Nefes: Vatan Sağolsun
4,2

erhancetin
erhancetin

20 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Filmin puanının 9.2 olduğunu görünce büyük beklentiye girdim sanırım.Benim için hayalkırıklığı oldu diyebilirim.Vasat bir film bana göre.Görsel öğeler bolca kullanıldığı bir film olmuş.Filmde gerek oyunculuk gerekse işleniş bakımından kötü buldum.Uzun lafın kısası ilk sahneler dışında vasat bir film.
mettt
mettt

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
belgesel tadında müthiş bir film, gerçeği tam anlamıyla ortaya koyuyor, gişeden bilet alırken sadece 2 kişilik boşyer olduğunu gördüm ve demekki doğru yerdeyim dedim kendi kendime beklentilerim boşa çıkmadı, izleyin izletin bu filmi..
patron-US-
patron-US-

20 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Filmi izlemeden yorum yapmayın arkadaşlar. Çileden çıkartıyorsunuz insanı! Bende izlemedim. İzlemediğim bir film hakkında kesin yargılarla konuşamam.Başkalarıda yapmasın. Kafasından kurmasın... Her konu için geçerli!
Zafer Sarac
Zafer Sarac

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
film bir realiteyi yansıtması açısından önemli bugüne kadar bu konuda yayınlanmış bu kadar gerçekçi ve böylesine dolu dolu bir film izlememiştim bu yüzden emeği geçen herkese teşekkürler ve her daim ağızlarımıza pelesenk olacak o söz (vatan sağolsun) şehitlerimizin ruhu şad olsun filmi izlerken onlar için gözyaşı dökebiliyorsak ne mutlu bize
areano
areano

9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
askerliğini benim gibi benzer bölgelerde yapan tüm arkadaşlar eminim benim kadar etkileneceklerdir..ilk defa bir filmi izlerken bu kadar rahatsız oldum..ve senaryodaki kişilerle kendimi bu kadar özleştirdim..filmi yapanların eline sağlık..
hacivat39
hacivat39

25 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Türk sinemasında tür filmleri açısından köşe taşlarından bir tanesi olacak, uzun yıllar sonra bile hatırlanabilcek bir yapıt. Filmin görüntü-sanat yönetimi mükemmele yakın, oyunculuklar genelde başarılı, Mete Horozoğlu ise muhteşem oynuyor.
mrsandman
mrsandman

3 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Film iyi ve kötü yanları diye ikiye ayırmak gerekirse iyi yanları senaryo güzel konsept iyi fakat çatışma sahnlerinde ne oluyor ne bitiyor mevzu ne belli nede konuşmalar kapkaranlık bir ortam beni filmden soğuttu kim ne diyor duyulmuyor ne verdiğim paraya pişman oldum nede karşlığını alamadım vasatın üstü fakat çok büyük beklenti ile giderseniz biraz hayal kırıklığı..
yigitt87
yigitt87

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
beğenmedim cidden kötü bi film nası bukdr puan almış anlamıyorum. 1/10 .böyle hassas bi film yapılıyosa,türk gecine askerine ilham verici,cesaret aşılayıcı msjlar içermeli..
alpturkakbas
alpturkakbas

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
askerlerimiz için 1 değil binlerce film yapsak azdır.film olarak bence vasat bazı sahneler gerektiğinden fazla uztılmıs ilk sahnesi dışında fazlada bi şeyi yok
egemendag
egemendag

31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
işlediği askerlik kavramı özel olduğu için etki yaratan bir film.Fakat baktığımız zaman oyuncular oldukça amatör,konu sürükleyici değil...duygusal sahnelerin bol olduğu filmde yönetmen seyirciyi asker konusmalarıyla en zayıf yerinden etkilemesini iyi bilmiş..seyretmeden önce beklentilerin çok fazlaydı ama aradığımı bulamadım dersem yeridir.genede türk sineması için önemli bir yeri olacaktır. puanım: 7/10
umarman-tr
umarman-tr

17 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Bu film ülkemizde pkk denen illet olmasaydı kaç kişi tarafından izlenirdi acaba. Duygu sömürüsü resmen bence çok kötü bir film olmuş filmde hiçbirşey yok. ben beğenmedim sinemada asla para verip izlenmez. Televizyonda oynadığında belki vaktiniz varsa bakılabilir...
sunarsmehmet
sunarsmehmet

26 Ocak 2010 tarihinde eklendi
yaşananlar doğru vatani duygu yoğunluklu bir film ama ama ama basit ne olur biraz kaliteyi yükseltin nasılmı senaryoda kalite artsın askerler pusuya düşüyor kurtruluyor bu olaylardan sonra ilişkiler daha sıcak oluyor onları işle siyasi boyutları da kat senaryoya yerel halkın hangi durumda olduğunu da yansıt askere olan güveni yansıt terör örgütünün baskılarını sun yani tamam bir karakolda meydana gelen bir olaydan yola çıkmışsın ama bunlarıda kat 123 dakika yerine 223 dakika olsunbiz seyircileri senaryo açısından daha bir doyur
Sevgi Erol
Sevgi Erol

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
bir komutanın özlemleri ve sevdiklerini bırakıp vatan aşkının ağırbasması konu edilmiş catışma sahneleri cok ğerçekçiydi çok ağladım çok üzüldüm biz yatağımızda rahat uyurken tv ye yansımayan kimbilir neler oluyor.100/98
sonofosiris
sonofosiris

17 Ekim 2009 tarihinde eklendi
yüz başı için bile izlenir...bazen vatan sevgisi kendinide yarinide unutturur...film insana Ne mutlu Türküm diyene detiriyor...herkese tavsiye ederim...
KeyserSoz3
KeyserSoz3

3 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Allah askına ya vatan teması ıslendıgı ıcın mı bu fılm 8.9 puan edıyor? tamam konusu ve kurgusu cok ıyı,cok guzel seyler anlatıyo ama bı fılmın konusu puanlamaya bu kadar etkı etmez.emınım bu sıtenın kalburustu yorumcuları ve fılm kurtu arkadaslarımız bu fılme benımde dusundugum puanı vermıslerdır.arkanıza donup bır bakın ne fılmler var kı bu fılmın puanına gore gerıde kalmıs.bır fılm sadece konu degıldır.basla seylerde lazım.ayrıca oyunculuktanda hıc dem vurmayın arkadaslar.dedıgım gıbı bu puan bu fılme cok fazla.ya sız hıc fılm ızlemedınız ya da vatan teması ıslendıgı ıcın fılme jest yapıyosunuz,boylelıkle baskalarına rant saglıyosunuz.o da bu sıteye yakısmaz.bıraz asalım kendımızı...