Aşkın Gücü
4,2

elizabeth-jack
elizabeth-jack

14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
müthiş bir filmdi.ilk izlediğimde olmaz böyle bişey demiştim.cenet ve cehennem ancak bu kadar güzel tasvir edilebilirdi.izlemeyenlere şidette tavsiye ederim en kısa zamanda izleyin
zgrklc
zgrklc

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bu fılmde anladımkı ben robıs wıllıams sın gulumsemesı her fılmınde aynı umut ve asırı duygu yuklu, gulusunun bır ayarıda yok karıncasıda olse aynı duyguyu yuzune yansıtıyor ulkesıne atom bombası atıldıgına sahıt olsada
degilodadegil
degilodadegil

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
aşk cennet ya da cehennem arası geçişkenlik içinde bu iki yerin olabilirlik projesi değildir. cehennet içinde cinnettir aşk. ölürken mekanı cinnet olanların son arsusudur.varoluş çığlığında esrimenin en tepe noktasına nereden ulaşılır. bu filmden değil tabii.bu filmden bir yere çıkılmaz.
f-corleone
f-corleone

20 Nisan 2004 tarihinde eklendi
"cennette karşılaşacağınız 5 kişi" kitabını okurken tesadüfen izledim bu filmi ve kitabın da filmin de etkisinden uzun süre çıkamadım.. robin W. ve cuba G. Jr her zamanki gibi süperdi.. konusu o kadar güzel o kadar içten ki.. görüntülere zaten bişi söylemeye gerek yok.. cidden izlenmesi gereken bi film.. insana iç huzur bile veriyor.. ( bu arada cehennemden hakkaten korktum:) )
Nilüfer Ezberci
Nilüfer Ezberci

5 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
en sevdigim filmlerdendir valla..
az aglamadim.. gercek ask..
nilelune
nilelune

13 Ekim 2010 tarihinde eklendi
tam da çevirisine yakışan bir aşk filmi aşkın gücü.ilginç ve ilgi çekici sahneleriyle sonunu merak ettiriyor.
tu-es
tu-es

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Allahım bu kadar mı güzel anlatılır; bin kere ölsen, bin kere doğsan yine de aynı gözlerle yaşanmak istenilen aşkk..
her insanın cehennemi farklıdır.. Cehennem sadece zemheri soğuğu ya da ateşlerden kıvılcımlardan oluşan bşey diildir. Yokluğun cehennemimdir... Ve kaybetmek bazen kazanmaktır. . . Daha pek çok güzel cümle, düşünceler gerçek, fiziksel olan herşey ilizyon... Sen gerçeğimde olmasan nasıl geçerdi hayat...
Az önce izledim iki kere arka arkaya bayıldım, 10 üzerinden 10 numara bi aşk filmi
arthas06
arthas06

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle muhteşem ötesi olağan üstü bir film robin williams ın kariyerinin zirwesine çıktığı filmi, herkese tawsiye ederim mutlaka izlenmesi gereken bir film
ss-ak
ss-ak

19 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu filmi izledikten sonra birşeyin farkına vardım...
Cenneti yaratan aşktan başka birşey değil
mustafautkur
mustafautkur

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gerçekten harika bi film. böyle filmler kolay kolay yapılmıyor.Zaten robin willams gerçekten güzel filmlerde oynuyor ve onun filmlerinin yaklaşık % 50 sini izlemiş bulunmakta olduğumdan onun filmini araştırmadan direk izleyebilirim(o kadar güveniyorum filmlerine yani).Bu filmi izlemeyen kesin izlesin.İnsanı çok ve derinden etkileyen sahneler var ve de o sahnelerle sanki 2 saat diil de 2 asırdır o filmi izliyosunuz.Çok gerçekçi olmuş aşkı çok güzel ifade etmişler aşk filmlerinde ilk sıraya bu filmi koyardım sanırım,o boşroldeki kadına da çok acımıştım izlerken.Yazık çocukları , kocası , arka arkaya ölüyo napcağını bilemiyo. Harika bir film yani başka söze gerek yok !!
raimstein
raimstein

21 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Tam bir aşk filmi ve muazzam görselliğe ve oyunculuğa sahip bir başyapıt bence.Eğer izlemeyen varsa gerçekten Aşkın Gücünden haberi yoktur demek...
romeoromeo
romeoromeo

22 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Herkesin bir kendi cenneti ve cehennemi olduğu anlatılan, çok güzel bir aşk hikayesi. Ağlamaktan gözlerim şişmişti..
kedim7
kedim7

5 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi çok izledim hatta sayısını hatırlamıyorum
oyunculuk senaryo yönetmen umrumda değil
tamamen gerçeği yansıtmış
şaşırdığım şey o yıllarda
bu film nasıl yapılmış....
birileri 21. yüzyıla erken girmiş galiba
kutluyorum izleyin mutlaka ama
sekron2007
sekron2007

29 Haziran 2010 tarihinde eklendi
yorumlardaki kadar etkili bi aşk filmiyse ben bulaşmayım bu aralar :)
hellblazer-2
hellblazer-2

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bu film kesinlikle 9'un üstünde bir puanı hakediyor. Hem senaryosu hemde görselliği ile muhteşem bir film. Aşk filmlerini sevmeseniz bile hayran kalmamanız elde değil..