Aynı konu.. farklı mekan. Yer kalmadı hızlı ve öfkeli 6 belki istanbulda çekilir.. heyecan kalmamış sadece kasmışlar. Film artık zorlama oluyor,klasik soygun sadece hızlı sahnelerle süslenmeye çalışılmış. Yani ne replik var ne de akıllı bir sahne. Baştan aşağı fantezi. Sadece Vin Diesel ile (Dominic Toretto) , Paul Walkerın (Brian O Conner), polis arabalarıyla yarıştığı sahne filmin eğlenceli kısmıydı. Yani zorlama bir film, genç arkadaşlar beğenebilir ama gitmeseniz de olur.. Siz bilirsiniz yine de, benden 4/10 :(
İzlediğim en iyi aksiyon macera filmlerindendir zaten serinin bi tutkunu olarak iki kere gittim üçüncüye de giderim herhalde Ankamall da izlemek ayrı bi keyif zaten :))
Son zamanlarda izlediğim en saçma filmdi, klişelerle doluydu. özellikle buradaki yorumlardan etkilenerek gittim.. bir süre sonra gülmeye başladık artık sahnelere.. gerisini siz düşünün. puanı 7yi geçmemeli.
Tüm serideki en başarılı film bu olmuş,aksiyon dışında film konu bütünlüğü olarakda daha başarılı ve herzamankinden daha iyi işlenmiş,polisiye-aksiyon tarzı olmuş sanki, abartılı sahneler olmasına karşı bu tarzı beğenenler bu filimden kesin hoşlanacaklardır.