arkadaşlar film konu itibariyle çok güzel. filmde bütçe az, aksiyon, macera yada bilim kurgu tarzlarda bir film değil. yakın tarihi olan türkiyemizi anlatıyor. eğer işledikleri konular hakkında ellerinde kanıtları varsa çok başarılı olurlar. aksi takdirde mutlaka itiraz eden birileri çıkacaktır. bu durum karşısında da sıkıntıya düşerler. sonuç olarak güzel bir film tarihle ilgilenenler için izlemeye değer.
Goruyorum ki buradaki bazı kesimler sırf farklı olabilmek adına yine filmi lekelemeye calismislar ve farklı yapıtlardan ornekler vererek filmin sadece ticari amacli yapıldıgını beyan etmisler.Yanlıs mı hayır , fakat ben boylesine onemli mevzular iceren bir yapımın maddi boyutundan cok bana ne verebilecegine ve ondan neler alabilecegime bakmaktayim.Halkı bugüne kadar hic bilmedigi gerceklerle yüzleştiren ve maalesef uyuyan ya da uyutulmaya alismis olan milletimizin gozunu bir nebzede olsa acmayı basaran eşsiz bir yapimdir Kurtlar Vadisi. Sonsuza dek inkar da edilse kabul etmelisinizdir ki Türkiyenin gelmiş gecmiş en büyük prodüksyonu tartışmasız Kurtlar Vadisidir. Sadece ilk Kurtlar Vadisi Gladio fragmaninindaki sordugu 5 sorunun cevabi icin bile bu filme giderim.