Armageddon
4,2

reloaded-2
reloaded-2

21 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Bence Bruce Willis'in en iyi aksiyon filmi. Zor Ölümden bile iyi. Ülkemizde bu filmin dvd'si niye yok hala anlamış değilim...
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

10 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Filmi Liv ve Ben için izledim. Bruce Willis i sevmem çünkü. Fakat beğendim. Güzel film.
erzincansporlu
erzincansporlu

7 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Filmin sonunu bana anlatmışlardı, o ytzden bir süre bu filmden soğmuştum.. :) İnanabiliyo musun? Gerçekten güzel bir film.. Liv Tyler harika... Willis’i söylememe gerek yok...
piranha-online
piranha-online

11 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Bruce Willis ve Liv Tyler ın yerleri ayrı zaten, diğer oyuncularda en az Willis kadar etkiyeyici oyunculuk sergileşmişler bence. Gerçekten harika bir yapım etkileyici sahneleri filmin akışı çok iyi yapılmış. Felaket filmi ve Bruce Willis abimizi izlemek isteyenler kaçırmasın...
vince15
vince15

29 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Yüksek bütçe, iyi kadro, iyi film ama klasik konu
royalflush1
royalflush1

9 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
bu filmi izlerken insanoğluna bir mesaj gönderildi. gerçekten bi meteor tehlikesi dünyayla yüzyüze gelirse ne olur. filmdeki gibimi yaparız. hayır hiç bişey yapamayız. anca dua ederek korkunç sonumuzu bekleriz.filme gelince bruce willis tek başına dünyayı kurtarıyo ama kendi hayatını wererek kendi hayatına karşılık. tüm dünyadaki insanların hayatı.aslında bence meteoru ben affleck patlatıcaktı.ama sanırım bruce willis yönetmene karışmış. demişki ben karizma sahibiyim dünyayı ben kurtarırım.
dawson-creek7
dawson-creek7

11 Ekim 2003 tarihinde eklendi
filmi ilk izledigimde cok etkilenmiştim çünkü oyuncular iyidi ve ayrıca uzun zamandır bu kadar güzel bilim kurgu izlememiştim.beni encok son sahne etkiledi gercekten sıkılmadan her defasında izlenecek kalitede.
yilmazmurt
yilmazmurt

20 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
film ilk gösterime girdiğinde çok fazla reklamı yapılmıştı.ismi bile tartışma konusu olmuştu.Film çok güzel.Bütün duyguları barındırmış.Ama sanki amerikan propagandası biraz fazla abartılmış.Her Amerikan filminde bu yapılıyor diyeceksiniz.Evet doğru.Peki neden bizim türk filmlerinde aynı şeyleri yapamıyoruz.neden Türkiye propagandası yapılmıyor.neden.neden.
okan-ozcubukcu
okan-ozcubukcu

11 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Valla ne diyeceğimi bilemiyorum ben Kendi filmim ve Titanic den başka bu filmin sonunda duygulanacağım aklıma gelmezdi bu devler topluluğu ve bu görsel şöleni kaçırmayın mutlaka izleyin
klace
klace

31 Aralık 2001 tarihinde eklendi
güzel bir amerikan yapımı.bruce wills in performansı iyi.finali çok güzel.şahsen ben ağlamıştım.izleyin,kaçırmayın..