Eyyvah Eyvah
2090 Puanlama

Shalamar-2
Shalamar-2

2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Ben beğenmedim. Zekice hazırlanmış bir komedi filmi değil. Tabi güldüğüm bir kaç sahne oldu ama yeterli gelmedi bana. O yüzden puanım 4/10
albayrakmurat69
albayrakmurat69

2 Mart 2010 tarihinde eklendi
Tekkelimeyle çok kötü bir film olmuş arkadaşlar..sıkıntıdan geberdim.bitsede çıksam dedim para vermeye degnez.çok sıradan vasaat..bu kadar reklam yaptılar gine kandırıldık
canan-azrak
canan-azrak

8 Mart 2010 tarihinde eklendi
filmi beğenmedim basit yanlızca demet akbağın oyunculuğuna bi kere daha bayıldım
cenabettinbey
cenabettinbey

1 Mart 2010 tarihinde eklendi
şu filmi de 8.6 puana çıkarmışsınız ya.. söyleyecek söz bulamıyorum sizlere..

kimse çıkıp neden Türk Sineması gelişemiyor demesin.. sebebi sizlersiniz !!!
sinema
1 ziyaretçi
1 Mart 2011 tarihinde eklendi
puan hakikaten abartılmış bundan daha iyi ama bundan daha az puan almış bir çok film var, sakın puana aldanmayın.
victorman
victorman

10 Mart 2010 tarihinde eklendi
film çok saçma ben gittiğime pişman oldum hiç bi anlamı yok filmin gülecek bi tarafıda yok rezalet bu yorumu dikkate alın arkadaşlar 3/10
fataktan
fataktan

2 Mart 2010 tarihinde eklendi
Birçok kişinin aksine birkaç yer hariç gülmedim ve sinemada kahkaha atanları şaşkınlıkla izledim ve sonra sinir oldum, bence,recep ivedik3 bile bundan güzel. 2/10. Maalesef
e-goksahkiziltepe
e-goksahkiziltepe

11 Şubat 2012 tarihinde eklendi
'rudeonerudeone' sana katiliyorum böyle rezalet bir film yok ya.. Nasildir bu türk halki herseye güler ya da nasil bu vasat film 8.6 alir aklim almiyor.Varsa yoksa gülünecek 2 yada 3 sahne var. Kimileri demis yok 'karnim agridi gülmekten.' yok 'türk tarihinin en iyi komedi filmi.' yok 'hangover dan ve yabanci komedi filmlerinden çok daha iyi.' falan filan. Allah için hangi ruh hali ile izlediniz filmi?böyle filme gülünürmü? Bu kadar puan verilir mi? 'türk tarihinin en iyi komedi filmi.' diyen sahis 'Sabanoglu Saban' i 'Hababam Sinifi' serisini izlememis heralde. Ben bu filme olsa olsa 4.7 veririm oda siveler güzel yapilmis diye. Lütfen daha fazla film izleyin; film kültürünüz az da olsa gelissin. yazikkk....