Kurtlar Vadisi: Gladio
3,3

üsstad
üsstad

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
dizisi bile daha iyi.film beklediğim kadar çıkmadı.filmin başında biraz hareket var sonra ortada biraz hareket var.
genius-chemist
genius-chemist

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bunlar türkiyenin yaşadığı çok önemli sorunlar üzerinden para kazanmaya çalışan insanlar...samimiyetlerine pek inanmıyorum...15 dk da bir 15 er dk reklam yaparak kazanılan para samimiyeti öldürüyor...ikincisi filmi ve diziyi sürekli uzatmaları yine aynı şekilde...
dicktense
dicktense

23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ÖTurgut Özala herkesin içinde girip fırça atıyor ya, işte orada ortalama bir zekadaki bir insan için filmin ne olduğu ortaya çıkıyor. Yapmayın arkadaşlar bu kadar kör olamazsınız. Bu filme iyi demek nasıl mümkün olur? Ülke gerçeklerini bu filmden mi öğreneceğiz? Kaldı ki gerçekleri cesaretlice tam olarak dile getiremiyor. Korkakça etrafında dolanıyor. Bİr sürü yazılmış kitap var buyrun onları okuyun madem bu kadar merak ediyorsanız. Ama burada bir sinema filminden bahsediyorsak, hayatımda gördüğüm en kötü oyunculuğu (avukat kız) ve akla yatmayan, bir çocuğun hayal ürünü senoryo parçacıklarını barındıran bir filmi eleştirmeliyiz. Konusunu ayrı tutup teknik olarak son sözüm; rezalet!
saergul-61
saergul-61

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Neden olmuyor anlamıyorum.Türk sineması
nezaman paraya kıyıp,sanata inanıp aksiyonu montajı başarılı bir şekilde bir filmde kullanabilecek.Filmin senaryosu kült olacak bir konumdayken syrettiğimiz film acınacak bi film olmuş. Neden???
cagricni
cagricni

13 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Bu filmin halkı bilgilendirmek gibi bir amaç taşıdığını düşünen insanların olması çok ilginç. Bu filmin yapılması, vadinin gereksizce senaryosunun sündürülmesiyle aynı sebebi taşıyor - para - ayrıca senaryoyu gerçek sanıp ülkemizin derinleri hakkında asılsız yorumlar yapanlara da üzülüyorum.
kejnedar41
kejnedar41

1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
BU FİLMNASIL 6,9 PUAN ALMIS ANLAMIYORUM.İNANILMAZ KÖTÜ BİR SENARYO...SIRF BU ZAMANDA PARA KAZANMAK İÇİN YAILAN YAZIK BİR FİLM. SÖYLIYECEK HİÇBİRŞEY BUAMIYORUM...
sinegir17
sinegir17

19 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ismini değişebilirlerdi baydııııııı artık.....
zizoub-d
zizoub-d

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bu filme şahane süper diyen arkadaşların zevklerini filan yargılamıyorum ama şu filme de 10/10 , harika, süper filan biraz fazla kaçıyor

bu filmi izlemek kurtlar vadisi dizisi hayranlarının k.vadisi sadakatını göstermek için izleyip görevlerini yerine getirmesi gibi bişey

izlemek isteyen arkadaşlar izlesin veya izlemesin demiyorum ama filmi izlemeden önce çok şey bekliyorsanız onları bulamayacağınız kesin
joeblack88
joeblack88

30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
biride vatanı seven izlesin demiş vatanseverlik film izlemkle olsa hepimiz bir amerikan vatanseveri olurduk güldürmeyin arkadaşklar bunlar boş laflar
haldas79
haldas79

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
dün akşam izledim bence çok saçma ve basit bir senaryo.sonu çok kötü bitti.tavsiye etmem ben hiç sevmedim.
aimarpablo-07
aimarpablo-07

16 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Kurtlar vadisi hayranı degılım hatta oyle sacma salak bı hayran grubunun olmasınada uzuluyorum. Fakat sınemada gladio fragmanını gordum gerek gorsellık gerekse iskenderın sesı guseldı. Buna gıtmeyı dusnuyorum. Fakat gereksiz sıyah takım gıyıp kendını mayfa zanneden malların olmaadıgı bı ortam beklıyorum ama sanırım oyle bı ortam olmayacak. :) Onlarada ayrıca acıyorum.
kestek-t
kestek-t

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Dizinin bir bölümünü çekmişler konu ve çekimler açısından bende hayal kırıklığı yarattı. Bunlar artık iyice ticarete dönüştürdüler bu diziyi. Çakır geri gelsin.
tertip51
tertip51

29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
madem flimin ismii kurtlar vadisi bu flime birde avcı lazım(polat alemdar) kurtlar vadisinde çakallar oynuyor avcılar onlara bakıyor...
halukkocadas
halukkocadas

27 Kasım 2009 tarihinde eklendi
fılm beklentılerden cok uzak yuzeysel bıkac konu bı ıhanet oldu sana kurtlar vadısı gladıo
pana fılm fılm cekmesın dızı yapsın sadece
balikmelih
balikmelih

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
kurtlar vadisi dizisini ve daha eski filmleri izlemesek fılmı anlayablırmıyız ? gzel olrmu ?