Tekkelimeyle çok kötü bir film olmuş arkadaşlar..sıkıntıdan geberdim.bitsede çıksam dedim para vermeye degnez.çok sıradan vasaat..bu kadar reklam yaptılar gine kandırıldık
Birçok kişinin aksine birkaç yer hariç gülmedim ve sinemada kahkaha atanları şaşkınlıkla izledim ve sonra sinir oldum, bence,recep ivedik3 bile bundan güzel. 2/10. Maalesef
'rudeonerudeone' sana katiliyorum böyle rezalet bir film yok ya.. Nasildir bu türk halki herseye güler ya da nasil bu vasat film 8.6 alir aklim almiyor.Varsa yoksa gülünecek 2 yada 3 sahne var. Kimileri demis yok 'karnim agridi gülmekten.' yok 'türk tarihinin en iyi komedi filmi.' yok 'hangover dan ve yabanci komedi filmlerinden çok daha iyi.' falan filan. Allah için hangi ruh hali ile izlediniz filmi?böyle filme gülünürmü? Bu kadar puan verilir mi? 'türk tarihinin en iyi komedi filmi.' diyen sahis 'Sabanoglu Saban' i 'Hababam Sinifi' serisini izlememis heralde. Ben bu filme olsa olsa 4.7 veririm oda siveler güzel yapilmis diye. Lütfen daha fazla film izleyin; film kültürünüz az da olsa gelissin. yazikkk....