Aşkın Gücü
4,2

Demirtas
Demirtas

22 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Cennet ve cehennem tasvirleri bence çok başarılı. Filmin kendine has bir büyüsü var. Aslında çok durağan giden film izleyicide merak duygusunu ayakta tutmasını başarıyor. Anlatılan konuda çok ilginç aslında. Sevdiğin için cenneti terk edip cehenneme gitmek... Film finaliylede duygularımızı zirveye taşıyor. Tekrar dünyaya dönüp tekrar tanıştıkları sahne hakikaten çok başarılı ve etkleyici. Eğer ağlamaya meğilli biriyseniz o sahne için mendillerinzi hazırlayın derim. Sonuç olarak bence başarılı e izlenmeyi hak eden bir film. İzleyin derim.
jamesbond-2
jamesbond-2

15 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Puana bakarak fazla beklentiye girdim izlediğim dublaj gerçekten rezaletti filmin kalitesi düşürüyor onun dışında cennet ve cehennem'in ilginç tasviri dışında çok kayda değer bir şey bulamadım normal bir aşk hikayesi 7/10
miramus
miramus

14 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Filmde en çok hoşuma giden tarafı cennet cehennem tanımlamalarını klasik söylenen biçimleriyle tasvir etmemiş olması..Herkesin cehennemi ve cenneti farklıdır ki Annie'nin cehennemi, yaşarken çektiklerinden farksız..Böyle bi fikrin orjinalliği için izlenilebilir..Yoksa konu kimi zaman sapıtıyor..
arsim
arsim

1 Kasım 2011 tarihinde eklendi
nancımdan dolayı saçma geldiğinden midir bilmem ama pek hoşuma gitmedi. Cehennem ve cennetin tasvir edilmesi ve bir kaç oyuncunun oyunculuğu dışında hoşuma gitmedi. Aşk teması farklı bir şekilde işlenmiş ama pek beni şaşırtmadı. Biraz beklenti içinde izlemiştim belki de ondandır. Filmde en beğendiğim sahne, kafası dışarıda bırakılmış toprağa gömülü insanların olduğu sahneydi. -6-
Ahmet G.
Ahmet G.

24 Haziran 2002 tarihinde eklendi
Oscar belki de ilk hak edene gitmiş!Bu arada R.Williams’a son filmi olan Insomnia’da kötü rolü nasıl yakıştırıcaz bilemiyorum!
paperboy
paperboy