Nefes: Vatan Sağolsun
4,2

burakreis78
burakreis78

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Fragmanı bugün izledim daha iyi olabilirdi daha iyi kurgulanabilirdi, konunun Türk Askeri olması arkadaşları heyecanlandırmış... Asker konusu zaten daima biz erkekleri heyecanlandırır... Umarım film fragmandaki gibi kurgu düzeyi düşük olmaz. Ama izleyeceğim vizyona girince.
tuncayizm
tuncayizm

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İnşallah adam gibi bişi yaparlarBu konu önemli bir konu
halil-19-1
halil-19-1

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
pragmanı çok etkileyici çok delikanlı bir filme benziyor!..sabırsızlıkla bekliyorum ilk günü izliyecem yha!..
cem-mollaoglu
cem-mollaoglu

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
fragmanlari cok etkileyici..sabirsizlaniyorum
f-erdogan2002
f-erdogan2002

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Sinemamıza kazandırıldığını düşündüğüm müthiş yapım..
Yönetmenliğini levent semercinin yaptığı,senaryosunu ise terörün yoğun olduğu dönemlerde bölgede subay olarak görev yapmış ve daha sonra subaylığı bırakıp gazetecelik yapmış olan hakan evrensel tarafından yapılmış olan bu filmde son derece başarılı görsel efektler kullanılmış.aynı zamanda 40 kişilik bir konservatuar öğrencisi bu filmde rolleri için askeri eğitim almış.ve en ince ayrıntı ise popülarite uğruna yıldız değil tanınmamış gençlere yer verilmesi.bence film gayet başarılı sizlerde izlediğinizde bana hak vereceksiniz.ayrıca filmin üstlendiği bir diğer misyon ise;mehmetçiklerin bölgede neler yaşadığını acısı ve tatlısı ile en saf hali ile bizlere yansıtması(askerlik görevimi hakkaride yaptım).fakat bu film kesinlikle sinemalarda izlenmeli diye düşünüyorum.çünkü bu tarz filmlere ancak bu şekilde destek verebiliriz.iyi seyirler....!!!