Kurtlar Vadisi: Gladio
3,3

stillwater-2
stillwater-2

27 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filme hiç bekkemediğim bir anda,2 dakika içerisinde karar verip salona girdim.Açıkçası filmle ilgili fazlaca tereddütüm vardı ancak filmin baslangic sahnesi bir anda bende olumsuz ne kadar düşünce varsa alıp götürdü.Filmin izleyici kitlesi haliyle kurtlar vadisi dizisini izleyenler olacağından bazı izleyiciler gibi sırf aksiyon sahnelerinden dolayı bu filmi izlememeliler.Zira filmin değinmiş olduğu konu çok önemli.Ve bu konuda gerçekten güzel işlenmiş.Musa Uzunlar resmen oyunculuğunu konuşturmuş.Hiçbir şekilde sıkılmadan izlemdim diyebilirim.Ve filmi izlemeyi azıcık bile düşünen arkadaşlara olumsuz yorumlara kapılmadan gönül rahatlığıyla gitmelerini öneriyorum.Filmin sonunda herkesin üzüldüğü ve tahmin ettiği son farklı bir son ise kaçınılmazdı...
haktan-28
haktan-28

27 Kasım 2009 tarihinde eklendi
iyi bir senaryo var filmde.izlenyen pişman olmaz.
arcgoktas
arcgoktas

26 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmin müziği müthiş konu desen 10 numara bu puan yakışmamış gladioya!
sscorpion61
sscorpion61

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Ben anlamıyorum gerçekten arkadaşlar sizi ya.
Amerikan filmleri diyip diyip başımızın etini yiyorsunuz.?
Senelerdir adamlar dünyada herşeye karşıgelebilir olduklarını gösterid bize(uzaylıklar felaketler) hiçbirşey yıkamadı onları bizde ağzımız açık oturup izledik.
Neden bu kadar meraklı bir milletiz ithal şeylere karşı anlamıyorum.
Pana film harika bir konuya daha eL atmış ama.
Türk filmi olarak arasında durmanızı isterdim.
Açıkcası bende daha derin konulara girilceğini düşünüyordum. KVP hayranı olarak daha çok şey başladım herhalde. Bence gladio yakın tarihimiz açısından çok önemli unsurları bize gösterdi.)
Ama Musa uzunlara bayıldım buna karşı değilsinizdir umarım.
yeninesilgenc
yeninesilgenc

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Aslında ilk başta tereddütlerim olmuştu bu filmi gidip gitmeme konusunda.Fakat şimdi diyorum ki iyi ki gitmişim.

Kurtlar Vadisi Gladio,her yönüyle incelenmesi ve takip edilmesi gereken harika bir başyapıt olmuş diyebilirim.

Filmin ilk 15 dakikasında kendinizi Hollywood filmi izliyor zannedebilirsiniz.Özellikle Apo suikastı sahnesi neredeyse kusursuzca efectlerle yapılmış diyebilirim.

Bazı arkadaşlar Kurtlar Vadisi Irakla mukayese etmişler fakat hem konsept olarak hemde diğer faktörler iki filmi birbiriyle karşılaştırma konjöktürüne izin vermiyor.Belki Kv Iraka göre daha az aksiyon sahneleri olmuş olabilir fakat verdikleri mesaj açısından çok zengin diyebilirim.

90 yıllarda olmuş olayları,Türkiye üzerinden oynanan Karanlık oyunları adete deşifre eden bir film olmuş diyebilirim.İşte bu yüzden bu topraklarda yaşayan herkes tarafsız bir biçimde sırf bu ülkenin adı TÜRKİYE olduğu için izlemeli.Herhangibir ideolojiyle bu diziye bakılmamalı.
spawn198706
spawn198706

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
kurtlar vadisini izleyen kitle filmin ne demek istediğini anlar tabikide eleştireler olcak film hakkında ama sonu olarak kurtlar vardisi imzası altınca dikkati çekmek lasım değilmi :))
izlenmeli...
muratcengizli
muratcengizli

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
muhteşemdi tek kelimeyle bunun sadece film olarak izlenmemesi gerektiğini hepimiz biliyoruz yani herşey hayattan alıntıydı sanırım.gerçekten mükemmeldi tüm ekibi ve musa uzunlar namıdiğer İskender Büyük ü de kutluyorum muhteşem bir performans ellerine sağlık...
redwolf
redwolf

