Çok Filim Hareketler Bunlar: en yeniler yorumlar - Sayfa 4
Çok Filim Hareketler Bunlar
1,4
kimse9999
28 Mart 2010 tarihinde eklendi
Beyazperde.com neden yorumumu yayınlamadınız. Rezalet bişey olduğunu yazmıştım 27.03.2010da, gece yazmıştım. Tam bir rezalet, soygunculuk olduğunu belirttim. "Filmin??????" tam bir rezalet olduğunu insanları neden kandırdıklarını yazdım. Birilerinin rantına engel oluyor diye mi yazmadınız. Size de hiç yakıştıramadım.
Filme gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle para harcamasınlar. Ama Türk sinemasının en güzel çekim açılarını, değişik geçişleri kısaca teknik yönünü izlemek isteyenler gidebilirler. Çünkü çok güzel teknikler kullanılmış.
Gişeye oynayan başka bir film daha. Kolpaçinonun ikinci yarısına girmeme rağmen (Allah tan ilk yarısını kaçırmışım o iğrençliğin) çıktığımda kendime söz verdim bir daha asla türk filmlerini sinemada izlemiyeceğim. Ve bunu ne kadar güzel bir karar olduğunu böle filmlerin fragmanlarıyla bile anlıyorum.
Beni üzen ise bu tür filmlerin çok iyi hasılat yapıyor olması.
Salonda sadece çocukların ve zoraki gülenlerin kahkahaları yankılanıyordu.İlk kez "acaba çıksam çok şey kaçırır mıyım" diye düşündüm bir filmde.Fragman diye kısa bir çalışma var filmde tek gülünecek yer de orası.Onu da bu filmin fragmanı yapsalardı, geriye gülünecek bir şey kalmazdı.Gereksiz yere sahnelerin çok uzatılması, ardarda tekrarlanan espriler..Verdiğim paraya üzülüyorum ne diyeyim
Saat 21 matinesinden biraz önce geldim...Yılmaz Erdoğanın Tvdeki sorusu ÇGHG değil GHG değil sadece güzel hareketlerdi....Havuçlubaba hıyarlı anne yine salonu inletti; birazda 300 günübirlikçiler ve uçak...Geri kalanlar mı? Her pazar TVde var zaten 5/10
şaka olsun bu nedir yaa bgn gittik izlemeye sinema filmi deilki bu arka arkaya skeçler hiç biride komik değil oda ayrı bi konu bu kadar zeki bi ekipden iyi bir çalışma beklerdim açıkcası ama büyük bi hayal kırıklıgı oldu resmen para kazanmak için alelacele hazırlanmış gibi.. buna para harcamayın bence bu kadar basit şeylerden de para kazanmasın insanlar yaa biz ne die okuyoruz hadi bizide geçtim şu öğrenciler ne die eğitim alıyolar?