Nefes: Vatan Sağolsun
4,2

21nlb
21nlb

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
o kadar çok övüldü ki film dvdsi çıkar çıkmaz alıp izledim ve tam bir hayal kırıklıgı oldu.konusu nedeniyle begenen sayısının çok oldugunu düşünüyorum.çok duragan bi film olmuş.puanım 6
biraz-kahve
biraz-kahve

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
milli duguları istismar etmekten zerre kadar kaçınmamış bir film. babasıyla sorunları olan biri için babam ve oğlum neyse milli duygular besleyen her hangi bir türk içinde nefes odur. 10 üzerinden ancak 4lük bir film. objektif olmaktan uzaklaşılarak değerlendirilen bir filmdir. çok yazık bir türk sineması fiyaskosu daha
ocelott
ocelott

5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Full Metal Jacket filminin makyajlanıp Türk versiyonu olarak sürülmüş denebilir. Günümüz olaylarından pay çıkartılmış ve tamamen kazanç amaçlı bir yapım olmuş. DVDsi beklenip izlenirse daha iyi olur diye düşünüyorum. Daha kaliteli Türk yapımı filmlerimiz var abartılması saçma...
muhammed-1
muhammed-1

28 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Az önce izledim. O kadar abarttılar ki çok bişey kaçırdım herhalde diye düşündüm. Ben de askerim bu arada. Gerçi bizimkisi gerçek anlamda dağlardaki askerlik değil ama olsun yine de askerim. Konu çok iyi ama ben daha güzel bişiler bekliyodum açıkçası. Bu kadar güzel bir senaryo konusu varken neden böyle yaptılar anlamadım. 5/10
potasyum
potasyum

15 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir durum psikolojisi filmi.Beğendim ;ama büyük beklenti içerisinde gittiğimden,beklentilerimi yeterince karşılayamadı.
1983gs
1983gs

10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
filmi özellikle askerliğini yapanlar daha farklı bir gözden izlemiştir kesinlikle ve bende onlardan biri olarak gerçekten baştan sona gerçekçi güzel bir film izledim emeği geçenlere teşekkürler...
telli98
telli98

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
filmi izlemedim ama yönetmeni biliyorum filmin iyi olacağınız düşünmüyorum.
duygu-gonullu
duygu-gonullu

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film tek kelimeyle harikaydı işte gerçeklerin tam gerçekleri bunlar o baskın sahnesinde resmen kasıldım ama bir kez daha anladım ki pkk gibi pislik sürüsü yüzünden vatan için gencecik insanlar yok oluyo ama bu bir kısır döngü bugün yüzbaşı ahmet aynı karakolda vatan için ölür ama savaş bitmez yarında başka askerler aynı yerde aynı sinsi kurşunla ama elde ne var koskoca bir sıfır
hamibasoglu
hamibasoglu

1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
filmin baştan itibaren 4 te 3 ü ağır aksak devam etse de arasıra parlayan küçük çıkışlar biraz kurtarıyor.Bence daha zengin bir senaryo ve kurgu yapılabilirdi.10 üzerinden 6-7 arası not verebilirim.Bu filmi ABD liler yapsaydı nasıl olurdu acaba?
tugbays
tugbays

1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Çok güzeldi tüm türkiyenin izlemesi gerekir ilk defa askerlik bu kadar iyi anlatılmış
ufukkaravelioglu
ufukkaravelioglu

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
tek kelımeyle mukemmel bide askerden yenı gelmısım tuncelıden daha askerlık pıskolojısını atamadan ızledım resmen gerı o qunlere dondurdu arşivlik bi film
boraokur44
boraokur44

20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ilaaaaa ;
Ne demek istedigini anlayamadım.3 günde 5 günde alırız demekle olmaz tabiki ama neyse polemik yaratmak istemiyorum.AsıL değinmek istedigim nasıl yani dağa çıkanların bir sebebi olduğuna deyinmeleri güzel diyorsun..Bunu hangi bakış açısıyla söyledin onu anlayamadım.Hak verir gibi yazmışsın.Sözde sebepleri yüzünden çıkmaları deseydin daha açıklayıcı olurdu yada direk desteklemişsin,artık ne demek istediysen.çok saçma neyse uzatmayacağım,Sadece "Biz insana değer veririz ne olursa olsun,milliyet,ırk din farketmez" felsefesinin lütfen dozunu kaçırmayın..Unutmayınki Bugün Elini veren Yarın Kolunu kaptırır.
convers-87
convers-87

18 Kasım 2009 tarihinde eklendi
mükemmel birr film oyuncular muhteşem özellikle mete horozoğlu(yüzbaşı)bence tek başına filmii götürmüşş...Bence herkesinn mutlaka ama mutlaka gitmesii gereknn birrr filmmmm...şiddetle tawsiye ediyorummm...
ilaaaaa
ilaaaaa

18 Kasım 2009 tarihinde eklendi
orada bi savaşın olduğu,türk askerininde ellerininn titreyebileceğini, korkabilieceğini kısacası onlarında insan olduğunu bazılarına gösterdiği için teşekkkürler.(alırız darmadağan ederiz 3 günlük işi var idyenlere) birde dağa çıkanların kandırılmadığı bi sebebleri olduğuna biraz olsun değinebildiği için teşekkürler(ama zamanlaması itabiriyle filmin ticari amaçlı olduğuna inandığımı soylemedende geçemeyeceğim)...
kejnedar41
kejnedar41

16 Kasım 2009 tarihinde eklendi
"savaşta haklı taraf yoktur" tek olumlu şey bu bence.filme kötüm yorum yapanlarla çatışırım demiş arkadaşın biri.burası siyaset meydanı değil.herkes istediği yorumu yapar.bencede film vasatı aşmış değil..