bunlar türkiyenin yaşadığı çok önemli sorunlar üzerinden para kazanmaya çalışan insanlar...samimiyetlerine pek inanmıyorum...15 dk da bir 15 er dk reklam yaparak kazanılan para samimiyeti öldürüyor...ikincisi filmi ve diziyi sürekli uzatmaları yine aynı şekilde...
ÖTurgut Özala herkesin içinde girip fırça atıyor ya, işte orada ortalama bir zekadaki bir insan için filmin ne olduğu ortaya çıkıyor. Yapmayın arkadaşlar bu kadar kör olamazsınız. Bu filme iyi demek nasıl mümkün olur? Ülke gerçeklerini bu filmden mi öğreneceğiz? Kaldı ki gerçekleri cesaretlice tam olarak dile getiremiyor. Korkakça etrafında dolanıyor. Bİr sürü yazılmış kitap var buyrun onları okuyun madem bu kadar merak ediyorsanız. Ama burada bir sinema filminden bahsediyorsak, hayatımda gördüğüm en kötü oyunculuğu (avukat kız) ve akla yatmayan, bir çocuğun hayal ürünü senoryo parçacıklarını barındıran bir filmi eleştirmeliyiz. Konusunu ayrı tutup teknik olarak son sözüm; rezalet!
Neden olmuyor anlamıyorum.Türk sineması nezaman paraya kıyıp,sanata inanıp aksiyonu montajı başarılı bir şekilde bir filmde kullanabilecek.Filmin senaryosu kült olacak bir konumdayken syrettiğimiz film acınacak bi film olmuş. Neden???
Bu filmin halkı bilgilendirmek gibi bir amaç taşıdığını düşünen insanların olması çok ilginç. Bu filmin yapılması, vadinin gereksizce senaryosunun sündürülmesiyle aynı sebebi taşıyor - para - ayrıca senaryoyu gerçek sanıp ülkemizin derinleri hakkında asılsız yorumlar yapanlara da üzülüyorum.
BU FİLMNASIL 6,9 PUAN ALMIS ANLAMIYORUM.İNANILMAZ KÖTÜ BİR SENARYO...SIRF BU ZAMANDA PARA KAZANMAK İÇİN YAILAN YAZIK BİR FİLM. SÖYLIYECEK HİÇBİRŞEY BUAMIYORUM...
Kurtlar vadisi hayranı degılım hatta oyle sacma salak bı hayran grubunun olmasınada uzuluyorum. Fakat sınemada gladio fragmanını gordum gerek gorsellık gerekse iskenderın sesı guseldı. Buna gıtmeyı dusnuyorum. Fakat gereksiz sıyah takım gıyıp kendını mayfa zanneden malların olmaadıgı bı ortam beklıyorum ama sanırım oyle bı ortam olmayacak. :) Onlarada ayrıca acıyorum.
Dizinin bir bölümünü çekmişler konu ve çekimler açısından bende hayal kırıklığı yarattı. Bunlar artık iyice ticarete dönüştürdüler bu diziyi. Çakır geri gelsin.