Recep İvedik 3
1919 Puanlama

ergu27
ergu27

10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
komik mi komik neden uzatılıyor bu kadar beğenmeyen izlemesin.
davidvilla1907
davidvilla1907

10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi bu kadar eleştiren insan var ama bu film 1-2 de gişe rekorları kırdı 3te de kıracak.. Burda kötü yönde eleştiri yapan insanların çoğu birçoğumuzdan önce sinemadaki yerini alacakLar.. Lütfen farklılık yaratmak için eleştiri yapmayın ..!!
enesdanis
enesdanis

10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Ben 2 filmide izledim çok keyif almadığımı söylemek isterim,espri kalitesi ve sinema zekası çok yüksek bir film değil.Ancak izleyenlere karşıda saygılı olalım ve toplumsal panik yapmayalım, bu tarz filmleri sevenlerin sayısı çoksa geleceğimizi karanlık olarak düşünmekte haddinden fazla bir reaksiyon oluyor.Ha bu arada Kemal Sunal filmleriyle kıyaslayanlarda olmuş,bu gafletlik olur, rahmetlinin espri kalitesi çok daha yüksek ve makyajsız doğal haliyle oyunculuk performansı kıyaslanamıcak kadar iyi.
concon-stefanel
concon-stefanel

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
cuma akşam 21.00 seansına biletimi aldım..akşamına yorumumu yazıcam bekleyin..:)
byanarchy
byanarchy

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
diker84 adlı arkadaşımızın yorumuna kayıtsız kalmam imkansız.Merak etmeyin Recep İdevike gidenler Forest Gumpda Tom Hanks izlemiştir Snatch filminde Brad Pittin çingene rolünüde izlemiştir.Beğenilebilir beğenilmez buna birşey diyemem ama kimse kendini kültürlü göstermeye çalışıp bu filmi izleyenleri küçümsemeyemez, öyle bir bahsediliyorki filmi izleyen küfür özentisi, izlemeyenler okumuş elit kısım sanki, gerçekten çok komik.Ben büyük keyif alarak izliyorum Recep İvedik 10 çıkarsa onuda izlerim bundan eminim.Hangimiz küfür etmiyor acaba bunu merak ediyorum, doğal hayattan kesitler görebiliyoruz bu filmde.Konu bakımından zayıf olabilir buna birşey demem ama beni güldürmeyi başarabiliyorsa benım açımdan komiktir film.İyi gişe yapacağını düşünüyorum
100kasa
100kasa

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
filmi beğenmeyenleri neden entellikle şuçluyorsunuz kardeşim burası herkesin yorumuna açık isteyen beğenir isteyen beğenmez kime ne bu mantığa göre filmi beğenenler ne oluyor onu da bi açıklayın bi zahmet
FreshFasulye
FreshFasulye

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Burda ben filmden anlarım havasına giripte buda ne ya argoyla güldürüyo yok onu yapıo yok bunu yapıo demeye kendini kaliteli bir izleyici olarak görmeye gerek yok.Bende cok film izlerim fakat degerlendirirken birbirlerinden ayırmak gerekiyo.şahan bize başka bişey vaad etmiyoki.Adamın yarattıgı karakter başlı basına bir maganda zaten.Ama su da varki yaptıgı şeyi cok iyi yapıo insanı kahkahaya boguyo.Yine ilk günden sinemada yerimi alıcam.Burda eminim gitmeyin kötü film die yorumlar cıkacaktır kimse dikkate almasın gidip gülmeye doysun
alpkaya01
alpkaya01

5 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Filmin yapımcılarından özür dilerim ama onların yaptığı şekilde kaba komedi yapmak o kadar da zor bir iş olamaz.Hele daha önceki serilerini de izledikten sonra bu yorumu yapmak daha da basit hale geldi.Zira bu filmde ve bu tür filmlerde bizleri güldürürken aynı zamanda düşündürebilecek ince espriler ve dokunuşlar yok.Bu da filmi basitleştiriyor diyebiliriz.
Bu filme ve bu tür filmlere neredeyse bütün yaş grupları gülebiliyor.Kusura bakmasınlar ama bu da filmleri hazırlayanların bu filmi yaparken ya zeka yaşlarını küçülttüklerini ya da 0-5 yaş çocukların eğlendirmekten zevk aldıklarını gösteriyor.Recep İvedik serisi bize "Bizim yapımcılarımız, senaristlerimiz daha iyilerini yapabilirler" detirtecek bir seridir.Bence bu film komedi dalında dahi değerlendirilmemelidir.Filmin konusuna gelince Allahın halk karamanı(kırosu) noldu da, nasıl oldu da üniversiteye girebildi.Yoksa alkol zihin mi açıyor?Gişe başarısı bir filmin sanatsal anlamda zengin olduğunu göstermez, hele bu filmde halk kahramanı olarak gösterilen kişi bir kıro ise hiç göstermez.
Tüm bunların neticesinde tek yorumum 4. sü kalsındır
speechbubble
speechbubble

5 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Diğer iki film gibi bu 3. filmde aynı kalitesizlik, basitlik, özensizlik ve tümüyle para için, bilinçsiz izleyiciyi sinemaya çekmeye yönelik yapılmış bir film. Espiri dediğiniz şeyler de günlük hayatta kullnadığımız soğuk ve kötü şakaların birebir aynısı. böyle yapımlara destek vererek türk sinemasının yerinde saymasına bir katkı da siz sağlayın...
matrak9595
matrak9595

5 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bencede recep ivedik2 kötüydü her filmlerin 1. güzel oluyor zaten sonraları kötü hiç umutlu deyilimya hadi hayırlısı sinema parasına değerdir herhalde :S
emre25521991
emre25521991

4 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Eğer filmlerine sadece güldürü açısından bakılmasını istiyorsa sinema başlığı altında yapılmasın bu saçmalıklar.İki filme toplam 10 milyon kişinin gittiğine inanamıyorum.Türk halkının buna gülebildiğine inanamıyorum.
whong
whong

4 Şubat 2010 tarihinde eklendi
umarım ilk film gibi normal bi vatandaş gibi görünür recep ivedik 2. film çok kötüydü ama 3 ten umutluyum
gafurtufek
gafurtufek

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Recep İVEDİK filmi komedi filmi olduğuna göre film de herkesi kahkahalara boğduğuna göre film amacına ulaşmış ve başarılıdır.Aksini söyleyenlerin bir komedi filminden ne beklediğini duymak isterim eminimki çok komik olacaktır.
desqur
desqur

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Recep ivedik tarzı filmleri sinemada izlemem boş bir zamanımda evimde izlerim. Ama filmi eleştirmek saçma sonuçta komedi filmi konusu ve karakter durumu belli.
Bu filmi sinema kriterlerine göre eleştirmek yanlış zaten söylenende 8-9 skeç birleşimi bir filmdir.
tavsiyem canınızın sıkkın olduğu bir zamanda oturup keyif almanız başka açıdan bakmayın...
hitchhiker55
hitchhiker55

27 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Arkadaş hoş güsel de hayytt huytt..diyor paraları götürüyor..bi de argo argo konuşuyor...neresi komik yaa