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bu filme boş diyenler bence kendilerini sorgulamalılar bu ülkenin yakın tarihini ve hepimizin at gözlükleri ile baktığı olayları bu kadar net bir şekilde ve insanı sıkmayan bi üslupla anlatan ve özellikle gençlerin izlemesi gereken bir film olmuş 10/10
emre3294
emre3294

23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
müthiş olmuş.efetkler dizideki gibi değil.resmen hollywood kalitesinde olmuş.çok güzeldi.tavsiye ederim.
ahmet1503
ahmet1503

23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Bilmiyorum kim ne kadar farkında ama Kurtlar Vadisi Gladio kimisine göre ne kadar kötü durgun bir film de olsa çok ince devlet sırlarına değiniyor. Bu da filmin kalitesini ortaya koyuyor bence çünkü böyle bişeyi yapmaya pek kimse cesaret edemedi şimdiye kadar. Filme olan ilginin az olması da gerçekleri görmek gibi bi ihtiyacımızın olmadığını gösteriyor aslında.
marticigligi
marticigligi

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
İskender Büyük efsanesinin altyapısını çok güzel işlemiş. Verdiği mesajlar açısından sağlam bir senaryoydu. Vadi izleyicileri beğenecektir kesinlikle. Çatışma sahneleride çok iyiydi. Final süprizi duygulandırdı beni:(
onurunver999
onurunver999

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmi bugün izledim. bence oldukça başarılı. aksiyon sahnesiyle başlaması beni koltuğa çiviledi. temposu düşmüyor, zaman su gibi akıp geçti. musa uzunlara zaten söylicek bi lafım yok, inanılmaz bi oyuncu. gladionun 2. adamını oynayan adam, cem ersever de süperdi. avukatı oynayan bayanı da başta başarısız bulsam da sonunu izleyince onunda hakkını verdiğini farkettim. sonu özellikle
kurtlar vadisi zileyicileri için sürpriz olacaktır. bence sinemada izleyin.
Said Yılmaz
Said Yılmaz

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
müthiş bi filmdi ya. 10puan veriorum çok bepğendim hastasıyım ya ben bu filmin diziye zaten hastayım çok süper yapmışlar tebrik ediorum. müthiş bi senaryo ya. herkes gladioo çıkıo babamdan bile şüphelencem. müthiş bi filmdi herkes hemen seyretsin çok düşük puan almış bu filmin 8.8lere çıkması lazım bnce. hala etkisindeyim. süper bi film
hitchhiker55
hitchhiker55

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmi dün izledim..Gerçekten harikaydı.Ben beğendim..
arkan61
arkan61

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
senaryo gayet basarili filmin cekimleri kaliteli oyuncular özelikle cem erseveri oynayan ali basarin performansi güzel,filmin basidaki beka vadisinde öcalana operasyon sahnesi cok iyi özenle ve cok provesyonel bir cekimle yapilmis... özelikle filmi diri tutan bir bir unsur gökhan kirdarin müzikleri cok sürükleyici ve etkileyici, filmin baskarakteri musa uzunlar yani iskender büyük oyunculugu ve derin ince mesajlari cok basarili

aslinda filmin her dialogu bir mesaj niteligi tasiyor ve buda filmi izlerken konuya konsantre olmayi gerektiriyor, yani bir vatandasi ilgilendiren konular, bunlara kayitsiz kalmak bence sacma olur. darbeler olur basbakanlar asilir cumurbaskanlari öldürülür veya ölür, katliamlar yapilir, askerler ölür yilardir, terör bir türlü bitirilemez 30 seneden beri, vatana ihanet edenler olur, vatani kurtarmak istiyenler olur. bu derin konulari sinemaya aktarmak ve vatandaslara göstermek gerek. bu sinemaya uygulamalar iyi yada kötü olabilir onuda her seyirci kendisi yorumlamasi lazim. birisi önderlik yapmasi lazimki böyle politik dram türleriden daha cok yapilsin.

bence kurtlar vadisi ekibi bir ilke izma atmis, politik dram ilk kez böyle cesur dialoglari olan basarili bir senaryo gercekten tebrik edilmesi gerekir. aksiyon demirum politik dram bence bu aksiyon sahneleride az da olsa var ama filmi diri tutan diger unsurda senaryodaki cesur dialoglar.

gercekten izlenilmesi gereken bir film tavsiye ederim özelikle diziyi izlemeyenlere.