Filmin sonunu bana anlatmışlardı, o ytzden bir süre bu filmden soğmuştum.. :) İnanabiliyo musun? Gerçekten güzel bir film.. Liv Tyler harika... Willis’i söylememe gerek yok...
Bruce Willis ve Liv Tyler ın yerleri ayrı zaten, diğer oyuncularda en az Willis kadar etkiyeyici oyunculuk sergileşmişler bence. Gerçekten harika bir yapım etkileyici sahneleri filmin akışı çok iyi yapılmış. Felaket filmi ve Bruce Willis abimizi izlemek isteyenler kaçırmasın...
bu filmi izlerken insanoğluna bir mesaj gönderildi. gerçekten bi meteor tehlikesi dünyayla yüzyüze gelirse ne olur. filmdeki gibimi yaparız. hayır hiç bişey yapamayız. anca dua ederek korkunç sonumuzu bekleriz.filme gelince bruce willis tek başına dünyayı kurtarıyo ama kendi hayatını wererek kendi hayatına karşılık. tüm dünyadaki insanların hayatı.aslında bence meteoru ben affleck patlatıcaktı.ama sanırım bruce willis yönetmene karışmış. demişki ben karizma sahibiyim dünyayı ben kurtarırım.
filmi ilk izledigimde cok etkilenmiştim çünkü oyuncular iyidi ve ayrıca uzun zamandır bu kadar güzel bilim kurgu izlememiştim.beni encok son sahne etkiledi gercekten sıkılmadan her defasında izlenecek kalitede.
film ilk gösterime girdiğinde çok fazla reklamı yapılmıştı.ismi bile tartışma konusu olmuştu.Film çok güzel.Bütün duyguları barındırmış.Ama sanki amerikan propagandası biraz fazla abartılmış.Her Amerikan filminde bu yapılıyor diyeceksiniz.Evet doğru.Peki neden bizim türk filmlerinde aynı şeyleri yapamıyoruz.neden Türkiye propagandası yapılmıyor.neden.neden.
Valla ne diyeceğimi bilemiyorum ben Kendi filmim ve Titanic den başka bu filmin sonunda duygulanacağım aklıma gelmezdi bu devler topluluğu ve bu görsel şöleni kaçırmayın mutlaka izleyin