Eyyvah Eyvah
2090 Puanlama

volkanick
volkanick

4 Mart 2010 tarihinde eklendi
Aşağıda arka arkaya gelen iki yorumda bu film için -tek kelime ile harika- ve-tek kelime ile berbat- denmiş.Bence bu durum filmdeki pek çok şeyden daha komik ve ironik..Film ikinci yarıda biraz toparlasada ilk yarısı çok kopuk ve sıkıcı,komedi yaratma çabaları boşa çıkmış ve dramatik açıdan yetersiz.Bence olmamış.Bu arada Demet Abla naptın kendine ya tv de gördüm tanıyamadım,filmden sonra ufak bir botoks olayı yapmışsın galiba ama şahsen ben senin doğal halini seviyorum.Acil şifalar.
Figen-Ay-e
Figen-Ay-e

10 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Ben gülecek bi espri bulamadım, yoksa benim komedi anlayışım mı farklı..
HayallereAGIT
HayallereAGIT

28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
film sanatsal anlamda düşük kalitede.geyik olsun diye izlenir.
widmark-2
widmark-2

20 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bazı sıradan sahnelerini görmezden gelirsek karşımızda sağlam metni olan film var ama Ata Demirerin güldürmek için bu kadar cebelleşmesini anlayamadım. Demet Akbaş o usta oyununu bu filmde veremiyor ne yazık ki. Yine de eğlenceli bir seyirlik..
freecritic
freecritic

8 Mart 2010 tarihinde eklendi
Kötü olmayan ama süper de olmayan bir film.Demet Akbağ iyi oynamış,2.yarı bıraz daha iyi.Belki kendim de Trakyalı olduğum için fazla gülemedım filmde beya:)
realist1526 R.
realist1526 R.

22 Mart 2015 tarihinde eklendi
puanını hak etmeyen bir film.oyunculukları da hiç yakıştıramadım
mmtmn
mmtmn

8 Mart 2010 tarihinde eklendi
çok yavaş başladı; ama gitgide tempoyu arttırdı. Sadece Demet Akbağ hatrına izledim,genel olarak bizim standartlarımıza göre başarılı bir filmdi.
grease-2
grease-2

2 Nisan 2010 tarihinde eklendi
demet akbağın cıkışına kadar aval aval baktığım bi film.demet in cıkışıyla koptum. resmen demet ekbağ kurtarmış filmi.bu kadına komedi yakışıyo. iyiki varsın demet! film mi? eh işte.
masteresat
masteresat

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Bu filmin 8.3 puan almasını hakikaten garipsedim.Gerçi bu sitede çok sağlam filmler 6-7 puanı bile zor buluyorken böyle haddinden fazla şişirilmiş filmleri görmeye alışmak lazım artık.Klişelerle,oldubittiye getirilmiş sahnelerle ve özgünlüğün yanından geçmeyen senaryosuyla kesinlikle bu puanı haketmeyen bir yapım.Bazıları yorumlarında 'gülmekten karnıma ağrılar girdi' gibi şeyler yazmış.Gerçekten espri anlayışlarını merak ediyorum arkadaşların.3-5 tane tebessüm ettiren sahnenin dışında, kahkahalara boğulunacak bir film izledik zannedersiniz.Demet Akbağın oyunculuğuyla kurtarılmış ve önüne en fazla ortalama sıfatının konulabileceği bir film diye özetlemek uygun olacaktır.
ceydanamal
ceydanamal

14 Mart 2010 tarihinde eklendi
film orta seviyede aslında beklediğimden bayağı kötüydü ama yüksek beklentiyle gittiğimi düşünerek orta diyorum..güldüğüm noktalar az ve birazda zorlaydı açıkçası, filmin en komik sahnesi zaten fragmandada görünüyor "gemi-kayık sahnesi. ama sıkılma fırsatımda pek olmadı..
nys bu arada az önce okan bayülgenin programında öğrendim, demet akbağ ın taklit ettiği karakter meğer popstar alaturkadaki mehtapmış açıkçası benziyor ok ama ""SEDa SAYan ın da ondan hiç farkı yok ,, ben seda sayanı nasılda güzel taklitetmiş die düşünmüştüm=)) aynı seda sayan ağzı ve tarzıydı.. =)
iyi seyirler
samuel-2
samuel-2

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
hoş ,güzel film.ama özellikle finale bağlamada çok basit kalmış.7 ile 8 arası film.
leylabir
leylabir

15 Nisan 2010 tarihinde eklendi
10 üzerinde 11..
ister eşinizle,ister çocuğunuzla, ister sevgilinizle,ister iş arkadaşlarınızla zevkle isleyeceğiniz sıcacık bi fil olmuş.. emeğinize sağlık ki daha fazla üretin..
mrwywz
mrwywz

22 Eylül 2010 tarihinde eklendi
fena deildi genel olarak demet akbağın performansı herkesten iiydi
musar
musar

5 Mart 2010 tarihinde eklendi
ben filmi çok beğendim. bu sene nefes filminden beri seyrettiğim en güzel film. eyvah eyvaha göbekten gülmek için gitmek isteyenler gitmesin. çok komik değilfakat hikayesi insanı içine çekiyor. sıkılmıyorsun. ben recep ivediki izlerken çok sıkıldım çünkü ortalıkta hikaye diye bir şey yoktu.
moromou
moromou

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
Film güzel. Fakat senaryo özensiz gibi geldi bana. Keşke Hüseyin Badem Geyikli kasabasından çıkmasaydı, film hep orda geçseydi. Filmde komedi filmlerinin olmazsa olmazı olan mafya cinayetine tanıklık edip mafyaya bulaşma olmasaydı keşke.