Nefes: Vatan Sağolsun
4,2

hddh93
hddh93

29 Ekim 2009 tarihinde eklendi
fılmden az once geldım fılm oyle cok muthıstı dıyemem cunku sahneler cok uzatılmıs ınsan farkında olmadan fılmden kopuyor.karakol baskını cok gercekcıydı.herseye ragmen daha ıyı olabılırdı....
romeoromeo
romeoromeo

28 Ekim 2009 tarihinde eklendi
filmden az önce çıktım, inanılmaz etkilendim, ama film hakkında nasıl bi yorum yapacağımı bilemiyorum, sanki bişeyler eksik kalmış gibi, canımı sıkan bişeyki, sanki askerlerimiz teroristler karşısında köşeye sıkışmış gibi bir hava verilmiş gibi geldi bana,,..
widmark-2
widmark-2

28 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Bir arkadaş doğru söylemiş , vatanseverlik babında asla sınıfta kalmayacak bir film ama sinemasal anlamda eksikleri çok çok fazla. Mete Horozoğlunun üstüne bu kadar gidilmesi , bazı askerlerin ıska geçilmesini de hata olarak kabul ediyorum. En etkileyici sahnelerden biri de telefonun ucunda anne sesleriydi. Çok içten ve başarılıydı. Yine de 6/10
yusirus
yusirus

27 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Bence gayet güzel bir film di.İzlenmeye değer bir film diye bilirim. Bazı yerlerde güldürüyor, bazı yerlerde duygulandırıyor,
Bence bu filmi izleyen kişi askerliğin özellik ilede doğuda askerliğin nedemek olduğunu çok iyi anlıyor.Allahım bütün askerlerimize hayırlı tezkereler nasip etsin...
rocker-dean
rocker-dean

27 Ekim 2009 tarihinde eklendi
abartmaya gerek yok bence ama gerçekten de güzel olmus herkez bir kere de olsa izlemeli
holocaust46
holocaust46

27 Ekim 2009 tarihinde eklendi
filmin ilk saniyesinden itibaren insanı alıp sanki o tepeye götürüyor. O soğuğu iliklerinizde hissettiriyor, o mermi sesleri kulaklarınızda çınlıyor ve tüyleriniz ürperiyor. Hani derler ya anlatılmaz yaşanır diye. Ama bu film bize biraz olsun anlatabilmiş. Sanırım 1 2 defa daha gidebilirim bu filme.
burcu-girgin88
burcu-girgin88

26 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Gerçeği yansıttığı doğru ama eksiklik vardı ve gereksiz uzayan sahneler vardı genel anlamda iyidi emeğe saygı
gultencel73
gultencel73

muhteşem ellerinize sağlık
syigit4489
syigit4489

25 Ekim 2009 tarihinde eklendi
gerçekleri anlatan bir film mutlaka izlenmeli çok gercekçi bir film olmuş...
corleone40
corleone40

25 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Askere gitmemiş arkadaşların izlemesini tavsiye etmiyorum..şahsen ben çok etkilendim.askerlik hiç sorun yapmadığım bi konuydu ama artık korktuğumu itiraf etmeliyim.. :)
pilotmuhammed85
pilotmuhammed85

Filme gitmeyi düşünen arkadaşlara;
1-Bu bir sözümona RaMbO filmi değildir. Sizi gazlamaya çalışmıyor.
2-Olanlar olduğu gibi anlatıyor, sadece fiziki olarak değil psikolojik olarak da..

İzledikten sonra göreceksiniz ki uzun zamandır hiç bir film sizi bu kadar etkilememişti..
burcu949
burcu949

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Film teknik açıdan fena sayılmazdı ama gereğinden fazla uzun olması bende sıkıntı yarattı.Filmin en başarılı sahnesinin komutanın filmin başında, askerlere uyumamaları gerektiğini anlattığı içtima sahnesi olduğunu düşünüyorum.Kısaca bu filmi izlememek çok büyük bir kayıp değil bence.
charliee-2
charliee-2

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Bütçesi 2 milyon dolar olan filmin gişe gelirleri, bölgede şehit olan askerlerin çocuklarına burs olarak verilecek.
elmorad23
elmorad23

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
gerçeği söylemek gerekirse bu kadar güzel yorumlar ve bu yüksek puanı hesaba katarak bugün filmi izlemeye çok büyük beklentiyle gittim ama umduğumu bulamadım sıkıcı ikili diyaloglarla başladı ve öylede bitti ...
artemismisim
artemismisim

23 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Levent Semerciye teşekkürler. Herşey çok acı, gerçek olduğunu beklemediğin, biliyor olmaktan vazgeçtiğin, gece bir an önce bitsin dediğin bir film.. Çok başarılı..