En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
volkanick
Takipçi
683 değerlendirmeler
Takip Et!
2,0
4 Mart 2010 tarihinde eklendi
Aşağıda arka arkaya gelen iki yorumda bu film için -tek kelime ile harika- ve-tek kelime ile berbat- denmiş.Bence bu durum filmdeki pek çok şeyden daha komik ve ironik..Film ikinci yarıda biraz toparlasada ilk yarısı çok kopuk ve sıkıcı,komedi yaratma çabaları boşa çıkmış ve dramatik açıdan yetersiz.Bence olmamış.Bu arada Demet Abla naptın kendine ya tv de gördüm tanıyamadım,filmden sonra ufak bir botoks olayı yapmışsın galiba ama şahsen ben senin doğal halini seviyorum.Acil şifalar.
Bazı sıradan sahnelerini görmezden gelirsek karşımızda sağlam metni olan film var ama Ata Demirerin güldürmek için bu kadar cebelleşmesini anlayamadım. Demet Akbaş o usta oyununu bu filmde veremiyor ne yazık ki. Yine de eğlenceli bir seyirlik..
Kötü olmayan ama süper de olmayan bir film.Demet Akbağ iyi oynamış,2.yarı bıraz daha iyi.Belki kendim de Trakyalı olduğum için fazla gülemedım filmde beya:)
demet akbağın cıkışına kadar aval aval baktığım bi film.demet in cıkışıyla koptum. resmen demet ekbağ kurtarmış filmi.bu kadına komedi yakışıyo. iyiki varsın demet! film mi? eh işte.
Bu filmin 8.3 puan almasını hakikaten garipsedim.Gerçi bu sitede çok sağlam filmler 6-7 puanı bile zor buluyorken böyle haddinden fazla şişirilmiş filmleri görmeye alışmak lazım artık.Klişelerle,oldubittiye getirilmiş sahnelerle ve özgünlüğün yanından geçmeyen senaryosuyla kesinlikle bu puanı haketmeyen bir yapım.Bazıları yorumlarında 'gülmekten karnıma ağrılar girdi' gibi şeyler yazmış.Gerçekten espri anlayışlarını merak ediyorum arkadaşların.3-5 tane tebessüm ettiren sahnenin dışında, kahkahalara boğulunacak bir film izledik zannedersiniz.Demet Akbağın oyunculuğuyla kurtarılmış ve önüne en fazla ortalama sıfatının konulabileceği bir film diye özetlemek uygun olacaktır.
film orta seviyede aslında beklediğimden bayağı kötüydü ama yüksek beklentiyle gittiğimi düşünerek orta diyorum..güldüğüm noktalar az ve birazda zorlaydı açıkçası, filmin en komik sahnesi zaten fragmandada görünüyor "gemi-kayık sahnesi. ama sıkılma fırsatımda pek olmadı.. nys bu arada az önce okan bayülgenin programında öğrendim, demet akbağ ın taklit ettiği karakter meğer popstar alaturkadaki mehtapmış açıkçası benziyor ok ama ""SEDa SAYan ın da ondan hiç farkı yok ,, ben seda sayanı nasılda güzel taklitetmiş die düşünmüştüm=)) aynı seda sayan ağzı ve tarzıydı.. =) iyi seyirler
10 üzerinde 11.. ister eşinizle,ister çocuğunuzla, ister sevgilinizle,ister iş arkadaşlarınızla zevkle isleyeceğiniz sıcacık bi fil olmuş.. emeğinize sağlık ki daha fazla üretin..
ben filmi çok beğendim. bu sene nefes filminden beri seyrettiğim en güzel film. eyvah eyvaha göbekten gülmek için gitmek isteyenler gitmesin. çok komik değilfakat hikayesi insanı içine çekiyor. sıkılmıyorsun. ben recep ivediki izlerken çok sıkıldım çünkü ortalıkta hikaye diye bir şey yoktu.
Film güzel. Fakat senaryo özensiz gibi geldi bana. Keşke Hüseyin Badem Geyikli kasabasından çıkmasaydı, film hep orda geçseydi. Filmde komedi filmlerinin olmazsa olmazı olan mafya cinayetine tanıklık edip mafyaya bulaşma olmasaydı keşke.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.