Eyyvah Eyvah

güzeldi :))
6OK
6OK

3 Mart 2010 tarihinde eklendi
Demekki neymiş, güldürmek için illa taş devrine dönüp, üstüne kovboyculuk oynayıp ya da her tarafını kıllarla kaplayıp abartılı kıro taklitiyle ucuza film çekmek gerekmiyormuş!Ata Demirerin yaptığı gibi hafif trakya şivesiyle, basit bir konuyla oldukça keyifli filmler de çekilebilirmiş. Çok beğendim, gün içinde yaşadığım stresi atmamı sağladı, yapımda emeği geçen herkese teşekkürler ederim.Bu arada Demet Akbağda müthiş iş çıkarmış, keşke daha fazla filmlerde görseydik kendisini.
dosto21
dosto21

28 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
O kadar abartılı değil ama keyifli bi film 10/7
rudeonerudeone
rudeonerudeone

3 Mart 2010 tarihinde eklendi
ben anlamadım anlayamadım türk izleyicisinin komedi anlayışını.film benim açımdan koca bir hayal kırıklığı.salonda herkes yerli yersiz neredeyse her sahneye güldü ama bir iki tanesi hariç kesinlikle o kadar da abartılacak bir eğlence yok filmde.tamam samimi,sevimli,sıcak bir film olabilir,bunun da başlıca kaynağı ata demirer zaten,ama bu puanlar falan ne allah aşkına'çok şaşkınım.acaba dedim gerçekten harika bir şey mi ama zaten oldu bittiye getirilmiş,ne adam gibi bir konusu,ne de karakterleri olan,çat diye biten,kesinlikle gereksiz bir film var önümüzde.açıklığa kavuşmayan olaylardan tutun da,garip garip klişeler,yaratıcılık yoksunu sahneler ve diyaloglar çokça var eyyvah eyvahta.oyunculardan ata demirer daha önce milyonlarca kez her ortamda yaptığı trakyalı taklidini sergiliyor yine,yeni bir şey yapmıyor kısacası,demet akbağ feci vasat.gerçekten o kadar sığ bir rol ki anlatamam.şöyle diyebilirim ki kariyerindeki ilk 10 hatta 15 performans arasına giremez yani.aslında hüseyin karakteri de dahil olmak üzere tüm karakterler,olaylar sığ,vasat,yeni bir şey yok.nasıl bu kadar beğenildi biri gelip bana uzun uzun anlatırsa inanılmaz sevineceğim.oldukça pişmanım gittiğime,farklı bir film tercih etmiş olmayı eyyvah eyvahtan çıkınca defalarca kez diledim.samimi,sıcak mıcak derseniz bir yere kadar anlarım ama ne olur biraz düşünerek puan verin ve yorum yazın.kusura bakmayın ata demireri de demet akbağı da gerçekten severim ve beğenirim ama her yönüyle gereksiz bir film.benim görüşlerim böyle.
beck31
beck31

9 Mart 2010 tarihinde eklendi
Fazlasıyla samimi ve bir noktadan sonra eğlenmenizi ciddi anlamda sağlayan bir komedi.Demet Akbağ fazla iyi.7/10
Meet-in
Meet-in

Eğlenceli,sıcacık bir komediydi;Demet Akbağ ve Ata Demirer döktürmüş.7/10
sarpcore
sarpcore

