Film maalesef tam bir fiyasko. Bir kere ne hikmetse Sermiyan Midyat bu filmi çevirirken Vizontele filmlerin etkisinde kalmış kurgudan tutun da oyuncuların karakterlerine kadar Vizontele filmlerini bayağı çağrıştıyor (özellikle sahtekar rolündeki oyuncu aynen Vizonteledeki Cem Yılmazın karakteri)bunu yazmak istemiyorum ama basbayağı bir araklama söz konusu. İkincisi Amerikan oyuncular kesinlikle Hollywood starları hepsi ucuz ve bağımsız bütçeli filmerlede oynayan yan karakter oyuncular. Bu arada internette yaptığım araştırma sayesinde size bir sürpriz bilgi aktarayım Amerikalı gelinin babasını oynayan oyuncu bilin bakalım kim? Polis Akademisi serilerinde oynayan meşhur Çavuş Mahoney ne sürpriz ama dimi.
filmi çok beğendiğimi söyleyemem. konu tam oturmamış ve mantık hatalarıyla bezenmiş bir film çıkmış karşımıza... komik bir film bekliyordum ama maalesef tebessüm ettiğim sahneler bile çok azdı...
ine zorlama bir senaryo. Herkesmi bir ülkede Yılmaz Güney olmaya soyunur, herkesmi aynı şeyi anlatmaya çalışır. Güneşi gören mahsunun bir türevi. gereksiz bir yine vakit kaybı bir film.
Gerçekten tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.Büyük bir beklentiyle gittim bu tarz filmleri seven bir izleyici olarak ama olmamış.10/5 olabilir ancak oda diyologlara sadece, konu falan hiç bir şey yok yani..
İzlenmeye değmez dün gittim ve boşuna para verdiğimi ilk 5 dksında anladım.Konusuna bakınca ilginç olabilir demiştim ama hiç beklediğim gibi çıkmadı.Filmde ne olacağını kestirebiliyorsunuz ve saçmalıklar çok fazla.Ben 4 puan veriyorum o da konusuna ve emeğe.
Filmi izleyip ona göre yorum yapmak daha mantıklıdır diye düşünüyorum.Küçük bir bilgi vereyim fırat dicle arası bölgeye bin yıllardır mezopotamya deniyor.
arkadaşlar komedi filminden ne bekliyorsunuz bence son zamanlarda kendini komedi dahisi gibi gören insanların yaptıkları filmlere bile bin basar yani anlamadığım nokta komedi filminden ne beklediğiniz