rudeonerudeone
rudeonerudeone

16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
öncelikle recep ivedikin şu saatten sonra türk sineması için bir fenomen olduğunu kabul etmek gerek.böyle başlayalım.seveni sevmeyeni,güleni itici bulanı,tartışanı ile recep ivedik kim ne derse desin bu ülkede rekorları alt üst etti.ben filmi savunmuyorum.kaliteli olmadığını görmemek için zaten kör olmak gerek.özensiz ya da ne bileyim senaryosuz,sinematografisiz,ışıksız bilmem ne olmadığını da adım gibi biliyorum,farkındayım.oyuncuların çoğu yerde halkın içinden olduğu,amatörlükte tavan yaptığı da ortada.e peki ne kaldı'eleştirmenlerin ya da sinefillerin beğeneceği ne kaldı bu filmde'bir şey kalmadı.ama bu seri türkiyeyi yerinden oynattı,hayatında sinemanın adını duymamış insanları salonlara getirdi,rekorlar kırdı,çılgın paralar kazandı.kimse inkar etmesin ki her ne kadar seviyesiz,bel altı espriler yapıyor dense de,normal bir insanı en az üç dört sahnesinde güldürebilecek bir film recep ivedik 3 de.veya karakterden ve şahan gökbakardan delicesine nefret edip iğreniyorsanız ve kendini inanılmaz derecede kasarsanız belki de gülmezsiniz tabii.şahan gökbakarı takdir etmemek mümkün mü'ne olursa olsun,türkiyenin,insanımızın neye güldüğünü,neyi aylarca dilinden düşürmediğini,nasıl eğlendiğini ne kadar iyi gözlemlememiş mi'bu gözlemleri doğrultusunda yepyeni ve kendine özgü,giyimi,konuşması,hareketleriyle bir karakter yaratmamış mı'böyle olmasa bu rekorlar nereden geliyor'film eleştirilebilir,karakter eleştirilebilir,ama biraz da takdir payı bırakın.ben tarafsız ve rahat kafayla düşündüğüm zaman bırakıyorum.sonuçta ortada bir başarı var.izleyici kitlesi sinemadan anlamayan,seviyesiz bir film olsa da.seriye dönersek,üçüncü film sanırım en zayıf halka.pek güldürmedi beni ama dediğim gibi özellikle giriş sahneleri olmak üzere üç beş yerde de sağlam eğlendim.kutlamak lazım,adam iyi para yaptı,o kadar komedi filmi çekilirken geldi recep ivedik ilk iki sıraya yerleşti.filmi izledim ve seviyesiz bir insan değilim.bazı yerlerde güldüm de.izlediğim filmlere de bakabilirsiniz,yorum yaptıklarıma yani,hayatında ilk kez sinemaya giden bir insan da değilim.bence herkes biraz eleştirip rahatlamalı,sakin kafayla isterse ve merak ediyosa gidip izlemeli,bu filmden senaryo falan beklememeli.bir insan amacıyla alakasız ve hayalkırıklığı yaratan bir iş yapıyorsa fazla eleştirilmelidir.ama amacını tam on ikiden vuruyorsa deli gibi eleştirmeye pek gerek yok belki de?
cemertem
cemertem

16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Vasattan öteye gidemeyen, insanlara küfrederek, hakaret ederek ve aşağılayarak güldürü yaptığını sanan, teknik açıdan oldukça kötü, tvde bile zor dayanılabilecek kötü bir film serisinin üçüncü ayağı. espriler orta 2ye giden çocukların yapamayacağı seviyede.
alper-kesen
alper-kesen

16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Beklentilerimin çoook üstündeydi. Ben birşey beklemeden gittim ama gülmekten kırıldım. Sadece gülmek için ve eminim pişman olmayacaksınız. Küfür ve argoda yok denecek kadar azdı. Bence çok çok iyiydi. 10/9
lost24
lost24

16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Sözlerime what can i dooo, sometimesss la girmek istiyorum.Fragmanında görmüştüm ama sinemada ortadan ikiye yarıldım:)) Heleki laptop dizüstüyle sinek avlamasında gülmekten boğuluyordum.Recep ivedik 3 gülmek eğlenmek için çok ideal bir film ve kesinlikle izlenmeli.Ben recep ivedik 3 ten daha çok burada yorum yapan bazı tiplere güldüm.Onlar kendilerini biliyor sinema eleştrimeni kültürlü entel modlarında takılmasınlar ben 6 yaşımdan beridir ingiliz ispanyol fransız ve amerikan sinemalarını seyrediyorum.Herkez kendi kültüründe korktuğu ve güldüğü filmlerin konularını birincil olarak kendi halkını düşünerek senaryolaştırır.
Ben bir fransız komedisine recep ivedik kadar gülemeyebilirim fransızlarda recep ivediğe aynı şekilde.Bunun sebebi onların bizden üstün olması değil toplum içerisindeki kültürel yaşantı ve dille ilgili espiri anlayışının farklı olmasındandır.Bu her kültür için geçerlidir.Bu film çok komik maksatınada ulaşmış kimse havalanmasın herkez kim olduğunu ve haddini bilsin. 10 üzerinden 10 veriyorum tüm sinema severlere saygılar..
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

Kötü yorumlara sakın aldanmayın ve gidin izleyin!!..10/8
denizbrt
denizbrt

16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
kötü yorum yapan arkadaşlara saygı duyuyorum ama ben gülmekten resmen çatladım bu adam kültürlü kıro başka bi açıklaması yok filmde çoğu kültürlüyüm die geçinen insandan daha kültürlü sözler sarfediyor seni tebrik ediyorum şahan harika bi film yapmışsin baştan önyargılı olmayın gidin izleyin derim kafa dağıtmak için süper bi 90 dakika