Recep İvedik 3
1919 Puanlama

Cinardfbx
Cinardfbx

22 Şubat 2026 tarihinde eklendi
Kötü yorum yapanlar neyin kafasında serinin en iyi filmi diyebilirim izle izle sıkılmazsınız gayet iyiydi ve sardı.
ardahan1974
ardahan1974

30 Mart 2011 tarihinde eklendi
çok fazla beklentilerle seyredilmediği ve gülmenin amaç edinildiği ortamda eğlenceli
ramizdesica
ramizdesica

3 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bence serinin en iyisiydi,küfürsüz ve belden aşağı espirilerin olmadan da Recep İvedik karakerinin güldürebileceğini anladım ama ne yazık ki diğerleri kadar ilgi görmedi
denizkushu
denizkushu

14 Haziran 2010 tarihinde eklendi
bencede serinin engüzel filmi espriler değişik ve cok akıllıca neden bukadar az puan almıs ben alamadım:) depresyon sahnesine koptum cnm sıkıldıkca acıp orayı izliorum kendime geliyorum
Fahri07
Fahri07

6 Nisan 2010 tarihinde eklendi
elbette bu filmin 1. filmin yerini tutmadığı kaçınılmaz bir gerçek,ancak 2. filme göre daha iyi olmuş.en azından 2. filme göre iğrenç sahneler ve seviyesi düşük espriler daha az.bu yüzden espriler daha güzel.bu filminde tıpkı 2. film gibi doğru düzgün konusunun olmadığı aşikar.senarist ve yapımcılar 1. filmdeki kaliteyi ve devam eden konuyu yakalayabilselerdi bence o zaman daha güzel olurdu.yinede komedi filmi olarak güzel olmuş.en azından kahramanımız insanları güldürmeyi başarabilmiş buda bir beceridir.sonuç olarak hoş vakit geçirmek ve gülmek için güzel bir yapım 10/7
foergun
foergun

5 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filme çok önyargılı baktığımı söyleyebilirim. 2. filmi gerçekten beğenmemiştim ve genel olarak recep ivedik serisini çok basit ve ticari amaçlı görmekteydim. Recep İvediğe para verip izlemeye hiç niyetim yoktu.

Arkadaşlarımın isteği ile filmi izledim. Filmin sinema filmi olarak hiç bir değeri yok, o konuda hem fikirim. Ama çok komik bir film. Yani verdiğim paranın hakkını sonuna kadar aldım.

Filmle ilgili fikir almak için bu yorumları okuyan kişilere kesinlikle izlemelerini tavsiye ederim. Film çok komik, çok eğlenceli. Ama aslında bir film değil, bir çok komik skeçin arka arkaya konmasıyla oluşmuş uzun bir şov. Ama gerçekten çok komik, özellikle bir arkadaş grubuyla gittiğinizde.

Filmi sanatsal bir film zannedip, ona göre izleyip ve ona göre kötü yorum yapan arkadaşları anlamak mümkün değil. Kimi "türk halkının %99 recep ivedik olduğu için izleniyor" bile diyebilmiş. Lütfen unutmayın çoğu insan sinemaya eğlenmek ve güzel vakit geçirmek için gidiyor. Bu filmde kesinlikle bunu sağlıyor. Açıkçası sanatsal filmlerden de hoşlanırım ve bunu o tarz filmlerle kıyaslayamam. Bu filmin sanatsal hiç bir değeri yok, ama öyle bir iddiası da yok. Arkadaşlarınla gideceksin, izliyeceksin, eğleneceksin, geleceksin. Bu kadar. Kasmanın anlamı yok.
carinos
carinos

28 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Filmde en güzel esprilerin birçoğu fragmanda gösterildiğinden filmi seyrederken gerektiği kadar eğlenemedim.Ama yine de Recep İvedik karakteri artık oturmuştur.Mutlak devamları gelecektir.Yine de komedi dozu yüksek bir film olmuş.İyi seyirler herkese
Ceren S.
Ceren S.

25 Şubat 2010 tarihinde eklendi
birinci ve ikinci film daha komikti,ama yinede bu filmde hoşuma gitti, keyifli vakit geçirdim hiç değilse.. özellikle en başı gerçekten çok çok komk
sinema
1 ziyaretçi
24 Şubat 2010 tarihinde eklendi
diger arkadaslarimin yorumlarina katiliyorum.. sadece eglenmek gülmek icin gidin bunun icin deger.Tebrikler Sahan cok güzel konular gercekten..:D
vatan34
vatan34

22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
arkadaş bu filme gülmek için gideceksin.. yok küfür içeriyor yok çoçuklar etkileniyor diye filmi kötülemeyelim...
sunarsmehmet
sunarsmehmet

22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bence güzeldi güldüren bölümleri yok görüşlerine katılmıyorum ama aceleye getirilip şekildiği görüşün ekatılıyorum çok kısa 2 3 skeci birleştirip sunmuş şahan ama genede yahşi batıdan kat kat ii ve komik bir film izleyin kaçırmayın derim
betyl
betyl

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
2.sinden daha iyi bir Recep İvedik filmi izledim. Küfür az olduğundan bana daha çok hitap ediyordu ve çok komik yerleri cidden vardı. :D 1. filmdeki ambiyansı tutturamamış, bu güç zaten ama beni tatmin etti. Mutlu mesut ayrıldım sinemadan sonuç itibariyle. :)Çok göze çarpan birkaç mantık hatalası vardı; korsan CDler arasından yere attığı Issız Adam olmasına rağmen eve geldiğinde yine onu izliyor olması gibi falan ama, eğlenceliydi... Şahan, adamım! :D
Yasemin K
Yasemin K

19 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bence çok güseldi hiçbişi düşünmedim gittim güldüm ve geldim,stresten eser kalmadı,kafa yormadım ,anlamaya çalışmadım eğlenip geldim..Evet filmde konu yok ama amaç gülmekse salon yıkıldı:)))10/8
aysenur-yildiz
aysenur-yildiz

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
hastayım bu sahana ya :)kim ne derse desin arkadas adam komedi filmi cekiyo mu cekiyo 3 filmi 2 den daha da komikti gercekten coooooook begendim cooook güldüm iyi ki varsın recep ivedik :D
alp-eren35
alp-eren35

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
******MuTLaka OKUyun*******
Buradaki saçma yorumlar yüzünden filme bir önyargıyla gittim.herkes serinin en kötü filmiydi demiş YaLaN!!! Ben okadar çok güldüm ki resman gözlerimden yaşlar geldi. Zaten recep ivedik karakteri herkese hitap eden bir karakter değil bana bütün hal ve hareketleri komik gelirken kimisine göre çok kötü geliyor. sizede o şekilde hitap etmiyorsa zaten bu filme gitmeyin paranıza yazık.Bu sekilde gidenlerde lütfen kötü yorumlar yazıp filmi kötülemesin ArKaDaşlar DeLİ GiBİ GüLDüm FiLMdeyken ZaMaNın NaSıL GeÇTiğini ANLamadım ÇOK GüZeLdi.EMeĞi GeÇeNleri TeBRik EDErim...