sırf bu filme kötü yorum yapan arkadaşlar için üye oldum ve yorum yazıyorum. Hayatlarında film izlememiş ve aksiyon film kültürü olmayan arkadaşların yorumlarına aldırmadan gözünüz kapalı gidilecek efsane bir film. 9/10 Serinin 6. filmi de yolda sabırsızlıkla bekleniyo
hayatım boyunca binlerce film seyrettim, bu film ilk 10 arasındadır kesinlikle. bu senenin en iyi filmi, uzun zamandır bu kadar sağlam bir aksiyon seyretmemiştim. kesinlikle sinemada izleyin.
İtalyan işi terk bir film olmuş. Diyaloglar bile benzeşiyordu. Ancak daha tokyoya kadar yolları var böyle kalmayacaklar gibi gözüküyor. Ayrıca filmde son model arabalar kullanmaları garip kaçmış. Tokyo Driftte göremeyeceğimiz arabalar hepsi.
berbattı. hızlı ve öfkeli ile gram alakası olmayan bir film. yeter bence artık bu filmi uzatmasınlar. hayaletlere falanda inanmam. 2. ve tokyo drift favorim.
Justin Lin gene yapmış diyoruz tokyo driftde olduğu gibi serinin belkide en güzel filmlerinden biri olmuş aksiyon kesinlikle düşmüyor sizi hiç sıkmıyor muhteşem brezilya manzarası arabalar ve kızlar harika oyunculara zaten söz yok the rock dahil ekip harika çok başarılı bir film olmuş kaçırmayın. 10/8
ekrem kardeş bende lafini dinledim şimdiz geldim filmden kardesim ve sevgilimle gittim salon doluydu herkes çıktı biz film izliyor gibi oturduk ısıkları actılar görüntüyü yöneten adam da sanirim izlememiş sonunu bizi beklemek sonunda kaldı tekrar ısıkları kapattı sonunu izledik. herkes sabretsin söyleyin bazı sınemalar yazılar cıkınca kapatıyolar hemen beklesınler seriyi izleyenler kesınlıkle en sonunu görünce hoslarına gidecektir!