gişe kaygısımı? gişe kaygısı taşımayan bir film söyleyinde görelim.anlaşılan çok sağlam gişe yapması birilerinin zoruna gidiyor.şahsen bu hazımsızlık çeken tipleri gördükçe 10 kere daha gidesim geliyor.
gülmek eğlenmek için yapılmış bir film.insanların beklentileri neden bu kadar yüksek anlamıyorum:S Gİttim,güldüm,eğlendim:) bence amacına ulaşmış bir film.
Burda ben filmden anlarım havasına giripte buda ne ya argoyla güldürüyo yok onu yapıo yok bunu yapıo demeye kendini kaliteli bir izleyici olarak görmeye gerek yok.Bende cok film izlerim fakat degerlendirirken birbirlerinden ayırmak gerekiyo.şahan bize başka bişey vaad etmiyoki.Adamın yarattıgı karakter başlı basına bir maganda zaten.Ama su da varki yaptıgı şeyi cok iyi yapıo insanı kahkahaya boguyo.Yine ilk günden sinemada yerimi alıcam.Burda eminim gitmeyin kötü film die yorumlar cıkacaktır kimse dikkate almasın gidip gülmeye doysun
ilk iki filmden daha eğlenci olduğu apaçık ortada.özellikle filmin başlangıç sahnesi çok iyiydi.ayrıca recep in bir sahnede anne ve babasına yaptığı sitem çok güzel aktarışmış.helal olsun şahana.recep ivediğe devam edecekse bile araya birkaç film daha sokmalı ...
bence çok güseldi hiçbişi düşünmedim gittim güldüm ve geldim,stresten eser kalmadı,kafa yormadım ,anlamaya çalışmadım eğlenip geldim..Evet filmde konu yok ama amaç gülmekse salon yıkıldı:)))
recep ivediğe neden bu kadar yüklenildiğini anlamıyorum.1. film gerçekten kötüydü kabul ediyorum çok fazla argo faln vardı ama 2. ve 3. filmler için bu söylenemez. gayet güzel eğlenceli ve komik bi filmdi.