Ay Lav Yu
2,6

spider
spider

10 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Son zamanlarda acayip tipler türedi. Her bilim-kurguda aksiyon arayanlar, her komedide hikaye arayanlar, aksiyon filmlerinde drama arayanlar, lar lar da lar lar. Gerçekten bizim genç nesil artık ne istediğinin bile farkında değil.

Hangi komedi filminin adam gibi bir konusu var? Ben hiç görmedim şahsen. Batı menşeli güldürmeyen komedi filmleri bile yere göğe sığdırılamıyor, komedi olduğunu zanneden filmlere über notlar veriliyor ne yazık ki. Komedi filmini hikayesiyle değil oyunculuklarıyla ve içerdiği mizah öğreleriyle değerlendirmek gerek. Evvela doğu yaşamını bilmeyen oradaki olayları zorlama olarak görür. Ama size kötü bir haberim var ki hiçbiri zorlama değil. Daha bundan 10-15 sene öncesine kadar, ki günümüzde bile öyle olan yerler vardır eminim, doğuda ve güneydoğuda tuvaleti, suyu, bakkalı, çakkalı, okulu olmayan bir ton köy vardı; tıpkı hikayede anlatılan zamanda olduğu gibi.

Film komik, eğlendiriyor, bir başyapıt değil ama amacını yerine getiriyor. Filme haksızlık edilmiş ne yazık ki.
arifyldrm
arifyldrm

5 Şubat 2010 tarihinde eklendi
izleyeceğim ama fragmana bakarak çok hoşuma gitmedi...
yvzhr
yvzhr

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Ya neresi mezapotamya? Bu guzelim vatanin kac tane ismi var? Sınır icinde sınırmı olur? Filmin konusu yazilirken biraz daha hassas olmazmiyiz? Gene ayni acıtasyon yok yok yok! hic biseyleri yok! Bence sanat icin gereksiz bi film olucak afişine bile bakmaya bi sebep bulamiyorum..
zombie8882001
zombie8882001

13 Mart 2010 tarihinde eklendi
yabancı kadın oyunculardn biri 12 saat parası alıp 10 saat calışırım demiş,diğeri salatam nerde diye yakınmış...bence yabancılara böyle saçma bir filmde para verileceğine kaliteli Türk oyuncular oynatılsaydı hemde Mardin gibi bir yerde,daha anlamlı ve güzel bir iş çıkardı ortaya...
meryemce3
meryemce3

23 Mart 2010 tarihinde eklendi
üzülüyorummm wallahide billahideee.hem izleyene hemde sayın Midyata :( hollywood yıldızlarının paralarını nasıl çıkarıcak diye üzüldüm walla.çokkkkkkkk başarısız buldum güldüğüm tek sahne yok mola verdik! :(
eerdolek
eerdolek

18 Mart 2010 tarihinde eklendi
çok saçma, ucuz bir hikaye ve basit.....kimsenin gitmesini tavsiye etmem....fragman dan bellı zaten ne kada KÖTÜ oldugu.........
ramizdesica
ramizdesica

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Kim ne derse desin izlerken insanı kahkahaya boğan sıcacık bir film olmuş maksat güldürmekse bunu da başarıyla yerine getirmiş başka da ne bekleniyordu ki?
bregovich
bregovich

23 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlardaki berbat türk komedi filmlerine kıyasla daha adam akıllı olan film.Tam notunu almış film 6/10
mefatoda
mefatoda

3 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
ine zorlama bir senaryo. Herkesmi bir ülkede Yılmaz Güney olmaya soyunur, herkesmi aynı şeyi anlatmaya çalışır. Güneşi gören mahsunun bir türevi. gereksiz bir yine vakit kaybı bir film.
uzeyirural
uzeyirural

15 Mart 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.Büyük bir beklentiyle gittim bu tarz filmleri seven bir izleyici olarak ama olmamış.10/5 olabilir ancak oda diyologlara sadece, konu falan hiç bir şey yok yani..
camurcu
camurcu

10 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
bu film için bu kadar olumlu yorumu filmin ekibi mi yazmış acaba diye şüphe içindeyim açıkçası.gereksiz ve kaba küfürler,sinir bozucu bir velet ve posası çıkmış holywood aktörlerinden ibaret,konusunun bile tam belli olmadığı bir filmdi.puanım 4 o da emeğe saygı.
yasiraslan
yasiraslan

16 Eylül 2010 tarihinde eklendi
zaman kaybı...
firedays44
firedays44

8 Nisan 2010 tarihinde eklendi
8/10 Sözde komik film yapabildiğine inanan kişiler için güzel bir emsal. Gidip görülecek bir film ve de verdiğiniz parayı hak ediyor. Aralarda Cahit Berkay, Mazlum Çimen, Cem Yıldızın olduğu sahneler dehşet ötesi:) Çok güldüm, teşekkürler Sermiyan olan ismini hatırlayamayıp Semircan dediğim yönetmene :)
dikkon
dikkon

13 Mart 2010 tarihinde eklendi
İzlenmeye değmez dün gittim ve boşuna para verdiğimi ilk 5 dksında anladım.Konusuna bakınca ilginç olabilir demiştim ama hiç beklediğim gibi çıkmadı.Filmde ne olacağını kestirebiliyorsunuz ve saçmalıklar çok fazla.Ben 4 puan veriyorum o da konusuna ve emeğe.
merdo86
merdo86

26 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
sacma sapan gereksiz bi film ayrılan bütçeye yazık