Sefiller
4,1

yelizhayko
yelizhayko

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
sefiller hayatımın kitabı ve filmidir .ama şöyle bi şey var kitabı okuduktan sonra filmi izlemek biraz hayal kırıklığına uğratabilir ama yinede kitaptan iyi uyarlanmış bir filmdir.FaNTİnkarakterinden çok etkilenmişimdir.herkesin izlemesi ve okuması gereken bir eserdir sefiller.müthiş bir dram örneği..
lonely-tears
lonely-tears

5 Haziran 2007 tarihinde eklendi
kitabı daha guzel diyebilirim..
garrettie
garrettie

14 Aralık 2004 tarihinde eklendi
eger romani okuyup filmde de onu gorceginizi dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz cunku ben yanildim filmi ayrica basli basina izleyin oyle degerlendirin cunku filmde kitabi okurkenki dolulugu yasayamiyorsunuz film zaten iki saat falan ama o kitabi anlatmak icin saatler yetmez .uyarlama olarak pek begenmedim size GORKI NIN ANA romanindan uyarlanan filmi izlemenizi tavsiye ederim ama bu film de pek fena diildi o kadar da hakkini yememek lazim etrafta sacma sapan filmler varken bu ilac gibi gelebilir :)
cenkmutlu
cenkmutlu

7 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Müthiş bir film.Kitabını da okumuş ve beğenmiştim.Filmi de çok güzel olmuş.İnsan izlerken dış dünyayla bağlantısını kesiyor,o derece sürükleyici..Şu aralar DVDsini arıyorum,bulduğumda arşive ekleyeceğim.
dilkumspor-52
dilkumspor-52

13 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Bir kitabı okurken kendi hayal gücümüzden faylanırız, filmi izlerken ise yönetmeninkinden.

bence bu film 2.30 saatte anlatılıbileceğinin en güzel şeklinde senaryoya uyarlanıp anlatılmış. Leem Neeson'un performansıda çok iyi.
tamtiki
tamtiki

28 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en anlamlı filmlerden bir tanesiydi özellikle kaçış sahneleri falan.en son sahneler en etkileyicisiydi.
bale-christian
bale-christian

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
kitap 1500 sayfa, filmde kitabın tamamının olmaması doğal ama iyi kurgulanmış bence, rush ve neeson da her zaman oldukları gibi yani çok başarılılar, tavsiye ederim izleyin
gundem45
gundem45

14 Mart 2010 tarihinde eklendi
Kiitabını okumadım ama film bence tam bir kolleksiyonluk. Oyunculuk müzik harika e zaten senaryosu klasikleşmiş bir roman. Kitabını okuyanlar izlemesin ama okumayanlara harika gelecektir :) 10/9
shoutout40
shoutout40

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
kitabın kalitesine kesinlikle yaklaşamamış. Örneğin; Javertin intihar etmesi kitapta oldukça etkileyici anlatılmıştı;ama filmde sanki hiçbir sebep yokken intihar etmiş gibi oldu.

7/10 verdim.