15 Mart 2010 tarihinde eklendi
Sinemada bir türlü istediğini bulamayan Ata Demirer,bu sefer senaryoya kendi el atıyor ve istediğini alıyor.Zaten bu tarz komedi sanatçıları kendi yönlerini çizmeleri gerekir.Avrupa Yakasındai karekteri ve eyvah eyvahki karakteri,stand-up gösterilerindeki hikayelerden alınma.Eyvah eyvah,Çanakkalede platonik bir aşkla başlayıp İstanbulda babasını aramayla devam ediyor.Aslında konu dram gibi görünsede Ata Demirer ve rol arkadaşları sayesinde oldukça eğlenceli bir filme dönüşüyor.Hüseyin karakteri çok bilindik bir sözle içimizden biri.Böyle olunca daha filmin başından hemen ısınıyorsunuz.Aslında platonik aşk ve babasını araması filmin ana konusu gibi görünsede ne seyirci nede filmin kendisi çok fazla ilgilenmiyor bu konularla.Zaten seyirci açısından bakarsak filmden çıkınca konu neydi ne oldu vede hangi sahneler vardı diye düşündüğünüzde aklınıza pek bir şey gelmiyor.Çünkü sadece güldük eğlendik çıktık durumu var.Başka bir şey sorgulamaya gerek kalmıyor.Film eğlendirme işini yapamasaydı o zaman çok büyük eleştiri alırdı.Çünkü senaryo çok iyi bir senaryo değil.Zaten ortada konu varmı yokmu belli bile değil ama Ata Demirerin çizdiği karakter ve destekçi olarakta Demet Akbağ sizi yeterince oyalıyor.Senaryodaki tek artı Ata Demirerin elinden çıkması.senaryoya eklediği komik ve eğlenceli sahneler filmi kurtarıyor.Sonuç olarak toparlarsak eyvah eyvah izlerken keyifli vakit geçireceğiniz sabun köpüğü filmlerden biri ama en azından iyisi diyelim.Bu arada bu yıl Cem Yılmaz Ve Şahan Gökbakardaki düşüşten en çok Yılmaz erdoğan ve Ata Demirer yararlandı.Bu artılarını iyi değerlendireceklermi görücez.Bütün bunları göz önünde tutarsak Yılmaz Erdoğan ve Ata Demirer İN Cem yılmaz Ve Şahan Gökbakar OUT desek yanlış olmaz sanırım.
Eren-Emrah
Eren-Emrah

13 Mart 2010 tarihinde eklendi
-türk filmi olmasina ragmen-akici bir senaryoya sahip. izlerken hiç sıkılmıyor insan, film ne zaman bitecek diye saatine bakmiyor insan, güldürüyor, hüzünlendiriyor, meraklandiyor.. tam olmasi gerektigi gibi olmasi gerektigi kadar.. hiçbir dialog asiriya kacmiyor tadinda birakiliyor.. gercekten güzeldi.. izlemeyen herkese tavsiye ediyorum..-türk filmi olmasina ragmen-
turan
turan

4 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Ata Demirer'in hoş bi filmi ama senaryo zayıf tiyatrosal:)
elensarburak
elensarburak

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar çok üzüntülümü girdiniz filme bu ne abartıdır hayatımızda komedi görmedik sanki komik olabilir ama abartmaya gerek yok normal bi filmdi ayrıca konusuda çok basitti normalde 5/10 ama demet akbağın oyunculuğu için 6/10 bende burdaki yorumlarla gittim filme ama beklediğimi bulamadım ama şuda bi gerçekki türk filmlerinin iyilerine girer en azından emek var filmde(recep ivediğe gönderme)
nskmourinho
nskmourinho

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Vasatın biraz üzerinde bir film ama sadece o kadar.Senaryo olarak yeni bir şey yok fakat ata ile demetin performansları filmi yukarı çekiyor.Tek seyirlik keyifli bir film. 6.5/10
Selçuk Orhan
Selçuk Orhan

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
sığ basit derinsiz kopuk bir senaryo,bolca mantık hataları .ancak gel görki dev demet akbağ oyunculuğu ve hemen altındaki atanın sıkı performansı filmi bir nebze yeterli kılmış çoğu yerde kahkahayı basıyorsunuz ancak çoğu yerdeki espirilerde tam bir fiyasko,az da olsa moral pozitif enerji depolamak için gidilir eğlenilebilnir ancak şu anda almış olduğu puan çok yüksek haketmiyor .6/10 iyidir ;D
0qulcn
0qulcn

8 Eylül 2010 tarihinde eklendi
gayet güzel eğelenceli zaman geçirmek için ideal bi film
aheyahey
aheyahey

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
çok çok iyi olmasada keyifli bi film.. izlenir..10/7
JigSaw-2
JigSaw-2

9 Mart 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar filmi herkes çok övdü çok komik falan dediler gittim ilk yarıda tebessümle izledim öle çok gülmedim 2.yarıda daha çok güldürdü (kör sahnesi müthişti) 7/10