Çok Filim Hareketler Bunlar: en yeniler yorumlar - Sayfa 2
Çok Filim Hareketler Bunlar
1,4
andromeda-2
27 Mart 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar pazar günleri TVde çıkan programı izleyin inanın 10 kat daha mutlu olursunuz.Filmde sayılı espri vardı gerisi TVde ki programın aynısı, salonda tek gülünen sahne 'filmi olmayan fragmandı'Bu kadar başarısız bir film olabileceğini düşünseydim para harcamayı geçtim vaktimi harcayıpda bu filme gitmezdim.Bu filme fragmana aldanıp daha önce puan vermiştim şimdi o verdiğim puan için çok pişmanım, 10 üzerinde 4 puan veriyorum.
bence çok güzel hareketler bunlar komikler neden ? diye sorarsanız canlı bir gösterimine gittim tvden farksızlar yanı sempatik cana yakın tavırları var.eğer siz gülmüyorsanız o sizin sorununuz.o zaman hayattan bezmişsinizdir.bir doktora görünün.. bir diğer şeyde tvdeki gösterimin aynı sı dediniz.+ sı yok dediniz.hadi yok diyelim türkiyede hangi filmde 9 farklı hikaye var.ibo (bkmden)nun uçuş sahnesini,oğuzhanın deniz çıkışını,yada şahinin pilotluğunu :) hangi skeçte gördünüz?? oğuzhan hangi skeçte kamyonu ağzıyla çekti? peki en son hangi filmde gözünüzden yaş gelene kadar güldünüz? uzun bir zaman olduysa ya da ben en son recep ivedikte yahşi batıda vs.güldüm diyorsanız bunda impossible...geliyorlar...:))) oscara !!!
tvdeki programı hiç kaçırmam ama açıkçası fragmanda tvdeki programdan + bişeyler göremedim. her hafta izlediğimiz şeyleri bi de tutup sinemada göstermenin ne mantığı var(tamamen duygusal sebepler dışında) onu da anlamadım.
bence hem televizyonda yaptıkları programda da görüldüğü gibi çok büyük işler yapan bkm oyuncuları bu filmde de bence güzel bir iş çıkartmışlardır filmi sabırsızlımla bekliyorum