sakın filme gidersiniz hatta film dememmek lazım saçmalıkğın önde gideni yazık olur paranıza ben ettim o hatayı siz etmeyin.........dipnot olarak bunu film sinema tarihinden kaldırmak lazım!!!!
Bu kadar kaliteli oyunculardan nasıl böyle bir film çıktı inanamıyorum.Tam bir hayal kırıklığı.2.Perde de resmen uyuyacaktım.Çok kötüydü...Kesinlikle paranıza yazık tabi zamanınıza da.
televizyondaki gibi dusunup gitmeyın o hatayı ben yaptım hiç begenmedım fılmde sadece 2kere guldum bence twde kalsınlar parca parca olmasaydı daha iyi olurdu
televizyondaki programlarını sevdiğimden beklentim büyüktü ama çok büyük hayal kırıklığı oldu. hafta sonları televizyonda izlerken daha çok gülebiliyordum. böyle bi rezillik beklemiyordum. gidip paranıza yazık etmeyin...
konusu olmayan toplam süresinin sadece 5 dk da tebessüm ettirip kalanında ne zaman bitecek diye saate baktıran bir hayal kırıklığı oldu benim için. TV skeçlerinden sonra heycanla beklemiştim ama keşke hiç yapılmamış olsaydı. Cumartesi izledikten sonra pazar günü Çok Güzel Hareketleri izlemek istemedi canım.
Berbat!!! Televizyonda severek kaçırmadan izlediğimiz başarılı işler çıkarırlar deyip paramızı da zamanımızı da, ortaya koydukları işe güvenerek heba ettiğimiz bu insanların bütün hafta çalışıp tek tatil günümde haftasonu keyfimde benim zamanımdan çalmaya ne hakları var!!!