Nefes: Vatan Sağolsun
4,2

Esteban-2
Esteban-2

20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Militarist filmlerden hiç hazzetmem.1 puan çok bile.
nevfel
nevfel

19 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Dün seyrettim filmi.Açıkçası çok beğendiğimi söyleyemem.Konu güzel ama daha güzel işlenebilinirdi.gerek görüntü gerekse ses açısından hayal kırıklığına uğradım.Sahneler arasında kopukluk vardı.İşin özü 9,2 yi hak edecek bi film değil ama yinede seyredilmesi gerektiğini düşünüyorum.Ama tavsiyem çok büyük beklenti içine girerek sinemaya gitmeyin.
Ilknur K
Ilknur K

1 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi dışarıdan birisi izlese aslında türk askerlerinin aciz, güçsüz ve silah tutmasını bile bilmeyen bir ordudan ibaret oduğunu sanacak. bu filmde türkler değil teröristler kahraman olarak lanse edilmiş. izlerken bu ne yaa dedim. Dağın eteklerinde türk askeri ile karşılaşmaktan korkan ve korkudan tirtir titreyen teröristleri almışlar bu filmde kahraman yapmışlar. Türk askerlerinide çaylak gibi göstermişler. o yüzden bu filme puanım 0. çünkü türk askeri bu değil. türk askerinin başındaki komutanda askere senin cesedini kime yolluyalım diye bir konuşma yapmaz. yaptıysa zaten baştan herşeyi kaybetmiştir o ordu ve o millet.
wavinflag
wavinflag

25 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
önemli bir konuyu ele aldıgından beklentilerin yüksek oldugu bir filmdi. Ama beklentileri bosa cıkardı. Yetersiz sıkıcı bir senaryo , vasat oyunculuk ve vasat bir yönetmen. 4/10
gemwk88
gemwk88

9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
ne yazıkki berbat bir film çok ama çok abartılmış,filmin başıda sonuda her türk filminde olduğu gibi belli bir o kadarda saçma,yahu neden bir karakolda 15/20 kişi olur üstelik pkk nın basacağı biline biline neden hala g3 ler olur siz keklik gibi terorist bekliyor sanki ölmeyi bekliyorsunuz bu kadar saçmalık olurmu?
gokhansld
gokhansld

19 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Allah aşkına neden bizde, bir film sadece bir kez ama bir kez vizyona girmez ki. Hadi 'Selvi Boylum Al Yazmalım'ı anladık da, Tutulma, Nefes ne oluyor ya. Bunları diğerlerinden ayıran ne. Vatan filmi dediler, başımızın etini yediler. Gerçekleri anlatıyor dediler, bir komandonun gerçek kahramanlığından eser olmayan filmi baş tacı ettiler. Beğenmeyenleri, içinde ki gizli pkk propagandasını görenlere de hain dediler. (bkz. doktor lakaplı teröristin fantastik bir kahramanmış gibi sadece gölgesini göstermeleri vs)Artık bir 10 yıl daha asker filmi beklemeyin azizim. Zira bizde tekrarı sinemada sürekli oynayacak hazır çekilmiş bir tane var.
soressasor
soressasor

21 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
İzlemedim izlemeyi de hiç düşünmüyorum. Japonyanın ordusu bile yok ama süpe r güç.
resetle
resetle

26 Ekim 2010 tarihinde eklendi
son 10-15 dakikasındaki çatışma sahneleri hariç filmi hiç beğenmedim. Saçma sapan espiriler, bitmek tükenmek bilmeyen sıkıcı diyaloglar vs...
yigitt87
yigitt87

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
beğenmedim cidden kötü bi film nası bukdr puan almış anlamıyorum. 1/10 .böyle hassas bi film yapılıyosa,türk gecine askerine ilham verici,cesaret aşılayıcı msjlar içermeli..
non-linear
non-linear

16 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
filmi sanki açılımı destek için yapmışlar. bu kadar kahramanlık destanı yazılmış terörle mücadelede onlar dururken moral bozucu bir şekilde karakol baskınını konu ettikleri gibi teröristleri öven tskyı yeren bir takım mesajlarda var ama görebilenlere trene bakar gibi bakanlara değil.
dilanmorkoc
dilanmorkoc

17 Ekim 2009 tarihinde eklendi
para ve zaman kaybı
ismailtezel
ismailtezel

20 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten berbat bir film çıkınca kahrolsun Pkk sloganı atacağımı düşünüyordum fakat filmin sonunda Türk askerini perişan bir halde gördüm yaralılarmı dersiniz kafayı yiyenlermi dersiniz tek kelime ile Yazık !!bizim böyle filmlere ihtiyacımız yok. Biz Şehit veririz ama asla boynumuzu bükmeyiz gururla vatan sagolsun deriz, bence bu filmi asla annelerinize izletmeyin tekrar yazıklar olsun diyorum !!!
devrancevher
devrancevher

7 Şubat 2010 tarihinde eklendi
modasi gecmis milliyetcilik kavrami bu ülkede kolay para demek. birakalim artik bu ucuz milliyetcilik ayaklarini objektif olmanin zamani geldi bu yüzden biz millet olarak hep geriye gidiyoruz ilerliyemiyoruz. dünyada milliyetcilik kavrami yok, adamlar kafayi bilime teknolijiye sagliga calistiriyor. biz ise psikolojik baskilar yüzünden kendi kendimizi kandiriyoruz bu yüzden hep mutsuz huzursuz ülke. sinema kültürü olanlar icin bu film kesinlikle cok siradan basit bir film. 1/10
serhanmanya
serhanmanya

26 Ekim 2009 tarihinde eklendi
ya sanki askerlik yapmadık turkiyede yasamıyoruz gercekelr yansıtmıyor tamamen siyasi bir film degmez izlemeye
erisken07
erisken07

19 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle saçmalık.Bu filmi bu kadar abartacak ne varsa.P.Alemdar hayranları gider.10 üzerinden koskocaman 0!