Film ikinci kez vizyona girmesi bence tam bir rezillik hadi ilk girdiğinde gittik seyrettik adamlar biraz uğraşmış dedik ve üstüne gitmedik ama ikinci kez bu rezilliğin birdaha gündeme gelmesi ve vizyona 8.2 lik puanla tekrar girmesi tam bir rezillik dünyanın en iyi aktörlerinden oluşan ve en iyi yönetmen ile çekilen filmler bile 8 puanı geçemezken bu tek karakolda tek çatışma sahnesinin çatışma derken silah seslerinin olduğu sadece silah sesi olan çatışma sahnelerinin olduğu bir basit film nasıl oluyorda 8.2 alıyor ve kim veriyor bu puanları beyazperdeden ricam lütfen bunlarla ilgilenin.
film çok gerçekçiydi.ama filmin konusu askerlerden çok daha fazla yüzbaşını anlatıyor gibiydi.filmin konusu fena değildi ve güzel ilerliyordu ama sonu kötü bitti.yüzbaşı teröristi öldürmeliydi:( senaristlerin yaptığı filmin sonundaki o küçük hata maalesef filmin bütün sahnesini etkileyip kalitesini düşürmüş.sonuç olarak yazık olmuş.
Fim Türkiyeden başka hangi ülkede gösterildi,hangi film festivallerine katıldı ve ödül aldı,hangi yabancı eleştirmenler tarafından beğenildi? Yorumcu arkadaşlar ,şu siteye gidin şu kadar oy verin ,bu sitede puanı şundan aşağı olmasın,bu filmi beğenmiyen şudur budur, diye tuhaf bir gayretin içine girmişler.Kendi hazırladığımız güzellik yarışmasında kendimizi birinci seçelim ve çarpık bacaklarımızı görmezden gelmeye devam edelim.
tek kelimeyle berbat bişiy olmuş ne sacma sapan bir filim konusu bukadar hassas olmasay dı bu filmi kimse izlemezdi.askerimizi işlemeye çalışmışlar ama olmamış kardeşim çok kötü yapılmış tamammen para kokuyor cok ucuz bir sacma aptalca kurgulanmış salaş bir filim olmuş.kesinlikle tavsiye etmiyorum..askerlerimizi çok seviyorum ama bu filmi para verilerek izlenecek bir filim olarak görmüyorum
Bu film ülkemizde pkk denen illet olmasaydı kaç kişi tarafından izlenirdi acaba. Duygu sömürüsü resmen bence çok kötü bir film olmuş filmde hiçbirşey yok. ben beğenmedim sinemada asla para verip izlenmez. Televizyonda oynadığında belki vaktiniz varsa bakılabilir...
ben ki film delisi olan bir insan olarak yorm yaparsam... en baştan paramı geçip vaktimin bu filmle boşa harcandıgını dşünüyorum..düşünüyorum degil kesinlikle öyle ...insanların duygularını kullanıp para kazanma amaçlı yapılmıl bir film...bi kere arkadasın dedigi gibi konu yok olay yok aşırı uzatmışlar sahneleri.... fragmanda ne izlediysem buradada aynı hicbir farkı yok...buyuk ihtimalle o sahnelerde fragman icin yapılmıstır diye düşünüyorum...Bu filmden cıkıp cok etkilenenler varsa haberleri izlesinler ve düşünsünler ...
biz neden film yapmayı bilmiyoruz anlamıyorum.bakan arkadaşlar sadece filmin sonunda biraz hareketli olan sahnelere sadece youm yapıyorlar yoksa filmin hepsinemi anlamadım.ya ben bir film kolik olarak başka film seyrettim yada buraya muhteşem diye yazanlar.bende tavsiye film işe yaramaz paranız ve zamanınız boşa gitmesin bendern tavsiye.
Allah askına ya vatan teması ıslendıgı ıcın mı bu fılm 8.9 puan edıyor? tamam konusu ve kurgusu cok ıyı,cok guzel seyler anlatıyo ama bı fılmın konusu puanlamaya bu kadar etkı etmez.emınım bu sıtenın kalburustu yorumcuları ve fılm kurtu arkadaslarımız bu fılme benımde dusundugum puanı vermıslerdır.arkanıza donup bır bakın ne fılmler var kı bu fılmın puanına gore gerıde kalmıs.bır fılm sadece konu degıldır.basla seylerde lazım.ayrıca oyunculuktanda hıc dem vurmayın arkadaslar.dedıgım gıbı bu puan bu fılme cok fazla.ya sız hıc fılm ızlemedınız ya da vatan teması ıslendıgı ıcın fılme jest yapıyosunuz,boylelıkle baskalarına rant saglıyosunuz.o da bu sıteye yakısmaz.bıraz asalım kendımızı...
Hayatımda bu kadar Amerikan özentisi savaş filmi taklidi görmedim. Drama yapacağım diye senaryoyu berbat etmişler. Tam propaganda. Neye kime yaranıyorlar bilmem. Puan bile haketmiyor. Yazık harcanan paraya. Fragmanından bile kaçasım geldi.
kesinlikle verilen paraya acıyacağınız iğrenç ötesi bir film bi konu bu kadar kötü anlatlır ancak ,onuda başarmışlar.filmde izlenebilecek tek sahne var oda filmin fragmanı başka görülecek hiç bir şey olmayan çok başarısız bir film