Recep İvedik 3
1919 Puanlama

egorgoz
egorgoz

16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Şu filme kötü diyen insanlar ilkönce rahatlamalı!Sonra kendilerini filmin akışına bırakıp Şahan Gökbakarın eşsiz mizahını tebrik etmeli.Filmi sevmeyebilirsiniz,ama bu kadar insan bu filmi beğenmektende öte seviyorsa saygı göstermelisiniz.Bu film başka Gardaşş =)) .
oguzgoksu200580
oguzgoksu200580

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
arkadaşlar buradaki saçma sapan yorumlara bakıp filme gitmemizlik etmeyin baan göre serini en iyisiydi. her sahnede güldüm nerdeyse. her salonda kapalı gişe oynayan bir filmde, gelipte burada insanların seviyeleriyle dalga geçen zihniyeti kınıyorum ben güldüm mü güldüm gerisi hikaye
mertbendes
mertbendes

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
şimdi sinemadan geldm puanını görünce çok şaşırdım puanına bakıp yanılmayın yine çok iyiydi bana göre bunu hakketmiyor. filmin her karesinde güldüm..izlenmeli.
Sdk-JK
Sdk-JK

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
İlk 2 film kadar başarılı bulmasam da yine Recep gülmekten kırdı geçirdi beni :)Gidin seyredin ve stresinizi atın derim.
ewalove
ewalove

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
ilk iki film kadar komik değildi,ama çoğu yerde güldüm özellikle 2.yarı bomba diyebilirim.olumsuz yorumlara bakmayın gidin görün,filmden bi mesaj beklemeyin zira filmin tek amacı güldürmek onuda çok iyi yapıyor :) 10/10
smtcsr
smtcsr

Filme gülüp eğlenmek için gidiyorsanız fazlasıyla gülüp eğlendiriyor 10/10
turkzep
turkzep

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
ben şaşırıyorum valla.kötü yorum yapan arkadaşlar yani ne bekleyerek gittiniz bu filme film serinin ilk filmi degil bu 3.cü filmi digerleri çok sanatsal bi filmdide bumu farklı.siz beni dinleyin eğer recep ivedik 1 ve 2yi beğendiyseniz bunuda beğenirsiniz ben çok eğlendim.
hy26
hy26

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
tek kelime ile mükemmel.gitmeyenler hata yapar bence.
nurhan233
nurhan233

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
mükembel bir filmdi herkesin gitmesini tavsiye ederim.Şahan Gökbahar yine mükemmel bir film yapmış.bir komedi film daha nasıl iyi olabilirki.şu sıkıcı dünyanın atmosferinden 1,5 saatte olsa uzaklaştırıp herkesi güldüryorya.başka söze gerek yok bence...
serkansener24
serkansener24

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
seyrederken gözlerimden yaş geldi gülmekten bence zeki olmayanlar seyretmesin esprileri anlamıyolar sonrada komik değildi diyolar komikti işte zekan yetersizse gitme çizgi filmler var onları seyret
cim-sedo
cim-sedo

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar gülmeye gidin sadece bu filme anlamsız yorumlara bakıpta gitmemezlik etmeyin. Herkes ne bekliyor bu filmden anlamıyorum fakat bence gülmek isteyene bire bir.
intro-18
intro-18

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
1 ve 2 deki gibi güldürüyor izleyenleri:) yahşi batıdan daha iyi izlenmeye değer bir film.
jollyzeynep
jollyzeynep

süpersınnnnnnnnnn kesınlıkle gıdınn
ae11
ae11

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz Hırs Yapıp Filme Eksi Puan Verebilmek İce Farklı Profiller mi açmış acaba ki , Film bence ilk 2 sinden daha da güzel bu kadar düşük notu kesinlikle haketmiyor, Param paragöz cem yılmaz a gideceğine , Şahana Gitsin , Zatende Gitti :) Cem yılmaz Ne Olur Sev ya Filmi Sen Sevmezsen Film Güzel Olmaz :P
gurcimilis
gurcimilis

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
1. film kadar olmasada yinede çok güldüm kötü yorumlara katılmıyorum yahşi batıda 2 sahnede güldüm bu filmde ise 20 sahnede kahkaha attığımı biliyorum izlenmesi gerekir. Bu filmde zaten konu aramak yanlış insanlar gülmek için sadece izlemeli...