Recep İvedik 3
1919 Puanlama

potassium
potassium

13 Şubat 2010 tarihinde eklendi
serinin 2.filminden daha komikti bence; neye gore yorum yapılmıs anlamadım.
persol
persol

13 Şubat 2010 tarihinde eklendi
arkadaşlar gidin gülün ve rahatlayın.başka söze gerek yok. aldığı parayı sonuna kadar hak ediyo. adam tek başına başka hiçbir sanatçı, tiyatrocu veya reklam için manken kullanıp bir yerlerini açtırmıyo.bence büyük bir başarı elde ediyo.komedi diye yapılan çoğu saçma filmlerden ve çok para harcanıp hiç güldürmeyen bir çok yıldızın olduğu filmlerden çokçok daha iyi ...mükemmel bir film bence iyi seyirler herkese..
Salih Cobani
Salih Cobani

12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Kötü yorumları okudum ve çok yadırgadım açıkçası. Bu filme gidenler zaten filmin ne olabileceğinin bilincinde sadece entel dantel gözükmek için yok espiriler çok saçma yok çok basit yok fazla para harcanmamış elli tane laf söz denilmiş. Sanat filmi isteyen sanat filmi izlesin o filimlerde beni inanılmaz sıkıyor mesela...Filme gelince bu gün gittim çatlayana kadar güldüm bütün stresimi attım ve çıktım. Benim bir komedi filminden beklentim gülmek ve bunu fazlasıysa başardı... Dördüncüyü büyük merakla bekliyorum. Gitmeyi düşünüyorsanız, entel dantel değilseniz:), ben gülerim ve unuturum diyorsanız verdiğiniz paranın hakkını veriyor hiç düşünmeyin.
ferdo33
ferdo33

Film kısa(92 dakika)
ilk bölüm çok vasat,fazla deşarj olamazsınız,2.yarı epey bir kopuyorsunuz,özellikle karete salonu ve tiyatro sahnesindeki muhabbete bayıldım.
Filmde konu monu yok ama deşarj olmak isteyenler izlesin,eleştirilecek yerde çok ama yinede son zamanlardaki komedi filmlerinden çok keyifli ve güldürüyor.Diğer bölümlere göre iyiden kötüye doğru sıralama yapsam 2-3-1 gelir.
Bu arada rahmetli kemal sunal ve şener şenden sonra beni güldürebilen tek insan recep ivedik :)
ahmetsevinc1987
ahmetsevinc1987

on numara film yahu gülmekten öldüm.ilk 2 filmden daha komik:D
sekoar2332
sekoar2332

12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
çıktığımda gülmekten çenem ağrıyodu.
10/10
Helal Olsun Şahan
erkang1990
erkang1990

12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
valla bence çok güzel film yapıyor..insanların neye güleceğini çok iyi biliyor..başarılar kardeş..beğenmeyende beğenmez bu arada..ama ben çok beğendim açıkçası..
flashock
flashock

12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
İfademi gülme seçtim çünkü yaptığınız yorumlar gerçrkten ilginç çok çok aşırı lşekilde eleştiren arkadaşlara söylüyorum arkadaşım Şahan gökbakar zaten sanatsal içerikli bie film çekicem iddiasında bulunan bir adma değil onun film hakkında dediği tek şey milleti güldürsün yeter ben gülüyormuyum ve millet gülüyormu şahsen gülüyorum ve herkes de gülmekte bu benim kültürsüz olduğumu gösterir mi Boğaziçi Üniversitesine gelin kültüü gösteriyim şimdi sadete gelirsek sonuçta sinema filmidir bu kadar vatanı savunuyormuşçasına filmi yerden yere vurmak apayrı bir saçmalıktır bence esas kızıl ması gereken bu filmden çıktıktan sonra kendini kaptıran ve recep ivedik gibi olmsaya çalışan insanlar.
eren601905
eren601905

hariiiikkka müthiişşşş bir fillmmmm
redeagle84
redeagle84

12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
az once aldım bıletımı resmen bır ızdıham var...kım ne derse desın ben sadece ve sadece gulmeye gıdıyorum ve cok fazla guluyorum :) yapılan sacma sapan yorumlarada katılmıyorum
DieFORme
DieFORme

10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bayılıyorum bu adama
byanarchy
byanarchy

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
diker84 adlı arkadaşımızın yorumuna kayıtsız kalmam imkansız.Merak etmeyin Recep İdevike gidenler Forest Gumpda Tom Hanks izlemiştir Snatch filminde Brad Pittin çingene rolünüde izlemiştir.Beğenilebilir beğenilmez buna birşey diyemem ama kimse kendini kültürlü göstermeye çalışıp bu filmi izleyenleri küçümsemeyemez, öyle bir bahsediliyorki filmi izleyen küfür özentisi, izlemeyenler okumuş elit kısım sanki, gerçekten çok komik.Ben büyük keyif alarak izliyorum Recep İvedik 10 çıkarsa onuda izlerim bundan eminim.Hangimiz küfür etmiyor acaba bunu merak ediyorum, doğal hayattan kesitler görebiliyoruz bu filmde.Konu bakımından zayıf olabilir buna birşey demem ama beni güldürmeyi başarabiliyorsa benım açımdan komiktir film.İyi gişe yapacağını düşünüyorum
FreshFasulye
FreshFasulye

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Burda ben filmden anlarım havasına giripte buda ne ya argoyla güldürüyo yok onu yapıo yok bunu yapıo demeye kendini kaliteli bir izleyici olarak görmeye gerek yok.Bende cok film izlerim fakat degerlendirirken birbirlerinden ayırmak gerekiyo.şahan bize başka bişey vaad etmiyoki.Adamın yarattıgı karakter başlı basına bir maganda zaten.Ama su da varki yaptıgı şeyi cok iyi yapıo insanı kahkahaya boguyo.Yine ilk günden sinemada yerimi alıcam.Burda eminim gitmeyin kötü film die yorumlar cıkacaktır kimse dikkate almasın gidip gülmeye doysun
superman-15
superman-15

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
İnsanlar çekemiyor çekemiyor :)
emre3294
emre3294

25 Aralık 2009 tarihinde eklendi
gişe kaygısımı? gişe kaygısı taşımayan bir film söyleyinde görelim.anlaşılan çok sağlam gişe yapması birilerinin zoruna gidiyor.şahsen bu hazımsızlık çeken tipleri gördükçe 10 kere daha gidesim geliyor.