bsn02
14 Şubat 2010 tarihinde eklendi
eskiden yorumlara bakıp sinemaya gidiyordum.artık yorumları baz almıyorum.çünkü kötü denen filmler iyi çıkıyor .recep ivedik te bence güzeldi.birçok filmden daha fazla güldüm.hatta bütün sinema güldü.bence şahan bu tipi tutturdu.4-5 ..vs devam etsin.sanatsal özellikler aramıyorsanız.gülmek için gidin bu filme.
recep ivedik karakterini eleştirenlere ve bunu ülke sorunu haline getirip, üstüne ciddi ciddi kafa yorup düşünerek yorum yapanlara acil olarak bir doktora gitmelerini tavsiye ediyorum :)gidin gülün gelin...
filme gülmek için gidersen film güzel ama yok efendim bu adamın karakterini izlemem diyorsan saygım sonsuz lakin "recep ivedik"te diyor zaten;ben hayvanım diye. serinin 2. filmden çok daha keyifli bir film ve verdiğiniz paraya da değeceğine inanıyorum.
Gerçekten Böyle Filmlere İhtiyacımız var. Bence Şahsım Adıma Sölemem Gerekirse Fevkaledenin Fevkınde Bir Yapım olmuş. Buradan Şahan Gökbakarı Cani Gönülden Kutluyorum. Bravo..!
arkadaşlar recep ivedikten ne gibi sanatsallık bekliyorsunuz anlamadım ben filme çıktığı gün girdüm ve recep 1 ve 2 den daha müthiş komikti bence serini en iyi filmiydi diye bilirim şahsen ben kendi adıma çok gülsüm gülmek istiyenler varsa 1:30 saat hiç sıkılmıcağı bi film