Recep İvedik 3
1919 Puanlama

ahmetkoca35
ahmetkoca35

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bir çok kişi amerikan filmleriyle kıyaslamış bu filmi.Yok oscara uzak kalırız falan demiş.Zaten oscarı amerikan filmleri alır.Diger ülkeler yabancı film dalında yarışıyor benim bildigim.Kendimizi aşagılama olayına şaşırıyorum.Amerikanlar bunlardan daha acayip filmler yapıyor.Borat filmi neyse bu da onun gibi birşey.Sonuçta Recep ivedik karakteri magandalıgın komik yanlarını yansıtıyor.Gülüp eğlenmek isteyen insanları cahil sanattan anlamayan kişiler olarak degerlendirmek çok yanlış.O çok begenip oscarları süpüren filmleri izlerken uyudum kaldım.Bana göre film eğlendirmeli,birşeyler katmalı insana.Yönetmenin verdigi mesajı anlamak için yırtınamam ben.Maksat eğlenmekse bu film çok iyi bence
arizayandim
arizayandim

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
heyecanla merakla bekliyorum 4 cıksa izlerim
keremzan
keremzan

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
şahanın tv programını düzenli takip etmiş biri olarak şu yoRumu yapıcam Recep ivedik karakteRi için..

Tüm tiplemelerinden bişeyler kattı recep ivedik e.. çok belli oluyor.. çok da sırıtıyor.. zaman zaman cevizkırandaki doç dr sinan sagıroglu nu izliyomuşum gibi geliyo.. soNRa bi anda recep oluyo.. sonRa bir diğeri..

hele son reklamında malum mekana girerken vay vay vay demesi recep ivedik ten alıntı..

karakterler birbiriNe giRdi Şahan !! olmuyo böyLe.. aman dikkat..
birdalyunus
birdalyunus

26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar herkes tavsiye etmesin.Yok şöylemiş de yok böyle kötüyümüşde.Herkes bu benim fikrim desin.Böyle yaparak abartılı cümle yapıp insanlarının canını 100 de 100 sıkıosunuz.Belki başkasına göre güzeldirr .
bulutertunc
bulutertunc

24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Devam filmleri gibi uzattıkça vasatlaşan filmlere benzemez umarım. Yoksa çok yazık olur.