Çok Filim Hareketler Bunlar: en yeniler yorumlar - Sayfa 3
1,4
elcinay
1 değerlendirme
28 Mart 2010 tarihinde eklendi
bence bu filim degil sadece deneme cekimleri galiba benim bugune kadar izledigim ve hayal kırıklıgına ugradıgım tek filim ben yorumları okumadan gittim sizler bu hatayı yapmayın hicmi hic komik degil espiriler cok uzamıs komik olsun diye yani kısaca cok filim olmamış arkadaslar
çok sevdiğim bu ekipten hiç beklemediğim bir senayo ve performans. tek kelimeyle yazık etmişler güzelim kadroya. kardeşim biz sizi zaten tv de bedava izliyoruz bunun dış çekimine hiç ihtiyaç yoktu. filmsiz fragmandan başka kayda değer hiçbirşey yok filmde. bence kalitelerini düşürdüler bu filmle. çok yazık hareketler bunlar.
Hiç bi konusu olmayan sacma sapan bişeydi.tvdeki skeçleri bile daha güzeldi.hiç bi konusu yoktu bişey anlamadım cık sıkıcıydı oysa gülerim diye gitmşitim...bence bırakın gitmeyi sinemaın yanından bile gecmeyin bu film için pişman olusunuz benden demesi.bkm oyuncularına yakışmayan bir yapımdı cok yazık olmuş
filmi bugün izledim.kesinlikle zaman kaybı..yaratıcılık sıfır..espriler çokk çook kötü...programdn bile soğutabilir sizi...bence tvde çıkmasını bekleyin....
Arkadaşlar fragmana aldanmayın film hiçde güzel degil berbat ya bu kadar kötü bir film olmaz yazık parama acıdım ilk defa hiç gülmedim ya zaten film bitmeden cıktım gittim kötü 10 üzerinde 2 alır ancak
Güzel insanlardan çok güzel hareketler,sinemamız eşkıya dan sonra geldiği en son bence yoldur Tütk insanının sıcak yapısından sıcak bi film kıymetini bilmek lazım
tamamen para kaygısıyla yapıldığı çok belli. böyle sinema filmi ismi olur mu hiç. tv de izlediğinizden fazlasını bulamıyacğınız kesin. ama recep ivedik kitlesi bu filmi de zevkle izler eminim.