Nefes: Vatan Sağolsun

Filmin gösterim tarihi 29-10-2009 muş...20 şubat olayı yalanmış
sorento-ambarassador
sorento-ambarassador

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
siirt komanda tugayında askerlık yaptım ve fılmımdekı butun konusmalar gercekçi olaylar bırebır aglıyorum frgmanını ızlerken gıdılmesı gereken bır fılm.sıyasetcıler polıtıkacıların ve zengın godomanların gıtmesı gereken bır fılm on numara yonetmenın ellerıneden operım super.bıde gosterıme gırse artık.hayatın gercegı bır fılm bırakın recep ıvedıgı arogu buna gıdın 100%100 kalıte
enius
enius

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film tsk adına yapıldığı için sanıyorum film için izin alamadılar ilk tarihi 2008 mayısta verdiler sonra o tarih ekime çekildi ve son olarakta şubat 20sine verdiler inşallah beklediğimiz gibi bi filmdir :)
kartalavda
kartalavda

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
20 Şubat 2009 diyor gösterimi ne alaka ekim _?
mmtmn
mmtmn

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
herhalde gerçek anlamda kaliteli sayılabilecek ilk Türk filmimiz bu olacak. Kamera açıları/yönetmenlik/eklemeler... çok iyi görünüyor. Ama erkenden bir şey söylemek doğru olmaz
kurulkurul1992
kurulkurul1992

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu filmi dört gözle bekliyorum yaşananlar çok şey anlatacağı çok belli herkes izlemeli
method-man90
method-man90

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
2 hafta sonra vizyonda olması gerekiyo umarım yine uzatmazlar vizyon tarihini
atmacam06
atmacam06

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
fragmanlarından 2 tanesini seyrettim harika diyebileceğimiz bir film belkide gelmiş geçmiş en güzel filmler arasına gireceğine inandım hele uzunun elinde silahla yaptığı dans ve görsel efektler türklerde güzel film yaparmış dedirtecek cinsden
yusufkoca84
yusufkoca84

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film bizim köyde çekildi. gerçekten aylarca karda buzda gece birlere ikilere kadar çalıştılar.bende herkes gibi sabırsızlıkla bekliyorum.
applet86
applet86

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Siirt eruh ta askerlik yapan biri olarak bu film sayesinde o bölgede yaşananlar ortaya serilecektir
sukruveoncuertas
sukruveoncuertas

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Sıcak evlerinde rahat rahat uyuyan herkesin gidip bu filmi izlemesi lazım.
AstalaVista
AstalaVista

23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
sinemada fragmanı göRünce öylece donduk kaldık.. bu film kaçMaz !!!
kapici125
kapici125

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Dün A.r.o.ga gittiğim zaman izledim tanıtımını gerçekten gidilmesi gereken bir film umarım beklentilerimizi karşılayacak bir yapımdır...
reaper90
reaper90

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
rekor kırması gereken bir filmdir. özellikle bu günlerde.
red-u
red-u

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
sürekli beklenen amerikan tarzı türk filmi çok etkileyici fragman yaşanmış olaylar war askerlik yapanlar daha ii anlarr