Armageddon
4,2

vince15
vince15

29 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Yüksek bütçe, iyi kadro, iyi film ama klasik konu
berk-ay1987
berk-ay1987

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
duygusallıkla harmanlanmış klasık bir felaket filmi:)ama iyi bir felaket filmi tabiiki
cosmogirl-fb
cosmogirl-fb

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
üzüLmeyin! korkmayın! ABD bizi dunyayı kurtaracaK! ne olursa olsun kesınlıKLe fılmın müzıgı ıcın ızlenmesı gerekılen bı fılm :) hatta ıyı fılm ya bence ızleyın :)
asirap
asirap

22 Aralık 2004 tarihinde eklendi
bence şimdiye kadarki çekilmiş en iyi meteor filmi.
senward
senward

25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ööle çok ta abartılacak bi film değil ama görsellik ve oyunculukta iyi uan verdiğim bir film
Hilda
Hilda

28 Mart 2020 tarihinde eklendi
yani konu güzel aslında, film de daha iyi senaryolar yapılabilirdi. flm bence biraz fazla uzadı ama genel olarak iyi, kötü sayılmaz. filmin konusu ileriki zamanlarda sıkça bahseddileceğini düşünüyorum, çünkü evimiz her an böyle bir tehditle karşı karşıya kalabilir.
serah-keanu
serah-keanu

22 Kasım 2006 tarihinde eklendi
güzeldi ama keşke bruse willis in yerine keanu reeves oynasaymış daha dikkat çekermiş
meer-schaum
meer-schaum

24 Mart 2005 tarihinde eklendi
bence çok hoştu özellikle sonunda ağlamaklı oldum bunu gözden kaçırmamak gerek
erzincansporlu
erzincansporlu

7 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Filmin sonunu bana anlatmışlardı, o ytzden bir süre bu filmden soğmuştum.. :) İnanabiliyo musun? Gerçekten güzel bir film.. Liv Tyler harika... Willis’i söylememe gerek yok...
blackinman
blackinman

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film... izlenmeli...
klace
klace

31 Aralık 2001 tarihinde eklendi
güzel bir amerikan yapımı.bruce wills in performansı iyi.finali çok güzel.şahsen ben ağlamıştım.izleyin,kaçırmayın..
piranha-online
piranha-online

11 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Bruce Willis ve Liv Tyler ın yerleri ayrı zaten, diğer oyuncularda en az Willis kadar etkiyeyici oyunculuk sergileşmişler bence. Gerçekten harika bir yapım etkileyici sahneleri filmin akışı çok iyi yapılmış. Felaket filmi ve Bruce Willis abimizi izlemek isteyenler kaçırmasın...
miroozkan87
miroozkan87

14 Aralık 2005 tarihinde eklendi
bruce willis için izlediğim bir filmdi o dönemlerin modası olan uzaydan gelen yabancı bir cismin dünyaya verdiği tehdit konu bu tatmin edici bir film değildi benim görüşüm bu tarzda daha iyi filmler var...
august-king
august-king

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar ya tamam filmin kadrosu iyi konuda öyle akıcılığı da iyi diyelim ama dünya bu kadar saçma sapan bir şekilde mi kurtarılır dünyada astronot kalmamış petrolcülerü uzaya çıkarıyolar hadi canım 10/5
-shadow-
-shadow-

8 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bildik konu ama ben filmi çok sewdim..izleyin görün..