Armageddon
4,2

nskmourinho
nskmourinho

13 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Uçuk,sacma,tamamiyle propaganda kokan ama tüm bu özelliklerin yanında kendini sevdiren ve izlendiginde gayet zevk alınan film
odinhan
odinhan

17 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Amerikalılar gene Dünyayı kurtarıyor....Alıştık artık...Genede emeğe ve çekimlere saygımdan ;10/6
Ümit B
Ümit B

7 Eylül 2004 tarihinde eklendi
bence gişe filminden fazlası değil. bruce wills oynuyor diye izlenir, gerisi boş. vasatın biraz üzerinde bir film
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

11 Aralık 2011 tarihinde eklendi
film güzeldi. peki niye güzeldi? bence zamannnina göre çok iyi bir film. isedikleri konu bakindan müslümanlara uymasada objektif olarak bakarsak güzeldi.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

13 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Tipik bir propaganda filmi.Ama zeka seviyesi oldukça düşük olanlardan.Daha çok on beş yaş altı için çekilmiş gibi duruyor.Willis,Thornton ve Stormare dışında izlemek için pek fazla sebep yok.
Demirtas
Demirtas

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Vizyondayken izlemiştim. Heyecanlı ve güzel bir filmdi. Aksiyon ve macera seviyorsanız tavsiye edilir.
teomansonmez
teomansonmez

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Derin Darbe ile aynı dönemde vizyona giren benzer konulu bir film.Ülkemizden de bazı görüntülere yer verildiği Armegedon 114 dk'dan oluşan büyük bir eğlence.
Hilda
Hilda

28 Mart 2020 tarihinde eklendi
yani konu güzel aslında, film de daha iyi senaryolar yapılabilirdi. flm bence biraz fazla uzadı ama genel olarak iyi, kötü sayılmaz. filmin konusu ileriki zamanlarda sıkça bahseddileceğini düşünüyorum, çünkü evimiz her an böyle bir tehditle karşı karşıya kalabilir.
f-corleone
f-corleone

19 Nisan 2004 tarihinde eklendi
vizyondayken izlemiştim ve o zaman çok etkilenmiştim.. hatta o zamanlarda izlediim en iyi filmlerden birisiydi.. ama şimdi bi daha izler miyim bilemem.. bruce willis ve liv tyler için görmeye değer.. sürükleyici olması da artı bi puan zaten...
no-one-2
no-one-2

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
amerika her zaman dünyayı kurtarır..
ensar-pinar
ensar-pinar

30 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Ben bu filmin hastasıyım ama şunları söylemeden geçemicem:
1 Tüm Amerikan filmlerinde olduğu gibi yine birkaç tane (salak,aptal,yakışıklı hatta bazıları kovboy olsun olmasın) amerikalı çıkıp dünyayı kurtarıyo.Bu saçma.
2)Filmin bütçesinin ne kadar olduğunu bilmiyorum bazı arkadaşlar çok yüksek olduğunu söylüyor ama bence hiç de değil.Hatta eski Türk filmleri daha yüksek bir bütçeyle çekilmiş olabilir.Çünkü dikkat ettiyseniz meteorun gelişi hep aynı sahneyle tekrarlanıyor.Ne yani bu kadar yüksek bütçeli bi film başka bi sahne çekemiyo mu?
3 O yıllardaki tekdüze filmlerde olduğu gibi yine meteor...yine amerikalı...yine cesaret...yine dünyayı kurtarma operasyonu
4. ve son olarak da belirteyim ki ben bu fiilmin senaryosunu bir kitapta okuduğumu hatırlıyorum...Yine de bunlar haricinde dönemin en güzel filmlerinden olabilir.Benden 7 aldı.
burakzekai-29
burakzekai-29

30 Kasım 2004 tarihinde eklendi
evet bir güzel film daha bruce wilis tam sinema için doğmuş çok güzel film bitince mutlaka hayatınızda duyabileceginiz en iyi romantik şarkılardan birini dinleye bilirsiniz...İZLEYİn
smakinists
smakinists

25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
klasik olarak kovboy amerikanin tüm dünyayı kurtarip amerikan bayragini dalgalandirdigi bir film. Fakat zor ölümde gökdelenlerden atlayıp üstüne kuşun yağsa da ölmeyen süper kahramanızmızn öldüğü nadir filmlerden bu yüzden izlenmesi gerekiyo...