ilk 2 filmin başarısından sonra beklentileri kesinlikle karşılayamayan bi film.ilk 2 filmde gülmekten karnımıza ağrılar girerken bu filmde sıkıldık resmen.vakit kaybı...
bu filme gülen flash tv de fıkralarla türkiye var onu izlesin.eminim gülmekten ölecektir.insanlar ikiye ayrılır recep ivedik e gülenler ve gülmeyenler ve umarım gülmeyenlerin çok olduğu bir ülkede yaşıyoruzdur.
filme büyük beklentiler içinde gitmememe sadece gülmek amacıyla gitmeme rağmen güldüğüm 2 en fazla 3 sahne hatırlıyorum eger cem yilmazinki gibi ince espirilerle gülen arkadaslar varsa onlar icin cok sıkıcı gelebilen bir film
filme buyuk beklentıler ıcınde gıtmedım zira teknık ve altyapısal anlamda bızı neyın bekledıgını zaten bılıyoduk sadece ve sadece gulmek ıcın gıttım daha oncekı ıkı fılmde guldugumu soyleyebılırım ama bu fılm tam bır hayal kırıklıgı tek bıryerınde kahkaha attıgımı hatırlamıyorum çok baştan savma aceleye getırılmıs bır fılm 3-4 tane skecı bıraraya getrmıs oncekıler olmustu ama bu malesef sınıfta kaldı fılm eğer rekor kırarsa bu oncekı fılmlerın hatırına bu fılme gıdenlerden dolayıdır bu fılmı sahan degılde bır baskası cekse 100 bin kısıyı gecemez o kaddar soylıym
hsnkrdg, "bu filmi yahşi batıyla karşılaştırmaya bile kalkmayın" diyince güzel bi giriş yapıcak sandım :) Evet bu filmi yahşi batıyla karşılaştırmaya bile kalkmayın çünkü yahşi batıdaki emek ve özen unsuruna bu filmde rastlamak mümkün bile değil. 1. 2. 3. film derken kalitesizleşen senaryo üstüne ancak tv filmi olabilicek bi şey çıkmış ortaya. Eskiden şahan gökbakara sempatim vardı, Recep ivedik 2yle birikte azaldı 3. filme bitti!
Vasattan öteye gidemeyen, insanlara küfrederek, hakaret ederek ve aşağılayarak güldürü yaptığını sanan, teknik açıdan oldukça kötü, tvde bile zor dayanılabilecek kötü bir film serisinin üçüncü ayağı. espriler orta 2ye giden çocukların yapamayacağı seviyede.
ya bu filme 9 vernler var süper diyenler var.. espiri anlayışı bu kadar mı düşük bu milletin.. kesinlikle düzeyi olmayan bir karakter. skeçlerden oluşmuş filme benzemeyen bir çalışma bu..verdiğinize paraya yazık.en düşük sinema bileti 10 lira 1 kuruşa bile değmeyen iğrençlilklerle dolu...yazık çok yazık. kaç hafta vizyonda kalacak kimbilir....
Adam (Şahan Gökbakar) sizinle direk dalga geçiyor; 5 10 bin liralık bütçelerle film çekiyor ve siz bu filme sinemaya gidip para veriyosunuz daha ne diyim. Adam sinema anlamında hiçbişey yapmasın beğenin. Cem Yılmaz Bir film için koca bir kasaba kursun ve sadece kostümlere bu filmin 10 katı para harcasın ve siz o filme kötü buna iyi deyin. Sinemaya gidip paranıza yazık etmeyin cd sinide almayın şehirler arası bir otobuste yada tv de yayınlandığında yapacak başka bişe bulamazsanız arada bir bakar zaman öldürürsünüz.
Malesef bizlerin zevk sınırı ancak bu olduğu için bu tarz filmlerle yetinebiliyoruz..neymiş herkesin ağzından düşmeyen,bizi güldürüyo ya biz gülmek için gidiyoruz ve bi de kardeşim beğenmiyorsanız ilgilenmeyin,gitmeyin bu filme..peki bizler bu filme izlemezsek bakmazsak iyi ile kötü olanı nasıl ayırtedebilecez..bence arkadaşlar artık herkesin bu konulara daha farklı bakması gerekiyor..Bizler böle davranırsak türk filmlerinin çıtasının yükselmesine değil ancak daha da dibe batmasına yardımcı olmuş oluruz..Ben bu filmi malesef ki beğenmedim ve türk sinemasına hiçbir zaman da bir katkısı olmayacağını savunuyorum..Sanat insanları güldürmek için hiçbirimizin onaylamayacağı bir kişi motifine girmek değildir..Türk sineması adına çok yazık......puanım 10/1