Çok Filim Hareketler Bunlar
1,4

saracozlem
saracozlem

1 Nisan 2010 tarihinde eklendi
hiç beğenmedim. birkaç espirinin dışında resmen uyumakla uyumamak arasında gittim geldim tüm film boyunca. televizyondaki skeçleri bile daha zekice ve güldürüyor
blacktower-16
blacktower-16

1 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Çok dandik çok kötü bir film, inanın normal skeçleri daha zevkli ve daha keyifli, çok kötü film çok
tiger25ist
tiger25ist

1 Nisan 2010 tarihinde eklendi
tek kelimeyle berbat . çok saçma . recep ivedik 3 bile bundan iyi..
kokostarist
kokostarist

1 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Yanlış bilinçle gitmeyin, film değil SKEÇLER toplamı bir film. Gayet başarılı çekilmiş bir film olduğunu düşünüyorum. En beğendiğim ise Filmsiz Fragman, Romantik komediden- gerilimden - Savaş meydanına geçiş çok güzeldi. Elalem nederde Across The Universe Etkisi bir müzikal havasındaydı ve başarılı idi. Aşırı güldüğümü söyleyemem ama eğlenerek ve beğenerek çıktım.
sylar-2
sylar-2

31 Mart 2010 tarihinde eklendi
sinema farklı televizyon farklı bunu öğrensinler artık recep ivedik ve bu tarz filmlerin yapımcıları
ahmetburak14
ahmetburak14

31 Mart 2010 tarihinde eklendi
paranıza yazık gitmeyin sakın. açın televizyondan cennet mahallesini izleyin daha çok gülersiniz.
erdemgulesen
erdemgulesen

zamana yazık
demirrfe
demirrfe

31 Mart 2010 tarihinde eklendi
gerçekten çok kötü.uzak durun bence.
monurd
monurd

olmamış...
sinataray
sinataray

31 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filmin ilk Yarısı 10/4 2. Yarısı 10/1 Genel olarak bana göre film vasatın vasatı gitmenize pra vermenize değmez derim.
tosunpasa94
tosunpasa94

31 Mart 2010 tarihinde eklendi
ben bkm mutfak ekibinden çok daha iyi bir film beklerdim. Bazı espiriler dışında çok kötüydü.Hiç kimseye tavsiye etmiyorum paranıza yazık
sadece7
sadece7

31 Mart 2010 tarihinde eklendi
televizyondaki programlarını sevdiğimden beklentim büyüktü ama çok büyük hayal kırıklığı oldu. hafta sonları televizyonda izlerken daha çok gülebiliyordum. böyle bi rezillik beklemiyordum. gidip paranıza yazık etmeyin...
for-the-ladys
for-the-ladys

31 Mart 2010 tarihinde eklendi
Hani bazı filmler vardır tek kelimeyle mükemmeldir. İşte bu filmde mükemmel derecede berbat...
bilgercan
bilgercan

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

30 Mart 2010 tarihinde eklendi
konusu olmayan toplam süresinin sadece 5 dk da tebessüm ettirip kalanında ne zaman bitecek diye saate baktıran bir hayal kırıklığı oldu benim için. TV skeçlerinden sonra heycanla beklemiştim ama keşke hiç yapılmamış olsaydı. Cumartesi izledikten sonra pazar günü Çok Güzel Hareketleri izlemek istemedi canım.
sabrina38524
sabrina38524

30 Mart 2010 tarihinde eklendi
Berbat!!! Televizyonda severek kaçırmadan izlediğimiz başarılı işler çıkarırlar deyip paramızı da zamanımızı da, ortaya koydukları işe güvenerek heba ettiğimiz bu insanların bütün hafta çalışıp tek tatil günümde haftasonu keyfimde benim zamanımdan çalmaya ne hakları var!!!