Çok Filim Hareketler Bunlar
1,4

kimse9999
kimse9999

28 Mart 2010 tarihinde eklendi
Beyazperde.com neden yorumumu yayınlamadınız. Rezalet bişey olduğunu yazmıştım 27.03.2010da, gece yazmıştım. Tam bir rezalet, soygunculuk olduğunu belirttim. "Filmin??????" tam bir rezalet olduğunu insanları neden kandırdıklarını yazdım. Birilerinin rantına engel oluyor diye mi yazmadınız. Size de hiç yakıştıramadım.
dilemma-84
dilemma-84

28 Mart 2010 tarihinde eklendi
Sıkılarak izledim.. Hele ki Yılmaz Erdoganın oynadıgı son skec neydi öyle ya ? Tam bir fiyasko 2/10
bozakli
bozakli

ÇOK KÖTÜÜÜ
yildizyildiz-2006
yildizyildiz-2006

28 Mart 2010 tarihinde eklendi
işin içinde yılmaz erdoğan olduğu için bir ümitle gitmiştim ama ne yazık kii izlenmeye değer birşey bulamadım,izlerken harcanan zamana üzüldüm:(
ruud1
ruud1

28 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filme gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle para harcamasınlar. Ama Türk sinemasının en güzel çekim açılarını, değişik geçişleri kısaca teknik yönünü izlemek isteyenler gidebilirler. Çünkü çok güzel teknikler kullanılmış.
sepol07
sepol07

27 Mart 2010 tarihinde eklendi
beklentim çok yüksekti ama film vasat. sadece uçak sahnesi güldürdü oda 15 dk sürüyor. tavsiye etmiyorum.
asas95
asas95

27 Mart 2010 tarihinde eklendi
cok cok cok kotuydu bkm mutfak oyuncularından beklenen performansın cok altındaysı.bidefa filmin komik yerleri cok az ve ciddi sıkıcıydı
karantina-83
karantina-83

27 Mart 2010 tarihinde eklendi
büyük hayal kırıklığına uğradım sadece 3 defa gülümsedim film sırf mesaj içerikli komedi namına 0 diyorum gülmek için gidicekseniz asla gitmeyin
drhofluoglu
drhofluoglu

27 Mart 2010 tarihinde eklendi
bence olmamış, sinema filmi çekeceğiz diye çok zorlamışsınız ama başarısız...
legolas1453
legolas1453

27 Mart 2010 tarihinde eklendi
Gişeye oynayan başka bir film daha. Kolpaçinonun ikinci yarısına girmeme rağmen (Allah tan ilk yarısını kaçırmışım o iğrençliğin) çıktığımda kendime söz verdim bir daha asla türk filmlerini sinemada izlemiyeceğim. Ve bunu ne kadar güzel bir karar olduğunu böle filmlerin fragmanlarıyla bile anlıyorum.

Beni üzen ise bu tür filmlerin çok iyi hasılat yapıyor olması.

NOT:İstisnai filmler tartışılır.
cihatyasarssba
cihatyasarssba

27 Mart 2010 tarihinde eklendi
bir film bu kadar mı igrenc olur...
zuperkuttik
zuperkuttik

27 Mart 2010 tarihinde eklendi
Salonda sadece çocukların ve zoraki gülenlerin kahkahaları yankılanıyordu.İlk kez "acaba çıksam çok şey kaçırır mıyım" diye düşündüm bir filmde.Fragman diye kısa bir çalışma var filmde tek gülünecek yer de orası.Onu da bu filmin fragmanı yapsalardı, geriye gülünecek bir şey kalmazdı.Gereksiz yere sahnelerin çok uzatılması, ardarda tekrarlanan espriler..Verdiğim paraya üzülüyorum ne diyeyim
berkut-2
berkut-2

27 Mart 2010 tarihinde eklendi
Saat 21 matinesinden biraz önce geldim...Yılmaz Erdoğanın Tvdeki sorusu ÇGHG değil GHG değil sadece güzel hareketlerdi....Havuçlubaba hıyarlı anne yine salonu inletti; birazda 300 günübirlikçiler ve uçak...Geri kalanlar mı? Her pazar TVde var zaten 5/10
mryakgc
mryakgc

26 Mart 2010 tarihinde eklendi
şaka olsun bu nedir yaa bgn gittik izlemeye sinema filmi deilki bu arka arkaya skeçler hiç biride komik değil oda ayrı bi konu bu kadar zeki bi ekipden iyi bir çalışma beklerdim açıkcası ama büyük bi hayal kırıklıgı oldu
resmen para kazanmak için alelacele hazırlanmış gibi..
buna para harcamayın bence bu kadar basit şeylerden de para kazanmasın insanlar yaa biz ne die okuyoruz hadi bizide geçtim şu öğrenciler ne die eğitim alıyolar?
hdgo
hdgo

26 Mart 2010 tarihinde eklendi
ciddi anlamda kotu... film olabilme kosullarına uygun diil kesinlikle tv dekinden daha kotuydu zaman kaybetmeyin