otrivine
30 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bi göktaşı geliyor kahraman amerika uzay mekiği gönderiyor göktaşının arkasına geçip patlatıyo falan filan. .gene kahraman amerika’nın dünya için yaptıkları. .İyi oyuncu kadrosu var ama yinede değmez. .
Valla ne diyeceğimi bilemiyorum ben Kendi filmim ve Titanic den başka bu filmin sonunda duygulanacağım aklıma gelmezdi bu devler topluluğu ve bu görsel şöleni kaçırmayın mutlaka izleyin
u.s.a türkçe acılımı amerika birleşik devletleri aman allahım dünyayı uzaylılar işgal edecek aman allahım dünyanın ekolojik dengesi bozuluyo aman allahım dünya teroristler tarafından tehdit ediliyo ama hiç korkmamıza gerek yok neden ABD var ve hep onlar dünyayı kurtarırken diğer ülkekeler bişey yapamaz olayları izler buda öyle bir film
Idon't wanna miss a thing..Tek kelimeyle lezzetli bir film...Diyaloglar hala aklımda.. liv tyler: baby, do you think its possible that anyone else in the world is doing this very same thing in this very same moment? - ben affleck: i hope so... otherwise what the hell are we trying to save?*
film ilk gösterime girdiğinde çok fazla reklamı yapılmıştı.ismi bile tartışma konusu olmuştu.Film çok güzel.Bütün duyguları barındırmış.Ama sanki amerikan propagandası biraz fazla abartılmış.Her Amerikan filminde bu yapılıyor diyeceksiniz.Evet doğru.Peki neden bizim türk filmlerinde aynı şeyleri yapamıyoruz.neden Türkiye propagandası yapılmıyor.neden.neden.
ya klasik bi film belki ama ben seyretmeye doyamıyorum tekrar tekrar seyrediyorum ve duygulanıyorum seyretmeyen arkadaşlara tavsiyem fazla vakit geçirmeden alın olaganüstü
nerden başlasam bilemiyorum; Katastrof bi amerikan filmi, neredeyse her amerikan filminden anlarız ki amerikalıların kanında kahramanlık var, bu gerçekte de böyle değil midir?(emperyalizmin nazik hali amerikaya özel tanım)neyse; film berbattı inanılmaz derecede canımı sıktı düşük tempodan yükselmeler 20 dk falan uyumuşum zaten Bruce Willis in en vasat filmi ya da tek vasat filmi...
Bir kez daha dünyayı kurtardı şu amerikalılar ...olmazlarsa ne yaparız acaba :) sadece görsel efectleri yüzünden seyredilebilir.Ama sadece bundan dolayı filmde başka birşey yok yani.
bu film için söylenecek okadar cok şey varki hangisinden başlıyayım bilmiyorum. sinema eleştirmenleri nedense derin darbe filmini daha iii buluyor. yani ofilm cok utuşuk bir film. evet konu olarak güzel bir gök taşı düşüyor ama daha cok işin politik kısmı ile ilgileniyor. oysa armageddon da herşey var eğlence var duygusallık var insanlığın tek yürek oluşu farklı ülkelerden görüntüler. ve görsel efekt leri mükemmel yapılmış, oyuncu kadrosuna diyecek birşey yok. tabi bide yapımcısının jerry burckheimer olması benim acımdan iii bir etken. herkezin seyretmesi gereken bir film.
Ben bu filmin hastasıyım ama şunları söylemeden geçemicem: 1 Tüm Amerikan filmlerinde olduğu gibi yine birkaç tane (salak,aptal,yakışıklı hatta bazıları kovboy olsun olmasın) amerikalı çıkıp dünyayı kurtarıyo.Bu saçma. 2)Filmin bütçesinin ne kadar olduğunu bilmiyorum bazı arkadaşlar çok yüksek olduğunu söylüyor ama bence hiç de değil.Hatta eski Türk filmleri daha yüksek bir bütçeyle çekilmiş olabilir.Çünkü dikkat ettiyseniz meteorun gelişi hep aynı sahneyle tekrarlanıyor.Ne yani bu kadar yüksek bütçeli bi film başka bi sahne çekemiyo mu? 3 O yıllardaki tekdüze filmlerde olduğu gibi yine meteor...yine amerikalı...yine cesaret...yine dünyayı kurtarma operasyonu 4. ve son olarak da belirteyim ki ben bu fiilmin senaryosunu bir kitapta okuduğumu hatırlıyorum...Yine de bunlar haricinde dönemin en güzel filmlerinden olabilir.Benden 7 aldı.
evet bir güzel film daha bruce wilis tam sinema için doğmuş çok güzel film bitince mutlaka hayatınızda duyabileceginiz en iyi romantik şarkılardan birini dinleye bilirsiniz...İZLEYİn